Çınar Uzel 23 Ekim 2009 Paylaş 23 Ekim 2009 98 mondeo glx aracımın farları epeyce sarardı haftaya komple boya yapılacak farlarıda degiştireyim dedim.parcadukkanı.com yani oto genclerde depo marka komple far 85 tl fiyat aldım.cok uygun ancak bazı kişiler orjinal olmayan bu farlarda far ayarı kesinlikle tutmaz muayeneden dahi gecmez arac dediler.otogenclerde gorustugum kişi ise depo marka farların taiwan oldugunu ancak ford parcalarının bir cogunu ureten bir firma oldugunu problem cıkmayacagını soylediler.fikirlerinizi alabilirmiyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2009 Paylaş 24 Ekim 2009 Depo marka fardan şikayet duymadım hiç... Takın deneyin.. Bozuk çıkarsa iade edersiniz.. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 24 Ekim 2009 Paylaş 24 Ekim 2009 sadece tek sorunları içlerine su alıp buğu yapması....montaj yapmadan etrafına sızdırmazlık sağlayıcı maddeler sürerseniz(silikon,çekomastik.vs....)işinizi görür.... Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 15 Kasım 2009 Paylaş 15 Kasım 2009 İlerde sararabilir,solabilir.Bana öyle dediler Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 16 Kasım 2009 Paylaş 16 Kasım 2009 bence orjinalleri parlatın,silikonlayın..Sararmaları geçirmeyle ilgili forumda bir çk paylaşım var. Yorum bağlantısı
Arda Inan 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 Benim sağ farım çatlaktı muayeneye girmeden önce değiştireceğim ancak DEPO mu alayım sorusunu hala cevaplayamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 Benim sağ farım çatlaktı muayeneye girmeden önce değiştireceğim ancak DEPO mu alayım sorusunu hala cevaplayamadım. Sanırım zaten 2 markaorum. var piyasada ikisininde kalitesi yakın fark olacağını çok düşünmüyorum.Çatlak çok değilse bence değişme derim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts