İçeriğe Yönlendir

F1 başarısı

Engin Özarı

Recommended Posts

Tuna Aksu
Bu gösteri gerçekmi sizce ?

Engin abi helikopter çekimi felan yapmışlar.adamların niyeti belliki ciddi

Yorum bağlantısı
Cem Boneval

Elbette gerçek...

Eski bir TopGear videosu, toprağı bol olsun Colin McRae'nin yaşadığı zamanlardan.

Araçlar 170 BG Cougar, 300+ BG FocusI WRC ve 800 BG F1 aracı.

Farklı bir sonuç mu bekliyordunuz?

Aslında Cougar Focus WRC'ye kıyasla başarılı bile sayılır, ancak bunu da WRC araçlarının kısa diferansiyl oranına bağlamak lazım, son hızdan çok ivmelenmek için ayarlıdır.

F1 aracını canlı görmemiş olanlar hızını asla kestiremezler, hazır ülkemizde koşulurken canlı izlemenizi öneririm.

Burada Ferrari için benzer video var.

da McLaren Peugeot ve Porsche var.

Yani sevilen bir konudur...

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik
Elbette gerçek...

Eski bir TopGear videosu, toprağı bol olsun Colin McRae'nin yaşadığı zamanlardan.

Araçlar 170 BG Cougar, 300+ BG FocusI WRC ve 800 BG F1 aracı.

Farklı bir sonuç mu bekliyordunuz?

Aslında Cougar Focus WRC'ye kıyasla başarılı bile sayılır, ancak bunu da WRC araçlarının kısa diferansiyl oranına bağlamak lazım, son hızdan çok ivmelenmek için ayarlıdır.

F1 aracını canlı görmemiş olanlar hızını asla kestiremezler, hazır ülkemizde koşulurken canlı izlemenizi öneririm.

Burada Ferrari için benzer video var.

da McLaren Peugeot ve Porsche var.

Yani sevilen bir konudur...

Cem Hocam, Doktorsunuz ama Motor Sporları hastası olduğunuz belli,Colin McRae 1995 WRC Pilotlar Şampiyonu, Subaru ile idi galiba, 2-3 yıl önce helikopteri düşmüştü. Kemer Dünya Ralli Şampiyonasında bulundunuzmu hocam, ben 2004-2005 yıllarında 2 yıl üst üste izledim. Hele Carlos Sainz'ın afedersiniz etapta kıçına demir çubuk batmasını hiç unutamam. :)

Yorum bağlantısı
Cem Boneval
Cem Hocam, Doktorsunuz ama Motor Sporları hastası olduğunuz belli,Colin McRae 1995 WRC Pilotlar Şampiyonu, Subaru ile idi galiba, 2-3 yıl önce helikopteri düşmüştü. Kemer Dünya Ralli Şampiyonasında bulundunuzmu hocam, ben 2004-2005 yıllarında 2 yıl üst üste izledim. Hele Carlos Sainz'ın afedersiniz etapta kıçına demir çubuk batmasını hiç unutamam. :rolleyes:

Bu konuda oldukça sabıkalıyım, gençliğimde ralli hakemliği, ralli aracına servis gitme, parkur çıkarma ve yarışmak dahil hemen her tür ralli aktivitesine katılmışlığım vardır.

Türkiye'de FIA denetiminde düzenlenen tüm otomobil yarışlarında da sağlık destek hizmetleri organizasyonunu üstlendim, bu 2003'de WRC ile başladı ve F1 de dahil olmak üzere 2003'den beri sürüyor. Ayrıca FIA sağlık komisyonu üyesiyim.

Bahsettiğiniz kaza için de küçük bir düzeltme: Söz konusu kurban Peugeot 307 ile yarışan Marcus Gronholm'un co-pilotu Timo Rautiainen idi ve görevlilerin seyirci önlemek için kurdukları çitlerin tespitinde kullanılan ve yolda kalan bir demir çubuk aracın altından girerek karbon koltuğu da delerek malum yere batmıştı. Basit pansuman dışında pek birşey gerekmemişti.

Antalya ralli için mükemmel yol şartları sunmakta iken WRC bu sene 2010 Kültür Başkenti Istanbul kampanyası bahane edilerek Istanbul'a taşınıyor. İlgililere bilvesile duyurulur.

Yorum bağlantısı
Görkem Yagtu

Bu pist denemeleri 5th gear da çok yapılıyor bu tarz onlarca şov amaçlı videoları var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...