Malik Dağlı 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Geçen gün aracımı yıkadıktan sonra içini temizlemek için içeri girdim ön ızgaradan içeri su girmiş beyinin olduğu yerden, böylebir şey mümkün mü? (camlar kapalıydı) Araç ford mondeo ghia 97 2.0 i sd Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Polen filtreniz yakınlarda değişti mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2009 Paylaş 10 Eylül 2009 Ön ızgar sökülüp takılabilen ve polan filtre değişimi de buradan yapılan bir parça, yerine tam oturmadığı veya tırnakların çatlayıp tam tutunamadığı hallerede buradan içeri su girer. Yorum bağlantısı
Malik Dağlı 10 Eylül 2009 Yazar Paylaş 10 Eylül 2009 yarın bir sökeyim çağlarbey tşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mete Yaban 10 Eylül 2009 Paylaş 10 Eylül 2009 yarın bir sökeyim çağlarbey tşekkür ederim aynen benimde başıma geldi oto camcıda siyah silikon sıktılar kenarlarına birdaha su vs. girmedi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2009 Paylaş 10 Eylül 2009 Silikon ile suyu kesiyorlar, ancak bir sonraki polen filtre değişiminde o ızgarayı nasıl sökerler bilemem. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 11 Eylül 2009 Paylaş 11 Eylül 2009 Silikon ile suyu kesiyorlar, ancak bir sonraki polen filtre değişiminde o ızgarayı nasıl sökerler bilemem. ızgarada sadece vida yerlerine sıkıyorlar.polen filitre yerinede kenarlarına sıkıyorlar değişimde hi problemde olmuyor Yorum bağlantısı
Kürşat Ulusoy 18 Kasım 2010 Paylaş 18 Kasım 2010 Ben de aynı problem vardı. Ön ızgarayı söktüm. Sağ tarafta polen filtrsinin olduğu yer var. Polen filtresinin takıldığı siyah plastikten iki tırnaklı bir parça var. birde onun bağlandığı bir parça. iki somun tutuyor. o parçayla kaput arasına siyah bir contayla su yalıtımı yapmışlar. bu conta zamanla deforme olmuş. bende o parçanın olduğu yeri güzelce temizledim sonrasında silikonladım. Bu parça ile polen filtresi çerçevesi arasına da hırdavatçıda satılan kapı fitilleri var onlardan alıp yapıştırdım, taş gibi oldu. Parçaların montajını yaptım. daha denemek nasip olmadı. Önümüz kış iyi bir yağmurda test edilecek bir daha su girecek mi bakacaz. Sonuçları aktaracağım saygılarımla. Yorum bağlantısı
Kürşat Ulusoy 14 Şubat 2011 Paylaş 14 Şubat 2011 Damla su yok tavsiye ederim. kokuda kalmadı mis gibi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts