Guest Fevzi G 27 Ekim 2009 Paylaş 27 Ekim 2009 (düzenlendi) Kendi şahsi görüşüm. Connect fabrikadan böyle çıkmalı. Reklamlar olmayacak tabii. 27 Ekim 2009 tarihinde Fevzi G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G 27 Ekim 2009 Paylaş 27 Ekim 2009 jantlar değişebilir tabii. farklı renkte de olabilir. özellikle lastik, kaporta arası farkı çok az. bu çok hoşuma gidiyor. her yer aynı renk olması çekici. Yorum bağlantısı
İsa Köse 27 Ekim 2009 Paylaş 27 Ekim 2009 Connect kullandım, beğendim, orjinal halini hala da beğenirim... Yalnız fabrikadan bu halde çıksa hiç beğenmezdim. Bence hiç olmamış. Açık soru olduğu için cevapladım, sizin beğeninize saygım var. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 27 Ekim 2009 Paylaş 27 Ekim 2009 Bu şekilde bir aracın üretimini ford yapar. Ancak karayolları bu aracın trafikte seyirtmesine (Tip onayına) izin vermez. tip onayı alamayan bir araçta satışa sunulmaz . El altından aldığınızı düşünürsek, tip onayı verilmediği için Trafik tescil, ruhsatda düzenleyenez. Kaçak olarak gezilebilr. Sonuçda araçların üretilebilmeside belirli bir takım ticari kazanlar kıstas alınır. Standartlara göre satılsın, talep görsün ve para kazanılsın. Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu 28 Ekim 2009 Paylaş 28 Ekim 2009 Aracın tek göze hoş gelen yanı çamurlukların gövde renginde olması van bi araç zaten göze hoş gelmiyor...Ama e-xpress ler gerçekten hoş hem tonu ağırlıkta olan araca bu renk jantlar çok baya olmuş... Yorum bağlantısı
Yasin Yurtcu 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 zaten bu kadar abartılı bir tasarımı olsaydı piyasaya ticari araç olarak sunulmazdı. olmamış.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Orta yaş aile otomobili olarak şu anki haliyle gayet iyi. Bu görüntü ilgi cekici görünsede sürücü için bu durum giderek itici bir hal alıcaği kanısındayım. Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 26 Eylül 2010 Paylaş 26 Eylül 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...30602730/detay/ Bu ilandaki arkadaş connecti gerçekten çok güzel yamış... Yorum bağlantısı
Recommended Posts