İçeriğe Yönlendir

En baba Ford

Hakan Gürsu

Recommended Posts

Bahtiyar Aydoğdu

gerçekten güzelmiş,türkiye'de neden yok bu tarz araçlar anlamıyorum....

Yorum bağlantısı
Özdemir Erten

bunlar nasıl bir baba böyle ilk kez görüyorum.büyüksün ford... :good1:

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

çok haybetli bir makinaymış..tango ve cats filmindeki yantarafında ağır makinalı olan araca çok benzettim

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
(düzenlendi)

Bu F serisi Fordlar fabrika çıkımları böyle değil :good1: Üretim amaçları çekici, taşıyıcı vb pis işlerde kullanılmak. Bunlardaki full modifikasyonlar 80 bin doları buluyor. Söylemedi demeyin :p (Lifting, şanzıman, lastikler, jantlar, ön krom parçalar, yandaki yedek tanklar vs vs bir sürü) Sağlam araştırmıştım.

Not : Yapım aşamasında tek tek resimlenen bir araç vardı da site adresi aklıma gelmedi. Bi karıştırayım aklımı hatırlarsam ekleyeyim buraya.

2008add.jpg

buldum bitanesini :)

tarihinde Hakan Tar?m tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Emre Öksüz

Mazotlu mu benzinli mi bu baba kaç motor, Türkiyeye gelse LPG takma denemesi yapılır kesin... :good1:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

İki çeşit diye biliyorum ben, biri 6bin küsur turbo dizel, biri de 7bin küsur turbo dizel.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
rides2.jpg

Bu da Shaq' ın f650 super duty' si...

Dev adama dev araba , pardon kamyon.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

İşte bundan olacak bir tane. Arkadan takip mesafesine uymayarak tamponun hemen dibinden gelenler için basacan frene.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
Yanında da Shaq gibi arkadaşın olsa ... :)

Evet arkadaki bizim tampona montaj olduktan sonra, Shaq'la inip geri kalan işleri halledicez :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
İşte bundan olacak bir tane. Arkadan takip mesafesine uymayarak tamponun hemen dibinden gelenler için basacan frene.

Ee focusla yap. :) Ben çook araba itekledim sol şeritte. :)

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
truck_ford_niot.net_3.jpg

bitane de benden..

buda çok güzel ya gerçekten makinaaaa.....

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
Ee focusla yap. :) Ben çook araba itekledim sol şeritte. ;)

Focusla frene dokununca fren yapmadan lambalar yanıyor. Tampona yanaşan savar diyorum bu özelliğe. Fren lambalarını yakıp gaza yüklenince fren yapıyomuş gibi gözüken ve uzayan bir focus izliyorlar :) Tabi kendileri de fren yaptığı için doğal olarak ciddi bir uzama oluyor onlara göre :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Focusla frene dokununca fren yapmadan lambalar yanıyor. Tampona yanaşan savar diyorum bu özelliğe. Fren lambalarını yakıp gaza yüklenince fren yapıyomuş gibi gözüken ve uzayan bir focus izliyorlar :) Tabi kendileri de fren yaptığı için doğal olarak ciddi bir uzama oluyor onlara göre :)

ben arka sislerle yapıyorum. takip mesafesini düşürenlere iyi oluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...