Uğur Çakmak 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 İç kısımda parlaklık sağlamak için vazelin kullananlar var.Bir kere denedim işe yarıyo ancak lastikte hiç denemedim.Ama en güzeli arap sabunu.Arap sabununu lastiğe sürmesi bile bir başka zevkli oluyor:) Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 Ben eski arabamda lasitiklere bir kaç defa deniz suyu denemiştim, parlaklık vermiyor ama siyah bir yüzey bırakıyordu. Zararı varmıdır bilmiyorum. Şu anda yıkamacılar ne sürüyorsa o var lastiklerde, bir kaç gün yetiyor. Arap sabununu iç aksamda denemiştim kötü bi koku bırakıyor zamanla ama lastikte güzel bir göeünüm kazandırıyor. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 Ben eski arabamda lasitiklere bir kaç defa deniz suyu denemiştim, parlaklık vermiyor ama siyah bir yüzey bırakıyordu. Zararı varmıdır bilmiyorum. Şu anda yıkamacılar ne sürüyorsa o var lastiklerde, bir kaç gün yetiyor. Arap sabununu iç aksamda denemiştim kötü bi koku bırakıyor zamanla ama lastikte güzel bir göeünüm kazandırıyor. ohooo kokulu arap sabunları çıktı hemide sıvı Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Temmuz 2010 Paylaş 7 Temmuz 2010 Genelde lastikçiler ve oto kuaförleri beyaz süt renginde sıvı silikon sürüyorlar. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Temmuz 2010 Paylaş 12 Temmuz 2010 Sonax'ın lastik parlatıcısını kullanıyorum. Zaten çok sık kullanmadığımdan 1 tanesi 1 yıl gidiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2010 Paylaş 14 Eylül 2010 duş jeli kullansak olur mu? elimde kullanmadığım iki tane varda. değerlendirmiş olurum. Sabun dedi diye, bu kadar da değil hocam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2010 Paylaş 14 Eylül 2010 Lastik döndükçe mis gibi kokar, kokulu cam suyu gibi. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 14 Eylül 2010 Paylaş 14 Eylül 2010 Cihan yazmadan ben yazayım; Sarp,bakınız benim lastikler Yorum bağlantısı
Bekir Kuntay Nalbantoğlu 14 Eylül 2010 Paylaş 14 Eylül 2010 Arkadaşım yıkamacısında selloxy (yazım yanlış olabilir) marka lastik parlatıcı kullanıyor.İlk bir kaç gün parlıyor sonra parlaklık gidiyor ama lastik yine simsiyah kalıyor ağır çamur vs. olmadığı sürece.Hoşuma gitti benim.Perakende bulunabilir mi bilmiyorum tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 KOnu hortladı. Geçen lastikçide "lastik sütü" diye birşey sürdü. Güzel oldu. Ne bu dedim söylemedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Köpürüyorsa arap sabunudur.. Beyaz ise süt silikondur... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 Köpürüyorsa arap sabunudur.. Beyaz ise süt silikondur... Beyaz. Bence de silikon. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 http://www.kalwax.com/k-sutsil500.html Çok amaçlı bir ürün.. bulaşmaz, parlama yapmaz... Çok kullandığım bir üründür.. Yaz şenliğinde de katılan üyelerimize şundan dağıtmıştık... http://www.kalwax.com/k-sunsutsil.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Enteresan derken abi.. ? online alışveriş yapamıyoruz. Bu siteden isteklerin olursa ben gönderebilirim. Zafere göndereceğim... Bir paket de sana yaptırabilirim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Anladım.. Satış sitesi değil abi.. Benim müşterim bunlar ve imalatçılar, perakende satışları yok... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 Bundan bizim gençlerden biri (Murat mesela) koli alsa da giddigidiyordan satsa ya? ya da sahibinden.com dan felan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Çeşit çok fazla abi.. Bazı ürünleri hepsiburada.com da satılıyor ama fiyatları aşağı yukarı bildiğim için söylüyorum.. orada biraz pahalı satılıyor... Mesela.. http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kalwax-sut-silikon-sprey-500-ml-02212/productDetails.aspx?productId=otev02212&categoryId=20035756&SKU=OTEV02212 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 (düzenlendi) Nerden baksan 5 lira verilecek zaten. Otoparkçı keratalar bile 10 lira istiyor. Geçen bir restoran daveti çıkışında 20 istedi..."vele parking" ci kerata. 7 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Armor All un jeli çok iyidir ... Yıllardır kullanıyorum bir şişesi 1 yıl kadar idare ediyor... Tek sürüş en az bir ay dayanıyor. tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts