İçeriğe Yönlendir

Adaptif far

Enis Sever

Recommended Posts

Servet Aydın

sis farı ilk nesildi.merceğin dönerek aydınlatması mükemmel

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Bildiğim kadarıyla trend'lerde alt yapı mevcut değil. Titaniumlar da ise alt yapı olduğunu farları takıp adaptif olarak kullanılabiliceği söyleniyor. X paket li vers. da sadece fark far ise olabilir. Mantığım sanki x paket'in sadece far'dan ibaret olmadığı ecu dan sensöre kadar fark olduğunu söylüyor. En kesin sonuç çağlar abi araştırdıktan sonra ortaya çıkacaktır.

Benim şimdiki aracım Titanium X paket. Önceki Titanium du 2008 model. Ben buna X paket farını aracımı teslim aldığım gün yanlış hatırlamıyorsam 250 tl takas bedeli vererek değiştirdim. 3 yıl hiç ama hiç sorunsuz kullandım. Tabi adaptif değildi. Ama Xenon yapmak için farın içini açıp mercek takmaktan daha kolay ve orjinal. Adaptif olması için beyinden elektrik tesistına kadar çok şey yapılmalı. Dolayısıyla satıp X paketli almak daha kolay. Ama adaptif olmasada mercekli far halojene göre çok çok farklı ve değer. Eski arabam buydu

sis farı ilk nesildi.merceğin dönerek aydınlatması mükemmel

Kesinlikle katılıyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Bende adaptifi çıkarıp bi-xenon taktım şimdi daha mutluyum.. dönmüyor ama adaptife takılan xenona göre çook daha iyi aydınlatıyor..

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Haklısın Fatih,farların yağmur performansı gerçekten çok kötü dün bir ara yeniden halojen ampule dönmeyi düşündüm.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bende 6000K xenon vardı. Can'ın vasıtasıyla 4300K taktım yağmurdada sistede mükemmel. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Haklısın Fatih,farların yağmur performansı gerçekten çok kötü dün bi ara yeniden halojen ampule dönmeyi düşündüm.

tak 4300k önün gündüz olur yağmurda çamurda

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
tak 4300k önün gündüz olur yağmurda çamurda

+1907 :unknw:

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Ampul değiştirmek yeterli mi?Kit lerin de değişmesi gerekiyor mu?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Ampul değiştirmek yeterli mi?Kit lerin de değişmesi gerekiyor mu?

Ampul yeterli. Çiftini 30 tl ye aldım.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hazır hava bozukken tak. Faydasını hemen göreceksin. Yanlız bir süre sarımsı yanar sonra daha beyaza kaçar. Normaldir. (colorshift )

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Hazır hava bozukken tak. Faydasını hemen göreceksin. Yanlız bir süre sarımsı yanar sonra daha beyaza kaçar. Normaldir. (colorshift )

Sarı yansın abi önemli değil,hiç önümü görememekten iyidir hem yedeğim olmuş olur.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Güzel bir sarı. Karşıdan geleni de rahatsız etmiyor. Ben hem sisleri hemde kısalaı yaptım.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Güzel bir sarı. Karşıdan geleni de rahatsız etmiyor. Ben hem sisleri hemde kısalaı yaptım.

sisler cidden hiç rahatsız etmiyor arkamdan 15 - 20 dakika geldiğini düşünürsek buna kefilim gerçekten... 4300K :lol:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Bende sisler için Philips Photon xenon tip beyaz ampul H8 5000K aldım kargoda sabah gidip alıcam yarın taktıracağım bakalım nasıl duracak

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Bugün birkaç parçacıya baktım 4300k xenon ampul bulamadım,siz nereden temin ettiniz?

Yorum bağlantısı
Erman Kızılyel

bende ilker beyle görüştüm farlarımı gönderecem mercekli bi-xenon uygulaması yapılacak. işlem bittikten sonra fotoları foruma eklerim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

doğru karar :D) benimkiler geldi ama adanada olduğum için montaj iki hafta içinde olacak 09052011170.jpg

09052011171.jpg

09052011172.jpg

09052011173.jpg

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

abi farın içinde siyah maske var zaten,farın içi komple siyah,köşelerdeki gündüz farınıda siyaha boyayim diyorumda baya iş çıkarır bana 15032011142.jpg

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Yücel Yıldız

Merhaba

Bahse konu olan farların liste fiyatı Adet 890 TL dir

Farların Virajlarda çalışması için far tesisatının ve Açı algılayıcısının ve Motor beynin farlara uyumlu olması gerekiyor

gerekli parçaları değiştirdiğiniz taktirde kullanmanız mümkündür.

bilgilerinize

2008-2009 model Titanyum donanımlı arabası olup ta sonradan adaptif far taktıran var mı? Az önce Ford yetkili servislerine telefon ettiğimde elinde x pakette olan farlardan bulunduğunu ancak merceklerin virajda dönmediğini belirttiler. Farların virajda dönmesi için ne yapılması gerektiğini de bilmiyorlar. 1-2 ay içinde bu farlardan taktırmayı planlıyorum.Bilen arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...