Umut Karataş 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Süre olarak çabukmu hallediliyor? Öğlen arası götürmem gerek aracıda. Fazla zamanım olmuyor bu aralar. 10 dakika sürmez, çok basit bir işlem... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 valla arabanın başında durmayınca herkes hesabı şişiriyo, can oto- özgür ford farketmiyor.forum tavsiyesi ile birkaç kez özgür ford a gittim. memnun kaldım, bir kez babamla gönderdim arabayı basit bi termostat değişimi için. aracın motor kulağını ve ısı müşürünü de değiştirmiş, 225tl masraf çıkarmışlardı. taktıkları motor kulağı da 2.el çıktı, 1 gün sonra dağıldı, gittim soru bile sormadan yenisi ile değiştirdiler. eskisi de sağlamdı zaten. ayrıca üstüne basa basa çıkan parçalarını vermelerini söyledim. değiştirdik dedikleri ısı müşürü ortada yok. şimdilerde arabanın hiçbir sorunu yok ancak, yeni bir yer bakıyorum, periyodik bakımlarını yaptırmak için. O zaman yetkli servisler daha iyi. Biraz kazık ama hiç olmazsa çin işi triger koyamaz. Yorum bağlantısı
Abdullah Ercan 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 Ojinal olduğuna emin misiniz? Bana da orjinal demişlerdi ama Cin malını takmışlar nasıl mı?Arkadaşlar, sakın ha Sakın Can Otoya GİTMEYİN ben gittim bin pişmanım sahtekarlık yaparak insanları kandırıyorlar veya kandırdıklarının zannediyorlar. Kanıtları da elimde çıkan tüm parçaları atmadım. Bundan 8-9 ay önce Triger değişimi ve devir daim pompası için clubden baya araştırma yaptım ve bunun üzerine Can otoya gitmeye karar verdim ve Gittim Onlara klub tavsiyesi ile geldiğimi triger ve devirdaim değişimi ne kadaar olacağını sordum. Bir kaç kere bastıra bastıra da parçalarınız orjinalmi diye sormama rağmen benim aracıma PRC çin malı triger seti takmışlar. Şimdi diyeceksiniz ki siz orada değilmiydiniz. Hata yaptım orada değildim. Çok önemli işlerim olduğundan arabayı bırakmak zorunda kaldım. Herneyse aradan kısa bir zaman sonra trigerden gırrrr gırrrr gıırrrr diye sesler gelmeye başladı. Can otoya tekrar gittim. Bu sesi gittiğimde tekrarlamadı. Bu yüzden bir işlem de yapmadılar. Trigeri değiştireli henüz 10K civarında bir kilometre oldu. Antepe gittiğimde ses iyice arttı ve orada bir ustaya gittim ve orada da triger setinin (Orjinal olmak üzere) değiştirdim. (Bana triger değişimini de 360 TL ye yapmışlardı. Ben Antepde orjinalini 140 aldım. 100 de işçilik verdim. Yetkili serviste yaptırsam bu kadar pahalıya gelmezdi herhalde)Çıkan parçaları da aldım. Bu gün yarın Can otoya gidip suratlarına atacağım. Bakalım ne diyecekler. Ayrıca bu yazımı da diğer tüm internet sitelerinde de paylaşacağım ki insanlar sahtekarlık yapmasınlar. Sakın Can otoya gitmeyin hem sahtekarlık yaptıkları gibi hem de insanların can güvenlikleri ile oynuyorlar. Arkadaşlar Can Otodan Murat Usta hafta içi beni aradı illa gel abi konuşalım dedi. Herneyse bu gün parçaları da elime alarak gittim. Murat usta kontrol etti. Özür diledi (Benim trigeri değiştirdiğim zamanda Murat ustanın ayağı sakattı ve galiba o yoktu.) Hatamızı giderelim abi dedi. Benim de 10000 bakımı zaten gelmişti ücretsiz olarak bakımını özellikle kendisi yaptı. Burada beni en mutlu eden Murat Ustanın kendisinin arayarak beni çağırması ve arabamla bizzat ilgilenmesi. Buradan da bu yanlışlığı düzelttiklerini beyan etmek istedim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 Ne kadar güzel müşteri odaklı bi yaklaşım olmuş. Sorunun çözüldüğüne çok memnun oldum. Güle güle kullanın aracınızı. Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 arabam dik bir rampada durduğunda tekrar kalkması sıkıntı yaratıyor çünki arabada hafifden bir gaz yememe durumu var yani.. bastığn andan itibaren gaz sonradan geliyor buda arabayı geriye kaçırıyor.. yani basıyorsun anında yemiyor gazı.. acaba benim arabada mı bi sıkıntı var ..2001 focus 1 ... yorumlarınız benim için çok önemli... 1999 2002 Arası Focus larda yazılım hatası mevcut,yetkili bir serviste IDS cihazı ile yüklenen yeni versiyon program aracınızı tamamıyle düzeltecektir..Zaten programdaki hatada aracın rampada kalkarken zorlanması ve çekiş düşüklüğüdür..Yükleme sonrası araçtaki farkı çok bariz göreceksiniz... Yorum bağlantısı
Recommended Posts