Naci Özkan 7 Kasım 2009 Paylaş 7 Kasım 2009 aracıma monza marka xenon taktırdım...resimleri müsait bi zamanda ekleyeceğim...fakat bi sorunum var... kısa farlar gayet güzel aydınlatıyo fakat uzun farlar ışığı dağıtıyo ve istediğim gibi bi aydınlatma sağlayamıyorum... yapabileceğim herhangi birşey varmı...? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 7 Kasım 2009 Yazar Paylaş 7 Kasım 2009 bu gece onun için dışarı çıktım... en ıssız herhangi bi aydınlatmanın olmadığı e5 ten gittim... bir arabada farlarımın gözünü aldığı için uzunları yaktığını görmedim... eğer öyle bişe olsa zaten ertesi günü geri kendim söktürürdüm... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2009 Paylaş 7 Kasım 2009 Merceksiz xenon, 185 lastikli Ferrariye benzer gibi olmuş. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 7 Kasım 2009 Yazar Paylaş 7 Kasım 2009 galiba bu aydınlatma problemini mercekle çözcez.... mercekte far sisteminin içine herhangi bir delme kesme işlemi varmı? xenondan sonra yaptırmamız mümkünmü? bu işten anlayan arkadaşlar konuyuda farımıda ydınlatırlarsa sevinirim... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Kasım 2009 Paylaş 7 Kasım 2009 karşıdan gelen belki kör olmuş ve ne olduğunu anlayamamıştır http://www.sahibinden.com/ford_connect_mer...pXQQdisplayitem? böyle bir uygulama hem sizin hemde karşıdakileri daha çok korur Yorum bağlantısı
Can Karacaer 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Xenonu çıkarıp eski ampülleri takarsanız hem siz, hem karşıdan gelen hem de önünüzde gien yolu daha iyi görecek :lol2: Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 http://www.sahibinden.com/ford_connect_mer...pXQQdisplayitem?böyle bir uygulama hem sizin hemde karşıdakileri daha çok korur +26 :lol2: En mantıklı çözüm. Kesinlikle katılıyorum. Homojen hiç bir aydınlatma mercek olmadığı için odaklama yapamaz, ve ışık dağılır. Yani siz istediğiniz kadar ayar yaptırın farları en düşük seviyede kullanın. Bu tarz uygulama yapanlara denk geldiğim zaman iyi selamlarımı iletiyorum. Sözüm size değil yanlış anlamayın ama böyle sözde modifiye'yi hiç bir zaman onaylamıyorum. Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu 13 Kasım 2009 Paylaş 13 Kasım 2009 Hafta içleri okula gidiyorum bu nedenle 5 gün yollardayım ikinci öğretimim gerçekten şu xenon farlar insanın canını çok sıkıyor arkanı göremiorsun dibine girdiğinde...Bazıları dediğiniz mercek uyumsuzluğundan mıdır bilmiyorum ama gerçekten son derece rahatsız ediyor böyle araçlara yol verip arkasından bende uzunlarımı yakıyorum....Bunları taktırmada ki amaç ne onu da anlamış değilim öndeki araç arkasını görmesin diye olabilir mi acaba ??? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 16 Kasım 2009 Yazar Paylaş 16 Kasım 2009 arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim... mercek işi biraz zahmetli ve mantıksız bi işe benziyor... özellikle uzunların dağıtması sebebiyle kafama pek yatmadı... söktürcem heralde... fakat yeni bi soru daha soruyorum... ampülleri değiştirdiğim taktirde bu kiti jettaya taktırabilirmiyim hem o mercekli ... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 13 Aralık 2009 Paylaş 13 Aralık 2009 Merceksiz xenon, 185 lastikli Ferrariye benzer gibi olmuş. eha Koparttın abi beni sabah sabah Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 13 Aralık 2009 Paylaş 13 Aralık 2009 Ne tip ampul kullaniyorsunuz h4 mu? H4 de uzun ve kisanin ayni ampul icerisinde bulunur. Yani ikinci bi tas yoksa h4 tur. Ikinci soru xenon ampulunuz hangi cesit h4-1,2,3,4 diye gidiyor. Uzunlarim kotu demissiniz merceksiz cozum icin h4-4 kullanin. Xenon bihevestir ama bixenon'un yeride ayridir. Siz iyisimi mercek taktirin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts