Erkan Kıyak 25 Ekim 2009 Paylaş 25 Ekim 2009 (düzenlendi) Harika olmuş, bi tuning şirketi açın 25 Ekim 2009 tarihinde Erkan K?yak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Toprak Ağaoğlu 26 Ekim 2009 Yazar Paylaş 26 Ekim 2009 çok başarılı, tebrikler.benim topuzu söküp yolluyorum ayıp ettin gönder yaparız Harika olmuş, bi tuning şirketi açın teşekkür ederim erkan bey ama o işler beni bozar ben kendi halimde takılayım böyle Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Ekim 2009 Paylaş 26 Ekim 2009 Elinize sağlık güzel olmuş fakat resimleri odaklanmadan çekmişsiniz gözlerim bozuldu Yorum bağlantısı
Ahmet Özdemir 26 Ekim 2009 Paylaş 26 Ekim 2009 güzel olmuş ama fotolarda iyi olsa daha iyi olacakmış. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 19 Kasım 2010 Paylaş 19 Kasım 2010 küçük oğlumun adaşı, bu da süper olmuş. ama senin gibi bir elektronik teknikerinden kaçıncı viteste olduğunu gösteren led çalışması beklerdim. (pislik olsun diye söyledim, kıskandım da ) ben hangi viteste olduğunu göstereninden yapacam. şaka bir yana ellerine sağlık Toprak'çım, harika olmuş. ben beyaz led tercih ederdim o ayrı. senin zevkin mavi ışık, n'apalım; hatasız kul olmaz. Murat Bey sitenizde bu hayata döktüğünüz çalışmayı inceledim,büyük emek var elinize sağlık ama videonuzu izleyemedim güncelleyip forumda paylaşırmısınız? paylaştıysanızda linkini gönderirmisiniz Yorum bağlantısı
Mustafa Acar 20 Kasım 2010 Paylaş 20 Kasım 2010 Mükemmel olmuş, harika. Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Kasım 2010 Paylaş 20 Kasım 2010 Murat Bey sitenizde bu hayata döktüğünüz çalışmayı inceledim,büyük emek var elinize sağlık ama videonuzu izleyemedim güncelleyip forumda paylaşırmısınız? paylaştıysanızda linkini gönderirmisiniz Fatih, bırak şu "bey"i falan. Sitemde mi inceledin? Ha sahi benim sitem vardı di mi? 1000 yıldır uğramayınca unutmuşum. Onu da bir ara elden geçireceğim ya bakalım ne zaman... Konu linki: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...st&p=815826 Görüntü linki: Işıklı Vites Topuzu Görüntüsü Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 20 Kasım 2010 Paylaş 20 Kasım 2010 Fatih, bırak şu "bey"i falan. Sitemde mi inceledin? Ha sahi benim sitem vardı di mi? 1000 yıldır uğramayınca unutmuşum. Onu da bir ara elden geçireceğim ya bakalım ne zaman...Konu linki: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...st&p=815826 Görüntü linki: Işıklı Vites Topuzu Görüntüsü 5'e takınca 3 de yanıyor. PErdesi iyi olmamış oranın. : Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Kasım 2010 Paylaş 20 Kasım 2010 5'e takınca 3 de yanıyor. PErdesi iyi olmamış oranın. : Hiç de bile. Yanlardan sızan ışık makineye öyle yansımış. Çıplak gözle görünmüyordu. Geçmiş zaman kipinde söyledim çünkü topuzu çıkardım. Daha farklı düşüncelerim var. Yapınca siteme koyarım... Yorum bağlantısı
Bahadır Urhan 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 (düzenlendi) Murat Bey çok güzel olmuş. Elinize sağlık. 21 Kasım 2010 tarihinde Bahad?r Urhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 Fatih, bırak şu "bey"i falan. :lol2: Sitemde mi inceledin? Ha sahi benim sitem vardı di mi? 1000 yıldır uğramayınca unutmuşum. :lol2: Onu da bir ara elden geçireceğim ya bakalım ne zaman...Konu linki: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...st&p=815826 Görüntü linki: Işıklı Vites Topuzu Görüntüsü abi geri vites ledinide değiştiricem yazmıştın ama ondan haber yok ne oldu sahi? Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 abi geri vites ledinide değiştiricem yazmıştın ama ondan haber yok ne oldu sahi? Nerde demişim? KAynak göster. Belgesiz konuşma Fatih... :lol2: Kardeşim valla hatırlamadım ya. :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 Nerde demişim? KAynak göster. Belgesiz konuşma Fatih... Kardeşim valla hatırlamadım ya. :lol2: sitende :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Kasım 2010 Paylaş 21 Kasım 2010 sitende Ha evet, smd takmıştım. Resimlerde var zaten (sitemde). Ledlerin görüldüğü ilk resimde kırmızı yuvarlak led var, ikincisinde smd led cillop gibi görülüyor. Dikkatli ol bakim sen biraz daha Fatih. Yoksa sözlü notun düşecek ona göre. Yorum bağlantısı
Yunus Emre Kılınç 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Kardeşim bende istiyorum sana Nasıl ulaşabilirim Yorum bağlantısı
Yunus Emre Kılınç 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Kardeşim bende yaptıracağım ama sana Nasıl ulaşırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts