İçeriğe Yönlendir

Connect Bu G&#246rünümde Olsa Nasıl Olur?

Guest Fevzi G

Recommended Posts

Guest Fevzi G
(düzenlendi)

Kendi şahsi görüşüm. Connect fabrikadan böyle çıkmalı. Reklamlar olmayacak tabii.

tarihinde Fevzi G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G

jantlar değişebilir tabii. farklı renkte de olabilir. özellikle lastik, kaporta arası farkı çok az. bu çok hoşuma gidiyor. her yer aynı renk olması çekici.

Yorum bağlantısı
İsa Köse

Connect kullandım, beğendim, orjinal halini hala da beğenirim...

Yalnız fabrikadan bu halde çıksa hiç beğenmezdim. Bence hiç olmamış.

Açık soru olduğu için cevapladım, sizin beğeninize saygım var. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Bu şekilde bir aracın üretimini ford yapar. Ancak karayolları bu aracın trafikte seyirtmesine (Tip onayına) izin vermez. tip onayı alamayan bir araçta satışa sunulmaz . El altından aldığınızı düşünürsek, tip onayı verilmediği için Trafik tescil, ruhsatda düzenleyenez. Kaçak olarak gezilebilr. Sonuçda araçların üretilebilmeside belirli bir takım ticari kazanlar kıstas alınır. Standartlara göre satılsın, talep görsün ve para kazanılsın.

Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu

Aracın tek göze hoş gelen yanı çamurlukların gövde renginde olması van bi araç zaten göze hoş gelmiyor...Ama e-xpress ler gerçekten hoş hem tonu ağırlıkta olan araca bu renk jantlar çok baya olmuş...

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Yasin Yurtcu

zaten bu kadar abartılı bir tasarımı olsaydı piyasaya ticari araç olarak sunulmazdı. :(

olmamış.. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Orta yaş aile otomobili olarak şu anki haliyle gayet iyi. Bu görüntü ilgi cekici görünsede sürücü için bu durum giderek itici bir hal alıcaği kanısındayım.

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...