İçeriğe Yönlendir

Adaptif far

Enis Sever

Recommended Posts

• 7 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

Adaptif merceklere zenon takmaktansa bizenon uygulaması daha mı iyi olur sizce? Aşağıdaki adreste bu iş yapılıyormuş. Bu işyeri ile ilgili bilgisi olan var mı? Sizce fiyat nasıl?

http://www.sahibinde...59896217/detay/

Sizin fara bu olmaz...

Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul

İlan fotoğrafında da Focus 2.5 resmi kullanmış. Olmama sebebi nedir Mehmet Bey?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yalçın bey eğer aracınızda halojen için mercek varsa yani.Titanyum x paketlerdeki gibi ise mercekler.Bu merceklere bixenon uygulaması yapılamıyor.Komple mercekte değişmesi gerekir.Bunun en iyi çözümü bana kalırsa eğer araçta x pket farları varsa bunlar satılıp yerine normal far alınıp bixenon dönüşüm yaptırmaktır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İlan fotoğrafında da Focus 2.5 resmi kullanmış. Olmama sebebi nedir Mehmet Bey?

Sizin farlarınız adaptif olduğuna göre zaten mercekli..

Bu linkteki mercek, merceksiz farlara, ampul duyu sökülerek ampul yerine takılacak şekilde imal edilmiş özel bir mercektir..

Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul
:D Yok ya ne merceği ne adaptifi, bildiğiniz dümdüzünden far. Aracım "titanium", x paket olsaydı adaptif olacaktı. Orijinalinde mercek olup da adaptif olmayanı da yok zaten. Öyleyse baştaki soruya dönebiliriz. Verdiğim linkteki yaplan işe güvenilir mi? XENON SET haricinde verdikleri fiyat bu.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ama soru şuydu :)

Adaptif merceklere zenon takmaktansa bizenon uygulaması daha mı iyi olur sizce?

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

:D Yok ya ne merceği ne adaptifi, bildiğiniz dümdüzünden far. Aracım "titanium", x paket olsaydı adaptif olacaktı. Orijinalinde mercek olup da adaptif olmayanı da yok zaten. Öyleyse baştaki soruya dönebiliriz. Verdiğim linkteki yaplan işe güvenilir mi? XENON SET haricinde verdikleri fiyat bu.

sahibinden üzerinden firma ile 1 ay kadar önce mesajlaştım ilanda fiesta olmasına rağmen farın açılmadığını söyleyince '' hmmm öylemi '' gibi bir cevap aldım.... onada tamam dedim... siz farı inceleyin eğer yapabilirim diyorsanız bana mesaj atın dedim... hala dönücekler... 2. si ürünlerine d2s ampülde veriyorlar benim farlarım zenon o ampülü kullanabilirmiyiz dedim '' hayır '' cevabı aldım fakat İlker Kemal kullanılabileceğini söylüyor ve öyle sanıyorumkide kullanıyor... firma ile aramda geçen bu ve son olarak bence fiyat çok pahalı...

Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul
:blush: Konu adaptif far almak yönünde ilerlemişti; ben de yönü değiştirmek istedim aslında ama kopukluk olmuş.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu merceği deneyebilirsiniz... Mustafa Liman uzun süre kullandı bundan onun görüşlerini bekleyin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kendi farlarımız + 375 + Zenon Kit mi?

Kendi farların + 375...

Bu kitin merceği ve ampulü özeldir.. Dışardan kitini ve ampulünü bulamazsınız zaten..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...