Guest Yunus G 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 Arkadaşlar aklıma taklıdı bir arabaya oturunca onda abs olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Yorum bağlantısı
Bedri Baki 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 Benim bildiğim ve çoğu arabada gördüğüm durum kontağı açınca ABS ışığının yanması gerekiyor. Kontak açılınca göstergede abs ışığı yanmıyorsa abs olmama ihtimali yüksektir. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 Arkadaşlar aklıma taklıdı bir arabaya oturunca onda abs olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? kontak anahtarı ıı konumunda göstergedeki tüm ışıklar yanarken abs ışığıda yanar genelde balata şeklindedir. gösterge ışığı bozuksa farz edelim ,özellikle ıslak zeminde tam fren yapıldığında fren pedalında şiddetli titreşim hissedersiniz. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 Forumdan focus 1'e ait bir gösterge paneli buldum. Benzin göstergesinin sol altındaki yer abs ışığı ve kontağı açınca yanması gerekir. Arkadaşlara araba bakarken çoğu arabada abs ışığının yandığını görmüştüm Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 Bu ışıkların hepsi yanıyor mu gage test ten anlayamaz mıyız arkadaşlar..? Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 Test sürüşünde adamın yanında yapılır mı Yorum bağlantısı
Can Karacaer 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 hafif kumlu zeminde 10 km hızda bile devrye girer... abs ışığı da kesin bilgidir... yanıp sönmesi lazım... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 arabanın modeli ne bazısında kaputu açınca abs beyni gözüküyor. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 Işık mışık hikaye. Bilmem benim arabamda ışıkları süs olsun diye koymamışlar. Diğer araçlar için de öyledir herhalde Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 2001 ghıa ise abs vardır. Sahibi olsun olmasın farketmez abs varsa panik fren yaptığınızda o kendini belli eder.,Öyle büyük hızlara çıkmanızada gerek yok... Yorum bağlantısı
Recommended Posts