İsmail Doğan 25 Ocak 2010 Paylaş 25 Ocak 2010 ben anahtar pilini değistirirken pil düstü filan saniyeler doldu götürdüm servise otokoça para almadılar soketi çıkarıp geri taktılar Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Bir tavsiye benim kumandamda çalışmıyordu. Yazılanları denedim olmadı. Sevise gittiğimde anlattım durumu usta bir bakalım orjinal kumandalı anahtarı varmı diye? İçeri girdiğinde bi ilham gelmiş olmalıki buldum dedi. Sonrada connectin kumandasını getirdi. Hemececik programladı. Şimdi bagajı dahi açan kumandam var. Sonra da ham anahtarı verdi kestir dedi. Ama ben daha kestiremedim. kestirdikten sonra immobilizerini yeni kumandaya takarım dedi, usta. İşin özü 97-98 mondeolara connectlerin uzaktan kumandası programlanabiliyor. Fiyat olarak ne derseniz ham anahtar artı uzakta kumanda indirimsiz 80 tl herşey dahil. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 orjinal kumanda 3 tuşlumuydu yoksa 2 tuşlumuydu.galiba 3 rf sinyalli olması gerek.öyleyse infralılara uymuyor.kötüü. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 orjinal kumanda 3 tuşlumuydu yoksa 2 tuşlumuydu.galiba 3 rf sinyalli olması gerek.öyleyse infralılara uymuyor.kötüü. İki tuşlu dikdörtgen kumandası vardı. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 3 Temmuz 2010 Paylaş 3 Temmuz 2010 Benim aracında yedek olarak yaptırdığım kumandası kapıları açmamaya başladı. 3 düğmeli orjinalle aynı olan kumandayı nasıl kodlayabilirim? Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 3 Temmuz 2010 Paylaş 3 Temmuz 2010 Aşağıda yer alan prosedürü buldum. Uygulayınca sonucu paylaşırım. FORD MONDEO 2001+1. Obtain all keys fitted with remote control. 2. Turn ignition switch from position 0 to position II 4 times within 6 seconds. 3. Turn ignition switch to position 0. 4. A beep signal will be emitted by the system. Indicating start of programming mode. 5. Programming mode activated for 10 seconds. 6. Press and hold lock, unlock (or boot release) button. 7. Wait for beep signal (indicates correct programming) 8. Repeat above procedure within 10 seconds to program remaining keys. 9. To exit programming mode turn ignition switch to position III or wait 10 seconds. Note: A maximum of 4 remotes can be programmed. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 4 Temmuz 2010 Paylaş 4 Temmuz 2010 İşe yaramadı. Daha doğrusu, orjinal anahtarla 2. bip sesine duyabiliyorum ama yedek yaptırdığımla olmuyor. Pilini kontrol ettim. Problem yok. Herford'a yolum düşünce kontrol ettireceğim. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 11 Temmuz 2010 Paylaş 11 Temmuz 2010 Herford'da Nihat'ın desteği ile oldu. 10 sn. içinde 2. anahtarı tanıtma kısmında çok hızlı ve her anahtarda 1 tuşa kısa süreli basarak gerçekleştirdi. Ben neden yapamadığımı çok anlamadım. Denemelerim arasında tüm seçenekler vardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts