İçeriğe Yönlendir

Focus Ti-Vct 1 depo lpg ile kaç km yapıyorsunuz?

Guest Hasan Tanr?verdi

Recommended Posts

Guest Hasan Tanr?verdi

merhaba arkadaşlar focus ti-vct 115 bg lpgli aracınızla kaç km yol yapabiliyorsunuz karışık olarak veya düz yolda.. kaç litre gaz alıp ne kadar gittiğinizi de yazabilirisniz. depolar farklılık göstereceği için sanırım litre hesabı yapmak daha sağlıklı olacaktır. benim araba çok mu yakıyor acaba?. anlamadım gitti. aynı simit depo ile diğer araçlar inanılmaz yol yapıyor. 400 kmnin üstüne çıkanlar var. ancak araçlar farklı tabi.b mesela eski civic 120 bg 400ün üzerine çıkmış.

Yorum bağlantısı
Guest Bahad?r

Bu konuda sana en güzel cevabo LPG montajını yaptırdığın yer verir.Onun bunun ne yaktığına fazla güvenme.Çok az kişi gerçek yakıt değeri ölçmeyi biliyor..

"yahu benim araba hiç yakmıyor 50 liralık benzin aldım 15 gündür biniyorum" diyen bir adama ne dersin?

Yada benim 1,6 karbüratörlü mazdam şehir içi net 130 bin lira yakıyor lpg de diyen birine de inanıp moralini bozma.

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Emrah Talay
merhaba arkadaşlar focus ti-vct 115 bg lpgli aracınızla kaç km yol yapabiliyorsunuz karışık olarak veya düz yolda.. kaç litre gaz alıp ne kadar gittiğinizi de yazabilirisniz. depolar farklılık göstereceği için sanırım litre hesabı yapmak daha sağlıklı olacaktır. benim araba çok mu yakıyor acaba?. anlamadım gitti. aynı simit depo ile diğer araçlar inanılmaz yol yapıyor. 400 kmnin üstüne çıkanlar var. ancak araçlar farklı tabi.b mesela eski civic 120 bg 400ün üzerine çıkmış.

Aracım 09 focus tiVCT 25000 km'deyim Teleflex LPG kiti takılı. 10000 km'dir LPG kullanıyorum. Simit Tank 42 lt civarı gaz alıyor. Bir depo ile şehir içinde 430 km civarı tüketiyor. uzun yolda tam depo henüz denemedim.

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

tartarini var benim araçta bir depo 70 lik fakat 60 zorlayınca 65 e yakın alıyor ki zorlama taraftarı değilim.. bir iki sefer denemiştim sadece.. 300 km yeri geliyor yapıyorum yeri geliyor yapılmıyor :):) aama yinede gaz yakışından memnunum :)

Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç

Depom ful idi. Yani 36 lt gaz vardı.

Ostim'den Sincan'a gelirken 394 km gazım bitti. Benzine geçti.

Tekrar gaza geçtim 1-2 km yol yaptı şimdi benzinde. Ostimde lpg servisine gitmiştim Oradada hemen hemen 45 dk aralıklı rolantide çalıştı.

Depoyu kullandığım güzergah Sincan, Batıkent, Ostim ve Demetevler arası

Focus 2002 Brc lpg de 30 000 km dir kullanıyorum

Gazı totaldan aldım.

Yorum bağlantısı
Semih Saner
Depom ful idi. Yani 36 lt gaz vardı.

Ostim'den Sincan'a gelirken 394 km gazım bitti. Benzine geçti.

Tekrar gaza geçtim 1-2 km yol yaptı şimdi benzinde. Ostimde lpg servisine gitmiştim Oradada hemen hemen 45 dk aralıklı rolantide çalıştı.

Depoyu kullandığım güzergah Sincan, Batıkent, Ostim ve Demetevler arası

Focus 2002 Brc lpg de 30 000 km dir kullanıyorum

Gazı totaldan aldım.

28 lt gaz ile, 345 km yapıyorum..

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Bünyamin Dedeoğlu

1.6 Ti-VCT Style için gecerlım bu degerler ?  ve sehir içimi dehir dısımı

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Semih Saner

1.6 Ti-VCT Style için gecerlım bu degerler ?  ve sehir içimi dehir dısımı

şehir dışı...

fosuc 2003 ghia HB

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Emrah Altun

Opet'den litresini 2.69'a aldım. Dün hesap ettim şehir içinde aynı motorla km'de 24 kuruş yakıyorum. Az daha dikkatli sürersem bu oran 22'ye felan düşüyor. Uzun yol testi ise daha yapmadım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...