Sani Gerşon 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 Az önce Star'da reklamını izledim. Artık sigara reklamı yapılamadığı için STAR CINEMACLUB adını almış. abimle ben müziği duyunca bi anda "aaaa, oooo" olduk anılarım canlandı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ekim 2009 Yazar Paylaş 6 Ekim 2009 cuma gününe çekmişler, ilk olarak hayri pıtır'ın filmini koymuşlar... ben ilk maske'yi izlediğimi hatırlarım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 Ne günlerdi bea. Pazar gecesi sineması müziği hala aklımda geri dönmesi gayet güzel olmuş. Umarım kaliteli filmler yayınlarlar. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ekim 2009 Paylaş 7 Ekim 2009 Sponsoru sağlam olmadığı için veya hiç olmadığı için kaliteli bişey beklemeyin :lol2: Sadece müziğini dinler kapatırsınız.. Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 7 Ekim 2009 Paylaş 7 Ekim 2009 Aynı müzik mi çalıyor. Müziğin/şarkının, ismini bilen var mı? Yorum bağlantısı
Serkan Çok 7 Ekim 2009 Paylaş 7 Ekim 2009 insallah kalitesi iyidir. hiç kacırmazdım eskiden Yorum bağlantısı
İdris Arıcı 7 Ekim 2009 Paylaş 7 Ekim 2009 nedendir bilmem ama benimde ilk aklıma gelen "color of night" filmidir Bruce Willis'in. Gençlik yılları ne yaparsın. şimdi baktım sene 1994 müş. Yorum bağlantısı
Taner Dağlıgil 22 Ekim 2009 Paylaş 22 Ekim 2009 Az önce Star'da reklamını izledim. Artık sigara reklamı yapılamadığı için STAR CINEMACLUB adını almış. abimle ben müziği duyunca bi anda "aaaa, oooo" olduk :lol2: anılarım canlandı Bire bir aynısını bende abimle yaşadım bu tarz insan beyninde yüklü an'lar bırakmış şeyler (müzikler) çok zaman sonra duyunca alıp götürüyor insanı,bir garip oluyor yahu Yorum bağlantısı
Recommended Posts