Servet Aydın 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 sis farı ilk nesildi.merceğin dönerek aydınlatması mükemmel Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Bildiğim kadarıyla trend'lerde alt yapı mevcut değil. Titaniumlar da ise alt yapı olduğunu farları takıp adaptif olarak kullanılabiliceği söyleniyor. X paket li vers. da sadece fark far ise olabilir. Mantığım sanki x paket'in sadece far'dan ibaret olmadığı ecu dan sensöre kadar fark olduğunu söylüyor. En kesin sonuç çağlar abi araştırdıktan sonra ortaya çıkacaktır. Benim şimdiki aracım Titanium X paket. Önceki Titanium du 2008 model. Ben buna X paket farını aracımı teslim aldığım gün yanlış hatırlamıyorsam 250 tl takas bedeli vererek değiştirdim. 3 yıl hiç ama hiç sorunsuz kullandım. Tabi adaptif değildi. Ama Xenon yapmak için farın içini açıp mercek takmaktan daha kolay ve orjinal. Adaptif olması için beyinden elektrik tesistına kadar çok şey yapılmalı. Dolayısıyla satıp X paketli almak daha kolay. Ama adaptif olmasada mercekli far halojene göre çok çok farklı ve değer. Eski arabam buydu sis farı ilk nesildi.merceğin dönerek aydınlatması mükemmel Kesinlikle katılıyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Bende adaptifi çıkarıp bi-xenon taktım şimdi daha mutluyum.. dönmüyor ama adaptife takılan xenona göre çook daha iyi aydınlatıyor.. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Haklısın Fatih,farların yağmur performansı gerçekten çok kötü dün bir ara yeniden halojen ampule dönmeyi düşündüm. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Bende 6000K xenon vardı. Can'ın vasıtasıyla 4300K taktım yağmurdada sistede mükemmel. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Haklısın Fatih,farların yağmur performansı gerçekten çok kötü dün bi ara yeniden halojen ampule dönmeyi düşündüm. tak 4300k önün gündüz olur yağmurda çamurda Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 tak 4300k önün gündüz olur yağmurda çamurda +1907 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Ampul değiştirmek yeterli mi?Kit lerin de değişmesi gerekiyor mu? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Ampul değiştirmek yeterli mi?Kit lerin de değişmesi gerekiyor mu? Ampul yeterli. Çiftini 30 tl ye aldım. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Cumartesi alıp bi deneyeyim olmadı yedek kalır elimde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Hazır hava bozukken tak. Faydasını hemen göreceksin. Yanlız bir süre sarımsı yanar sonra daha beyaza kaçar. Normaldir. (colorshift ) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Pişman olmayacağınızdan emin olun. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Hazır hava bozukken tak. Faydasını hemen göreceksin. Yanlız bir süre sarımsı yanar sonra daha beyaza kaçar. Normaldir. (colorshift ) Sarı yansın abi önemli değil,hiç önümü görememekten iyidir hem yedeğim olmuş olur. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Güzel bir sarı. Karşıdan geleni de rahatsız etmiyor. Ben hem sisleri hemde kısalaı yaptım. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Çok güzel olmuş.Hangi marka aldınız siz? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 Güzel bir sarı. Karşıdan geleni de rahatsız etmiyor. Ben hem sisleri hemde kısalaı yaptım. sisler cidden hiç rahatsız etmiyor arkamdan 15 - 20 dakika geldiğini düşünürsek buna kefilim gerçekten... 4300K :lol: Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 Bende sisler için Philips Photon xenon tip beyaz ampul H8 5000K aldım kargoda sabah gidip alıcam yarın taktıracağım bakalım nasıl duracak Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 Bugün birkaç parçacıya baktım 4300k xenon ampul bulamadım,siz nereden temin ettiniz? Yorum bağlantısı
Erman Kızılyel 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 bende ilker beyle görüştüm farlarımı gönderecem mercekli bi-xenon uygulaması yapılacak. işlem bittikten sonra fotoları foruma eklerim. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 doğru karar ) benimkiler geldi ama adanada olduğum için montaj iki hafta içinde olacak Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Gayet güzel görünüyor. Far içini araç renğine boyamayı düşünün derim. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 abi farın içinde siyah maske var zaten,farın içi komple siyah,köşelerdeki gündüz farınıda siyaha boyayim diyorumda baya iş çıkarır bana Yorum bağlantısı
Yücel Yıldız 5 Haziran 2011 Paylaş 5 Haziran 2011 Merhaba Bahse konu olan farların liste fiyatı Adet 890 TL dir Farların Virajlarda çalışması için far tesisatının ve Açı algılayıcısının ve Motor beynin farlara uyumlu olması gerekiyor gerekli parçaları değiştirdiğiniz taktirde kullanmanız mümkündür. bilgilerinize 2008-2009 model Titanyum donanımlı arabası olup ta sonradan adaptif far taktıran var mı? Az önce Ford yetkili servislerine telefon ettiğimde elinde x pakette olan farlardan bulunduğunu ancak merceklerin virajda dönmediğini belirttiler. Farların virajda dönmesi için ne yapılması gerektiğini de bilmiyorlar. 1-2 ay içinde bu farlardan taktırmayı planlıyorum.Bilen arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 6 Haziran 2011 Paylaş 6 Haziran 2011 maliyeti ne kadar ? yapmaya girilmeyecek kadar çok.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts