İçeriğe Yönlendir

Işıklı vites topuzu (resimli)

Toprak Ağaoğlu

Recommended Posts

Erkan Kıyak
(düzenlendi)

Harika olmuş, bi tuning şirketi açın :)

tarihinde Erkan K?yak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Toprak Ağaoğlu
çok başarılı, tebrikler.

benim topuzu söküp yolluyorum :p

ayıp ettin gönder yaparız :superman:

Harika olmuş, bi tuning şirketi açın :D

teşekkür ederim erkan bey ama o işler beni bozar ben kendi halimde takılayım böyle :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Elinize sağlık güzel olmuş fakat resimleri odaklanmadan çekmişsiniz gözlerim bozuldu :superman:

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Fatih Ada
küçük oğlumun adaşı, bu da süper olmuş. ama senin gibi bir elektronik teknikerinden kaçıncı viteste olduğunu gösteren led çalışması beklerdim. (pislik olsun diye söyledim, kıskandım da :p) ben hangi viteste olduğunu göstereninden yapacam. :p

şaka bir yana ellerine sağlık Toprak'çım, harika olmuş. ben beyaz led tercih ederdim o ayrı. senin zevkin mavi ışık, n'apalım; hatasız kul olmaz. :crazy:

Murat Bey sitenizde bu hayata döktüğünüz çalışmayı inceledim,büyük emek var elinize sağlık ama videonuzu izleyemedim güncelleyip forumda paylaşırmısınız? paylaştıysanızda linkini gönderirmisiniz :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Murat Bey sitenizde bu hayata döktüğünüz çalışmayı inceledim,büyük emek var elinize sağlık ama videonuzu izleyemedim güncelleyip forumda paylaşırmısınız? paylaştıysanızda linkini gönderirmisiniz :fiuw:

Fatih, bırak şu "bey"i falan. :p Sitemde mi inceledin? Ha sahi benim sitem vardı di mi? 1000 yıldır uğramayınca unutmuşum. :D Onu da bir ara elden geçireceğim ya bakalım ne zaman...

Konu linki: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...st&p=815826

Görüntü linki: Işıklı Vites Topuzu Görüntüsü

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Fatih, bırak şu "bey"i falan. :p Sitemde mi inceledin? Ha sahi benim sitem vardı di mi? 1000 yıldır uğramayınca unutmuşum. :fiuw: Onu da bir ara elden geçireceğim ya bakalım ne zaman...

5'e takınca 3 de yanıyor. :D PErdesi iyi olmamış oranın. : :fiuw:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
5'e takınca 3 de yanıyor. :fiuw: PErdesi iyi olmamış oranın. : :fiuw:

Hiç de bile. :D Yanlardan sızan ışık makineye öyle yansımış. Çıplak gözle görünmüyordu. Geçmiş zaman kipinde söyledim çünkü topuzu çıkardım. Daha farklı düşüncelerim var. :p Yapınca siteme koyarım...

Yorum bağlantısı
Bahadır Urhan
(düzenlendi)

Murat Bey çok güzel olmuş. Elinize sağlık.

tarihinde Bahad?r Urhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Fatih, bırak şu "bey"i falan. :lol2: Sitemde mi inceledin? Ha sahi benim sitem vardı di mi? 1000 yıldır uğramayınca unutmuşum. :lol2: Onu da bir ara elden geçireceğim ya bakalım ne zaman...

abi geri vites ledinide değiştiricem yazmıştın ama ondan haber yok ne oldu sahi?

Yorum bağlantısı
Murat Dere
abi geri vites ledinide değiştiricem yazmıştın ama ondan haber yok ne oldu sahi?

Nerde demişim? KAynak göster. Belgesiz konuşma Fatih... :lol2:

Kardeşim valla hatırlamadım ya. :lol2:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Nerde demişim? KAynak göster. Belgesiz konuşma Fatih... :good1:

Kardeşim valla hatırlamadım ya. :lol2:

sitende :lol2:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
sitende :p

Ha evet, smd takmıştım. :p Resimlerde var zaten (sitemde). Ledlerin görüldüğü ilk resimde kırmızı yuvarlak led var, ikincisinde smd led cillop gibi görülüyor. Dikkatli ol bakim sen biraz daha Fatih. Yoksa sözlü notun düşecek ona göre. :p

Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Yunus Emre Kılınç

Kardeşim bende istiyorum sana Nasıl ulaşabilirim

Yorum bağlantısı
Yunus Emre Kılınç

Kardeşim bende yaptıracağım ama sana Nasıl ulaşırım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...