Guest Serdar Kaya 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Aracımın arka tamponunu değiştirmek istiyorum. Otostart ve ParçaTreni sitelerinde satılan bu tamponlar nasıldır acaba? Otostart'ın sayfasında yorum ekleyen bir kişi, tamponun çok kalitesiz olduğunu belirtmiş. Kararsız kaldım. Marka olarak bilindik olanı var mıdır? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Çok fazla özen göstermene gerek yok bence.. İlk darbede yine kırıalcaktır.. Ben hayatımda, mondeonun tamponları kadar adi tampon görmedim. Yorum bağlantısı
Sadettin Kart 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Benimde ön tampon kırılmıştı bir kaç hafta önce parçacılardan 60 liraya bulmuştum astar boyalı olarak... Takınca orjinalini aratmıyor merak etmeyin.. Yorum bağlantısı
Guest Serdar Kaya 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Abi peki parça treninden 90tl'ye yenisini almak mı mantıklıdır, çıkmacıdan 70-80 tl'ye eskisini almak mı? Ya da çıkmacıdan almak hangi fiyata kadar mantıklı olur bu şartlarda? Yorum bağlantısı
Sadettin Kart 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Bence 90 tl ye yenisi... Çıkmacıdan alınacak tamponun hiç tamirat görmemiş, orjinal olması bence pek mümkün değil hele ki mondeo tamponu... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Çıkmacıdaki sağlam ve aynı renkte ise onu alın.. değilse yan sanayi devam.. Yorum bağlantısı
Guest Serdar Kaya 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Kalite diye bir takıntımız olmasın yani :lol:. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 7 Eylül 2009 Paylaş 7 Eylül 2009 Ben ,tampon fiyatlarında bayağı geri kalmışım.üç yıl önce ön tamponu 500 liraya almıştım. Yorum bağlantısı
Guest Serdar Kaya 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) Bugün tampon için anlaştım, 100 tl'ye alıyorum. Perşembe günü tamponu değiştirip arabayı boyaya bırakacağım. Aklıma bir konu takıldı. Bu tamponların içerisinde süngerimsi bir madde vardı galiba. Tampon ile beraber onu değiştirmek de gerekir mi? Dikkat etmemiz gereken bir husus var mı? 26 Eylül 2009 tarihinde Serdar Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Serdar Kaya 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Dur hocam, hele bir takalım da, sonra yorum yaparız uzun uzun Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Bir mondeo tamponundan daha adi bir tampon, diğer mondeoda takılı olandır Allah'tan ucuz. Focus arka tamponuna 570+KDV istediler. Boyasız. Sefa bizim tamponlar sarf malzemesi, her 50.000_km'de yada 3 yılda değişmesi gerekiyor. Bkz. Mondeo kullanıcı kılavuzu Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Bugün tampon için anlaştım, 100 tl'ye alıyorum. Perşembe günü tamponu değiştirip arabayı boyaya bırakacağım. Aklıma bir konu takıldı. Bu tamponların içerisinde süngerimsi bir madde vardı galiba. Tampon ile beraber onu değiştirmek de gerekir mi? Dikkat etmemiz gereken bir husus var mı? Tamponun içinde darbe emici etkisi yapan parça imiş bu sert süngerimsi madde. Bende geçen öğrendim. Eğer Sağlamsa, maliyet açısından bunu değiştirmekle uğraşmayın. Tahmin ediyorum değiştirmeye kalkarsanız verdiğiniz 100 TL nin yanındna bir o kadar, belkide daha fazla bir maliyet çıkar. Ustaların da dediği gibi Mondeo tamponunu ne kadar ucuz yolla halledebilirseniz o kadar iyi. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Bugün tampon için anlaştım, 100 tl'ye alıyorum. Perşembe günü tamponu değiştirip arabayı boyaya bırakacağım. Aklıma bir konu takıldı. Bu tamponların içerisinde süngerimsi bir madde vardı galiba. Tampon ile beraber onu değiştirmek de gerekir mi? Dikkat etmemiz gereken bir husus var mı? Şok emici galiba fiatıda 60 tl civarında. bence deforma olmadıysa değişime gerek yok.. Yorum bağlantısı
Guest Serdar Kaya 30 Eylül 2009 Paylaş 30 Eylül 2009 Yarın göreceğiz bakalım nasılmış süngerimizin durumu Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Benim ön ve arka tamponun değişmesi gerek, yan sanayi alırsam yerine oturmama gibi bir problem ile karşılaşır mıyım? Yorum bağlantısı
Orhan Taştekin 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 oturuyor ama ufak tefek farklılıklar olabiliyor. bende ön tamponu değiştirmiştim. 70 liraya tamponu aldım.100 Tl ye boyandı 30 lirayada takılmıştı ama nedense sanki biraz aşağıda gibi duruyordu. düğün yapacaım için arabamı gelin arabası yapacaktım. sırf ondan değiştirmiştim. yani ne taktığınızın önemi yok. bulduğunuz en ucuz tamponu taktırın Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Benim ön ve arka tamponun değişmesi gerek, yan sanayi alırsam yerine oturmama gibi bir problem ile karşılaşır mıyım? Arka tampon gayet güzel oluyor. Hiç bir sıkıntısı yok. Rahatlıkla alın, taktırın. Ama ön tampon tam oturmuyor. Ara biraz açık kalıyor. Daha önce açılan bir konu vardı. Mondeo ön tamponun tam olmadığından şikayet edenler vardı. Onlardan biri de benim. Ha kullanılmaz mı, bence kullanılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts