İçeriğe Yönlendir

2010 Passat TSI Trendline

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Arkadaşlar malum TSI araç almış bulunuyorum. Trendline diye aldık ama comfortline dan pek farkı yok. kararan ayna ve kendiliğinden yanan farlar ve sis farları (ki sisfarı takılıyor hemen) dışında bir eksiği yok.

Renk lacivert benzeri metalik bir renk izlanda grisi deniyor. mavi gri arası. Resim çekmedim bir ara koyarım ama yolllarda zaten çok var neticede.

Araba öncelikle çoook sessiz. tıkırtı çıtırtı şimdilik yok.

araba 140 km deydi. dün üzerine 900 km daha koydum. rodaj süresini kitabında 1000 km son devrin 3/4 ünü geçmeyin yavaş kullanın zorlamayın sonra yavaş yavaş hızlanın 1500 km de tamamlayın diyordu. bence de makuldu.

bugün itibarıyle 1100 km.

Yakıt hemen anlatayım tuzladan çıkış sonra otoban 105-110 ile cruise kontrolda ve hafif kullanımla hafif sabah trafiği ankara merkezine kadar 6.1 litre /100 km tükettim. Dönüşte ise hem motor biraz daha rahattı hem de bolu dağının karakteristiği nedeniyle 5.5 litre /100 km tükettim. dediğim gibi 105-110 gibi cruise kontrolda ve bazen 120-125 gazlamalar 5-6 vites oynamalar performans denemeleri.

Aracın deposu 70 litre.

korna bilgisayara baglı. basınca geç çalıyor. ilginç.

submarine ışıklandırma var.

gösterge beyaz.

motor çok çok iyi. 2100 devirde 100 ile gidiliyor. tork 1500 den başladığı ve 200NM sabit olduğu için her viteste rahat gidiyor ve basınca hızlanıyor.

Anlık yakıt göstergesinden anladığım kadarı ile performanslı kullanılırsa benzini içebilir. emin değilim. aslında bugün kadıköye gittim geldim hafif trafik vs 6.1 idi eve döndüğümde. hızlı da gittim sayılır.

farlar mercekli ama halojen. ne iş anlamadım.

lastikler 215 55 16 P7

Koltuk elektrikli.

park sensörü çok işime yaradı. keza yokuş kalkış desteği de.

direksiyondan kumanda yol bilgisayarı ve radyo var. kullanımı kolay.

motor yağ sıcaklık göstergesi var. genelde 90 ile 100 derece arası gitti geldi.

hız limit uyarısı var. isterseniz.

başka sorularınız varsa alayım.

yol tutuş için birkaç manevra yaptım. boradan iyi.

araba çok sessiz. istop etti sanıyorum çoğunlukla.

bagaj kapağı kumandadan zıp diye açılıyor. o da güzelmiş.

motor sesi hoş, homurdanma şeklinde.

selamlar

tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Köse

Güzel günlerde, kazasız belasız kullanın. :lol2:

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Abi bundan iyisi cennette porshe'dir herhalde :lol2: Tek kelime ile mükemmel ya. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Ufuk Tutkun

Güle güle kullanın, benimde cok begendiğim bir motor teknolojisi TSI. Kaç hp aracınız

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

güle güle binin turbonun performansıı düşük hacmin ekonomikliği hep yanınızda olsun :lol2:

Yorum bağlantısı
Guest Yakup

Fusion tdci'dan passat tsi'ya öyle mi??

take off :bravo::)

hayırlı uğurlu olsun..

Nerede akademisyensiniz hocam?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Bi çok yerdeyim. Bu aslında fusion yerine değil eski bora yerine geldi. Fusion duruyor.

bu arada kullancıkları radyo cd çalar ses kalitesi iyi. 8 hoparlör gibi bişey. Ama mavi ekranlı. diğer yenilenen panele uymamış. çoğu navigasyon taktığı için yurtdışında bu eski radyolar demode. Ama park sensörü ile entegre radyo. Radyo üzerinde gösteriyor ne kadar kaldı höşelerden diye.

tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Çok

fotoğrafffffsız olmazki

bakalım görelim.

şaka biryana hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

mertol'un denge yapması lazım ondan yamuk gidiyor. Hızlı gidince sessiz olması biraz güvensizlik doğuruyor gibi, sanki başka biri kullanıyor gibi oluyor. Sanırım alışmam lazım bir iki hafta.

Bir de gazı bırakınca motor freni az. basınca turbo hemen belli ediyor kendini ama bırakınca sani boşa almış gibi oluyor.

Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi

Dehşet bir makina olduğu kesin.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hocam.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hayırlı olsun,yağ sıcaklık göstergesi bile olması çok hoş.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...