Engin Evni 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 (düzenlendi) Kayseri gitmişken Yaşar Ustaya uğrayım dedim. Araba tamirciye gittiğini anladı galiba sanayiye girdiğim anda motor kaputundan acayip buhar çıkmaya başladı.Başta korktum ilk defa başıma geliyordu. Kaputu açınca su buharı olduğunu gördüm motor ıslanmıştı. Ön kaputu anahtarla açtığımız yerin tam arkasında plastik kalorifer borusu varmış o çatlamış motor antifirizi ordan akmaya başlamış sıcak motora değdikçe buhar çıkıyormuş. Antifiriz tamamen bitmişti. Oto Devayı ziyarete gitmişken araba bana sürpriz yaptı. Yaşar Usta yoktu, çocuğu rahatsızmış (geçmiş olsun sonradan öğrendim ameliyat olacakmış). Erdal Usta sağolsun yardımcı oldu fakat çatlayan boru çok nadir sorun çıkaran bir parça imiş bir kaç telefon görüşmesinden sonra bulduk. 67 tl kalorifer borusu+40tl antifiriz+50tl platinium buji+30 tl işçilik=185 tl sıkışmıştı ön kaputa çıkardık. Bu arada yaşar Ustadan duydum Mehmet Abinin ablası rahatsızlanmış, çok geçmiş olsun. 20 Kasım 2009 tarihinde Engin Evni tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Yaşar Usta geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Ozaman buradan hem size,hem Yaşar ustaya,hemde Emmi'mize geçmiş olsun diyorum..Allah şifalar versin. Yorum bağlantısı
İsa Köse 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Aracınız da tam yerini bulmuş işte... Daha ne olsun? Ya dağ başında bir yerde olsaydınız, kimbilir nasıl sıkıntı verecekti size. Geçmiş olsun. Yaşar Usta'nın çocuğuna ve Emmi'nin ablasına Allah acil şifalar versin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Valla komplike bir konu olmuş... Yaşar Engin geçmiş olsun ve tabi bana da... Yaşar'a uğramıştım ben... Kendi dertlerimden bahsetmiştim ama o bana bahsetmemişti bir şey.. Yorum bağlantısı
Engin Evni 20 Kasım 2009 Yazar Paylaş 20 Kasım 2009 (düzenlendi) Aracınız da tam yerini bulmuş işte... Daha ne olsun? Ya dağ başında bir yerde olsaydınız, kimbilir nasıl sıkıntı verecekti size. Geçmiş olsun.Yaşar Usta'nın çocuğuna ve Emmi'nin ablasına Allah acil şifalar versin. Doğru söylüyorsunuz Allah kaza-bela kimseye vermesin ama tam yerinde sorun çıkardı. Kuş uçmaz kervan geçmez yerde bu olay olsaydı çekici çağırmak zorunda kalacaktım. Valla Mehmet Abi bugün ameliyat olacaktı,kulak ameliyatı duyma sorunu varmış. İnşallah ameliyat başarılı geçmiştir. 20 Kasım 2009 tarihinde Engin Evni tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Herkese geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 herkese geçmiş olsun acil şifalar.... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 gerçekten herkese geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Arabanız dahil herkese geçmiş olsun. Revir gibi konu olmuş. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Ozaman buradan hem size,hem Yaşar ustaya,hemde Emmi'mize geçmiş olsun diyorum..Allah şifalar versin. Katılıyorum.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Yaşar usta'ya da Mehmet bey'e de çok geçmiş olsun. Mehmet bey'le özelden konuşmuştuk. Umarım iyi yönde gelişmeler mevcuttur. Engin bey, genelde ustaya gittiklerinde bu namıssızlar düzeliyorlar, sonra bozuluyorlar, sizinki iyi olmuş vallahi Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Yaşar ustaya ve Mehmet beye geçmiş olsun dileklerimle... Hocam size de geçmiş olsun, arızanın olması kötü, sanayide olması iyi olmuş, Bizimkide sanayiye gidince doktor korkusu gibi arızası geçiyor Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Yaşar ustamızada Mehmet abimizide sizede geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 20 Kasım 2009 Paylaş 20 Kasım 2009 Herkese geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2009 Paylaş 21 Kasım 2009 Yaşar Usta ve Mehmet Bey geçmiş olsun. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 21 Kasım 2009 Paylaş 21 Kasım 2009 Engin hocam geçmiş olsun. Yaşar usta ve Mehmet bey acil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2009 Paylaş 21 Kasım 2009 Arkadaşlar sağolun... Ablam, 10 gün önce şiddetli baş ağrısı ve kusma şikayeti ile hastaneye gitti.. Hastanede tetkikleri yapılırken daha da fenalaştı ve dengesini kaybetti.. 1 gün Nevşehir devlet hastanesinde kaldı.. Nevşehir devlet hastanesi, bir şey bulamadıklarını ve Kayseri'ye sevk etmeleri gerektiği belitti.. Kayseri tıp fakültesi büyük bir domuz gribi salgını bekledikleri gerekçesi ile sevki kabul etmedi.. Kayseri devlet hastanesine kaldırıldı.. O andan itibaren yoğun bakıma alındı... İlk şüphe beyin damarlarında pıhtı olma ihtimali idi.. Çeşitli tomoğrafiler ve beklenen süre sonucunda beyin damarında pıhtı olduğu, ayrıca kanama da yaptığı söylendi.. Halen Kayseri Araştırma Hastanesi Yoğun bakım servisinde çeşitli cihazlara bağlı olarak kalıyor.. Anladığımız kadarıyla da rahatsızlığı beynin müdahale edilecek bir yerinde değilmiş.. Doktorlar dahil, dua etmekten başka yapacak bir şey olmadığı söyleniyor... Ne olacak bilmiyorum... Benim durumum bundan ibaret... Hepinize teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts