İçeriğe Yönlendir

Uygun radyo-CD çalar var mı?

Misafir

Recommended Posts

Eski konuları biraz okudum ancak göremedim, focus 1 için birebir uyumlu, yani kesime-kırpma işlemi yapmadan taktırabileceğimiz bir radyo-mp3-usb tarzında bir alet yok mu hiç? Ayrıca bu 1 DIN, 2 DIN ne demek aletin boyutları ile ilgili birşey mi acaba?

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

blaupunkt ve rds6000mp3 haricinde 1,8 din boyutunda müzik çalar yok, ayrıca bu modellerde usb yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ayrıca bu 1 DIN, 2 DIN ne demek aletin boyutları ile ilgili birşey mi acaba?

Evet boyutlar ile ilgili

1 DIN

blaupunkt-melbourne-sd27.jpg

1,8 DIN

teyp_6000cd_1.jpg

2 DIN

1-13-09600i.jpg

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Ortadaki resim en uyumlu modeldir. Çok da sorunsuz bir CD çalardır, kopya CD falan canavar gibi okur....

Yorum bağlantısı
Serkan Ün

Benim anlamadığım bu teyp üreticilerinin hiç mi aklına gelmez focus1'lere uygun ölçülerde bi alet üretmek :( Yapsalar iyi satar piyasada bi dolu var bu araçtan.

Yorum bağlantısı
Benim anlamadığım bu teyp üreticilerinin hiç mi aklına gelmez focus1'lere uygun ölçülerde bi alet üretmek :vava: Yapsalar iyi satar piyasada bi dolu var bu araçtan.

+2009

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Benim anlamadığım bu teyp üreticilerinin hiç mi aklına gelmez focus1'lere uygun ölçülerde bi alet üretmek :s Yapsalar iyi satar piyasada bi dolu var bu araçtan.

Bence tam tersi FORD'un hiç mi aklına gelmiyor piyasada 1.8 DIN'in standart olarak kabul edilmediği.Burada üretici değil FORD kusurlu.2 DIN yapsaydı teyp yerini ne olurdu..?Şu olurdu bizleri böyle madur etmemiş olurdu :vava:

Yorum bağlantısı
Serkan Ün
Bence tam tersi FORD'un hiç mi aklına gelmiyor piyasada 1.8 DIN'in standart olarak kabul edilmediği.Burada üretici değil FORD kusurlu.2 DIN yapsaydı teyp yerini ne olurdu..?Şu olurdu bizleri böyle madur etmemiş olurdu :rolleyes:

Al bendende o kadar! ama adamlar kendi ticaretini yapıyor bu şekilde. Diğer tüm edek parçalarda da bu geçerli. Hani kendine mecbur ediyorsun anladık da üret o zaman adam akıllı düzgün uygun bi teyp değil mi ya...

Yorum bağlantısı
Suha Ataol

Mehmet abi,

Bu 3 model dışında özellikle aracın direksiyon kumandası ile birebir uyumlu başka hiçbir marka ve modelde mp3 çalar teyp yokmu bildiğin?

Malumunuz üzerine aracımı yeni sattım ve babamdaki 2005 Focus Comfortu aldım. Ama aracın direksiyon kumandasını iptal etmeden mp3 çalarlı bir teyp almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bunlardan sadece 2. sıradaki çalışır...

Direksiyondan kumanda ve mp3 diyorsan Sami Hocanın teypten başka şansın yok...

Yorum bağlantısı
Suha Ataol

Teşekkürler Mehmet Abi ... Sami Hocanın teyp te şu an için bana biraz tuzlu kaçar :) Bir süre bekleyip para biriktirme olayına girmek daha hayırlı gibi ... Abi son soru olarak 3. resimdeki teyp yuva ile birebir uyumlumu peki ? Görüntüsü çok hoş da :)

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
(düzenlendi)
Uymaz. Uymamasının ötesinde, çok pahalı bir teyptir o. Sami hocanın teybinden TR'de 3 adet var. 1'i bu. 1'i Murat Kavuk'un sattığı focusta gitti. 1'i ise ayrıca satılmıştı.

valla helal olsun abi ya, hafıza oldukça güçlü .... :):)

tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İsmet Oruç
(düzenlendi)

Hyundai lerde CD-Mp3 çalar teyp var onun ölçüleri ve bağlantıları uyabilirmi ?

tarihinde ?smet Oru tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Bir de benim uyguladığım çözüm var: xcarlink diye bir cihaz var. Bu cihaz, 5000 teybinizin arkasındaki CD changer bağlantı noktasından kabloyla bağlanıyor. Kablonun diğer ucuna bağlı olan cihazı uygun bir yere yerleştiriyorsunuz. Örneğin ben torpidoya koydum. Cihazın hem USB portu var hem de SD kart yuvası var. Kartınızın içine CD01, CD02....CD06 şeklinde 6 tane klasör oluşturuyorsunuz. Herbir klasöre 99 adet mp3 parça koyabiliyorsunuz. Teybinize sanki bir cd changer bağlamışsınız gibi çalıştırıyorsunuz. Böylece direksiyon kumandasını da kullanabiliyorsunuz. Tek olumsuz yanı fiyatı: 100€

Yorum bağlantısı
Suha Ataol

Teşekkürler Fazlı Bey ... Bu yöntemde fena fikir gibi görünmüyor ... cihazı inceleyebileceğim bir web adresi mevcutmu ?

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir
Teşekkürler Fazlı Bey ... Bu yöntemde fena fikir gibi görünmüyor ... cihazı inceleyebileceğim bir web adresi mevcutmu ?

Burada

Yorum bağlantısı
Bir de benim uyguladığım çözüm var: xcarlink diye bir cihaz var. Bu cihaz, 5000 teybinizin arkasındaki CD changer bağlantı noktasından kabloyla bağlanıyor. Kablonun diğer ucuna bağlı olan cihazı uygun bir yere yerleştiriyorsunuz. Örneğin ben torpidoya koydum. Cihazın hem USB portu var hem de SD kart yuvası var. Kartınızın içine CD01, CD02....CD06 şeklinde 6 tane klasör oluşturuyorsunuz. Herbir klasöre 99 adet mp3 parça koyabiliyorsunuz. Teybinize sanki bir cd changer bağlamışsınız gibi çalıştırıyorsunuz. Böylece direksiyon kumandasını da kullanabiliyorsunuz. Tek olumsuz yanı fiyatı: 100€

Fazlı bey, bu xcarlink sistemini nerede yaptırabiliriz? Gayet güzel bir sisteme benziyor. Ses kalitesi olarak tatmin edici mi?

Yorum bağlantısı
Fazlı Bey sitede focus1 için uyumlu olanı göremedim

Ben iletişime geçtim, ford 5000, 6000 ve 7000 serisi teyplere uygun cihaz mevcutmuş, kargo dahil 100 euro istiyorlar. Fiyat biraz tuzlu ama orijinalliği bozmadan yapılabilecek tek çözüm, hemde direksiyon kumandasının çalışması da önemli bir artı. 100 euro biriktirince almayı düşünüyorum. :p

Yorum bağlantısı
Serkan Ün

Bence de çok pahalı para biriktirmekten ziyade fiyatının düşmesini beklemek daha doğru olacaktır. Malum yeni teknoloji her zaman daha pahalı oluyor :)

Yorum bağlantısı
Bence de çok pahalı para biriktirmekten ziyade fiyatının düşmesini beklemek daha doğru olacaktır. Malum yeni teknoloji her zaman daha pahalı oluyor :)

Ben biriktirene kadar düşerse düşer zaten. Bu cihazlar yurtdışından geliyor sanırım, pek düşeceğini de tahmin etmiyorum, çünkü kendi sitesinde 77 Euro fiyatı, burda da 100 euro.

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Arkadaşlar ürün bence pahalı ama işlevsel. Çin malı, çok kaliteli bir üretim değil. Ama ses kalitesi fena değil bende bir sorun çıkmadı. Daha önce bir arkadaş cızırtıdan bahsetmişti, benimkinde ses net. Montajı kolay, kendiniz yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...