Hüseyin Aydın 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 selamlar değerli arkadaşlarım. yeni nesil araçlarda herhangi bir ampul patlayınca kontrol panelinde patlayan ampulün lambası yanıyor ve sürücü anında haberdar ediliyor. bu gün citroen bir araçta görünce daha öncede bmw de görmüştüm neden bizim araçlarda yok diye aklıma geldi ve bende bu düzeyde çalışması olan arkadaşlar var mı diye sormak istedim. ben elektrikçiyim bu devreyi yaparım ama çalışması olan arkadaşlar varsa ve karşılaştığı sorunları yada daha kullanışlı olması için önerisi olanlar olursa bizde fordlarımıza bı sistemi uygulamış oluruz kanısındayım. cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim ve güvenli sürüşler dileğiyle. hüseyin Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Aslında yapılabilir ve çok karışık elektronik bir devre gerekmez,ledlerden küçük bir pano yapılır ve herbiri sigorta kutusundan ilgili ampule paralel bağlanır,ampul patlayınca led yanar. Mesela bizim araçlarda sinyal lambalarından biri patlayınca daha hızlı yanıp sönüyor. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Aslında yapılabilir ve çok karışık elektronik bir devre gerekmez,ledlerden küçük bir pano yapılır ve herbiri sigorta kutusundan ilgili ampule paralel bağlanır,ampul patlayınca led yanar.Mesela bizim araçlarda sinyal lambalarından biri patlayınca daha hızlı yanıp sönüyor. ampule paralel led bağlayınca o led ampul yansa da yanar ve direnc de yoksa led e seri kısadevre gibi davranır ve ampul yanmaz... yanlış mıyım ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 benim aracın klavuzunda sinyal lambalarından biri yanmazsa sinyalın hızlı hızlı yanıp söneceğini söylemiş. kendince önlemini almış ford Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Tek tek her ampulü kontrol etmek ve ona özel bir gösterge sistemi kurmaksa amaç bildiğim kadarıyla bunu yapan yok... Siz elektrikçi olduğunuza göre bu işi halledebilirsiniz mutlaka... Bildiğim kadarıyla şöyle sıkıntılar olabilir... -Ön, arka ve çamurluk sinyallerine ayrı hat mı çekilmişti hatırlayamadım...Her ampulün sigortası ayrı mıydı sigorta kutusuna bakmak lazım...Eğer ayrı değilse her ampulün hattına ayrı ayrı ulaşmak gerekir...Değilse sigortadan kolayca halledilebilir...(Valla unutmuşum sigortaları... ) -Uzun - kısa farlarda röle sistemi olduğu için paralel hattı alacağınız yere göre diğer ampullerden daha farklı bir yöntem kullanılması gerekebilir... -Ampulün yanmadığını gösteren led tablosunu F1 lerin new edge tasarımdan doğan üçgenlerle dolu dashboardına takacak uygun bir yer bulmanız ve sırıtmayacak şekilde o dizayna entegre etmeniz zor olacak...Eğer tablonun içine boş ampullerin yerine yapacaksanız göstergeyi sökerken dikkatli olmanız gerekir...İbrelerin kalibrasyonu bozulursa özelikle km saatini ve benzin göstergesini ayarlamak sıkıntı yaratabilir... -Bu işi yaparsanız her aşamada mutlaka fotoğraf çekin ki biz de faydalanabilelim... -Kolay gelsin... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 ampule paralel led bağlayınca o led ampul yansa da yanar ve direnc de yoksa led e seri kısadevre gibi davranır ve ampul yanmaz... yanlış mıyım ? Bence doğrusun... Ayrıca ampüllerden biri bozulunca hızlı sinyal verme benim bildiğim tüm arabalarda var... Yorum bağlantısı
Nuri Başer 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 her ampule seri bağlı bir röle çözer gibi.. ampul sağlamsa röle de çeker çekik iken "0" konumuna bağlı led sönüktür.. ampul patlar ise röle çekmeyeceğinde ampulün + dan beslediğin led yanar.. saçma olabilir gece vakti aklıma bu geliverdi.. aslında bi micro proc. daha prof. çözer bu işi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Akşamları sıkışık trafikte arkadaki arabadan veya park edince garaj duvarından stop lambaları grubunu kontrol edebiliyorum. Farlar ve sisler zaten gözümün önünde, sinyalde kendini ele veriyor. Geriye arka sisler kaldı, onu da kullanmadığım için bozulmuyor ve gerekte yok. Ben rahatım abi, boşver... Yorum bağlantısı
Nuri Başer 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Akşamları sıkışık trafikte arkadaki arabadan veya park edince garaj duvarından stop lambaları grubunu kontrol edebiliyorum. Farlar ve sisler zaten gözümün önünde, sinyalde kendini ele veriyor. Geriye arka sisler kaldı, onu da kullanmadığım için bozulmuyor ve gerekte yok. Ben rahatım abi, boşver... budur abi.. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 röle kullanmak şart burada... ampule paralel led olmaz seri de olmaz.. paralel niye olmaz yazdım önceki iletimde, seri de olmaz çünkü akım yüksek led dayanmaz tahminimce... röle kullanılacak ve çıkışına ister led+direnc bağlayın ayrı ayrı görün, isterseniz AND ya da OR kapısı ile hepsini birleştirin ve çıkışına tek bir led takın... AND ya OR kapısı rölenin bağlantı şemasına göre seçilecek... mikroişlemci gereksiz yani... yalnız, ampullerin sigortası tek değil, örneğin ön ve arka parklar tek sigorta diye biliyorum ben. eger öyle ise, sigortadan aldıgınız da 4 yerine 3 ampul yansa da sizin sistem bunu farkedemez, onun için ampul hattı uzerinden almanız gerekir, tek tek... bu da zahmetli bir iş demek, bence değmez... Akşamları sıkışık trafikte arkadaki arabadan veya park edince garaj duvarından stop lambaları grubunu kontrol edebiliyorum. Farlar ve sisler zaten gözümün önünde, sinyalde kendini ele veriyor. Geriye arka sisler kaldı, onu da kullanmadığım için bozulmuyor ve gerekte yok. Ben rahatım abi, boşver... ben de öyle idare ediyorum.. yalnız arka sis lambasına da işte ayda yılda bir park halinde iken yakıp inip bakıyorum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 ben de öyle idare ediyorum.. yalnız arka sis lambasına da işte ayda yılda bir park halinde iken yakıp inip bakıyorum Arabadan inmene gerek yok, karşı binadan ışığı yansıyor zaten. Rahatlıkla görebilirsin... Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 şansmıdır bilmem ama....sağ arka fren ampulu patladığında anlık olarak şarj lambası yanıp sönmüştü.... Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Arabadan inmene gerek yok, karşı binadan ışığı yansıyor zaten. Rahatlıkla görebilirsin... ya işte göremediğim yerde iniyorum, sisler alçak bizim malum hatchback focus1... bi de cam filmini ekle sen buna şansmıdır bilmem ama....sağ arka fren ampulu patladığında anlık olarak şarj lambası yanıp sönmüştü.... anlık bi kısa devre oluşturmuş ve yuksek akım cekmiştir, alternatör de akuyu sarj edememiştir... çoğu ampul patlamalarında yaşanabilir ama her zaman olmaz.. bazen de ampulun duya temasında sıkıntı oluyor, oksitlenme falan... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 her ampule seri bağlı bir röle çözer gibi.. ampul sağlamsa röle de çeker çekik iken "0" konumuna bağlı led sönüktür.. ampul patlar ise röle çekmeyeceğinde ampulün + dan beslediğin led yanar.. saçma olabilir gece vakti aklıma bu geliverdi.. aslında bi micro proc. daha prof. çözer bu işi olmaz. bu iş için 1 ohm direnç gibi bişey ya da kablonun iki yakasından çıkış alıp bir transistör ve arkasına led koymak lazım. transistör PNP olacak ve voltaj yoksa gerilim düşümü olmuyorsa çalışacak şekilde baglanacak. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 olmaz.bu iş için 1 ohm direnç gibi bişey ya da kablonun iki yakasından çıkış alıp bir transistör ve arkasına led koymak lazım. transistör PNP olacak ve voltaj yoksa gerilim düşümü olmuyorsa çalışacak şekilde baglanacak. anlamadım transistoru nasıl bağlayacaksınız? seri röle neden olmuyor ? bobin direnci mi problem olur diye dusunuyorsunuz ? Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Devre falan deyince aklıma geldi... Size bir uzmanlık sorusu: Forumdan bir arkadaş kimdi hatırlayamadım F1 için ''kapı açık'' uyarı ışığının bagajdan mı yoksa kapılar yüzünden mi yandığını gösterecek bir devre kurmayı düşünüyordu...Sonra birisi dedi ki hiç gerek yok zaten belli oluyor...Nasıl belli oluyordu?Bilene rep... Sümer Hoca'ydı galiba, hatırladım... Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Devre falan deyince aklıma geldi... Size bir uzmanlık sorusu: Forumdan bir arkadaş kimdi hatırlayamadım F1 için ''kapı açık'' uyarı ışığının bagajdan mı yoksa kapılar yüzünden mi yandığını gösterecek bir devre kurmayı düşünüyordu...Sonra birisi dedi ki hiç gerek yok zaten belli oluyor...Nasıl belli oluyordu?Bilene rep... Sümer Hoca'ydı galiba, hatırladım... nasıl yani? ikisinde de yanıyor ışık hem kapıda hem bagajda? soru ne onu anlamadım ki ben... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Devre falan deyince aklıma geldi... Size bir uzmanlık sorusu: Forumdan bir arkadaş kimdi hatırlayamadım F1 için ''kapı açık'' uyarı ışığının bagajdan mı yoksa kapılar yüzünden mi yandığını gösterecek bir devre kurmayı düşünüyordu...Sonra birisi dedi ki hiç gerek yok zaten belli oluyor...Nasıl belli oluyordu?Bilene rep... Sümer Hoca'ydı galiba, hatırladım... Fazladan bagaj lambasıda yanar, görebilirsen oradan belli olur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 (düzenlendi) anlamadım transistoru nasıl bağlayacaksınız? seri röle neden olmuyor ? bobin direnci mi problem olur diye dusunuyorsunuz ? seri röle koyarsanız ampul yarı güçte yanar. röle de çekmeyebilir. sisteme "etki yapmadan" problemi çözün. kısaca mikro seviyede bir ampermetrecik yapacaksınız diyeyim. akım geçiyorsa okey. geçmiyorsa pnp transistör tetiklenir led yakılır. 2 Ekim 2009 tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Açayım soruyu biraz: İkaz lambası yanınca kapı mı açıktır, bagaj mı?Nasıl anlaşılır? Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 olmaz.bu iş için 1 ohm direnç gibi bişey ya da kablonun iki yakasından çıkış alıp bir transistör ve arkasına led koymak lazım. transistör PNP olacak ve voltaj yoksa gerilim düşümü olmuyorsa çalışacak şekilde baglanacak. yani transistörle de olur ama daha zor ve pahalı olmaz mı? hea ben PNP ile nasıl yaptınız hala tam anlamadım, negfatif voltaj nereden buldunuz? ama NPN ile olur.. ampulun şase bağlantısı sökülüp base oraya bağlanacak.. emitter şasede... collector de 12V dan seri direnc ile led e bağlı... ama bu hem cok zahmetli hem de ampulun cektiği akımlar amperler seviyesinde dolayısı ile öyle bir bjt yok diye biliyorum ben... varsa da cok pahalıdır... belki ampulun şiddeti azalır evet ama kaliteli bir röle ile olabilir gibi geliyor bana... hea bunu koyan firmalar nasıl yapıyor? bilmiyorum ama tahminimce elektronik kart (pcb) uzerinde opamplar ile giriyorlar hatta hiçbir sorun olmadan... ondan sonrası sana kalmış, ister led yak, ister yol bilg. de göster.. hatta istersen analog-digital cevirici ile sönük yanan ampulun bile uyarısını ver.. ama bu şekilde modifiye uygulaması cok cok zordur, imkansız olmamakla birlikte... seri röle koyarsanız ampul yarı güçte yanar. röle de çekmeyebilir. sisteme "etki yapmadan" problemi çözün.kısaca mikro seviyede bir ampermetrecik yapacaksınız diyeyim. akım geçiyorsa okey. geçmiyorsa pnp transistör tetiklenir led yakılır. ileti yazdıgım için görmedim bu iletinizi... işte onu dedim ben de yarı güce düşürmeyecek röle vardır belki diye piyasada... yoksa gayet tabii etkisi olacak.. ama transistor hele de bjt için akımlar yuksek... pnp tetiklemek için base emitter den dusuk gerilimde olacak ve bunu nasıl olacak? en iyisi opamp ya Açayım soruyu biraz:İkaz lambası yanınca kapı mı açıktır, bagaj mı?Nasıl anlaşılır? bagaj lambası ya da iç aydınlatmadan anlaşılmaz mı ki? hiç dikkat etmemişim yaa (evet serkan'dan kopya çektim ) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 (düzenlendi) Ampülü sökme Aziz Bey. negatif voltaja da gerek olmaz. 12v tarafından alacaksınız. zaten ust voltaj 12 de alt voltaj 6 da çalışan bir devre bile yapsanız yeter. Yüzer devre yani. normalde akım geçerse susacak. geçmezse lamba dibi ile 12 arası fark sizin işinizi görür. ledi ters baglayacaksınız. sisteme 12 gelirken voltaj düşmesi olmazsa led yanacak. yoksa ofset ayarlı olduğundan dengede duracak ve led sönecek. kablodaki voltaj düşmesini kullanıyorsunuz. Emiter fren pedalının oraya. base lambanın dibine. gerekli dirençleri ayarlarsınız artık. yarın kagıt kalemle düşünüp çizmeli. 2 Ekim 2009 tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 Açayım soruyu biraz:İkaz lambası yanınca kapı mı açıktır, bagaj mı?Nasıl anlaşılır? % 95 bagaj Sümer Hoca bunun için ayrı lamba yapmıştı Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 % 95 bagaj Sümer Hoca bunun için ayrı lamba yapmıştı Yapmıştı da...Aslında hiç gerek yokmuş...Sonradan farketmiştik...Nereden anlaşılıyordu bil bakalım... Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 (düzenlendi) Ampülü sökme Aziz Bey. negatif voltaja da gerek olmaz. 12v tarafından alacaksınız. zaten ust voltaj 12 de alt voltaj 6 da çalışan bir devre bile yapsanız yeter. Yüzer devre yani. normalde akım geçerse susacak. geçmezse lamba dibi ile 12 arası fark sizin işinizi görür. ledi ters baglayacaksınız. sisteme 12 gelirken voltaj düşmesi olmazsa led yanacak. yoksa ofset ayarlı olduğundan dengede duracak ve led sönecek. kablodaki voltaj düşmesini kullanıyorsunuz. yarın kagıt kalemle düşünüp çizmeli. sanırım anladım demek istediğinizi... base emitter ampule parallel olacak ? evet olur gibi duruyor, yalnız hem offseti ayarlamak hem de bjtnin emitter base akımını sınırlamak için direnç de olacak değil mi ? düzenlemenizi görmeden cevap yazmıştım, ama düzenlemeden sonra görüyorum ki doğru anlamışım... bir sıkıntı gözükmüyor sanki.. 2 Ekim 2009 tarihinde Aziz T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts