İçeriğe Yönlendir

ABS'li araç nasıl anlaşılır?

Guest Yunus G

Recommended Posts

Guest Yunus G

Arkadaşlar aklıma taklıdı bir arabaya oturunca onda abs olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Benim bildiğim ve çoğu arabada gördüğüm durum kontağı açınca ABS ışığının yanması gerekiyor. Kontak açılınca göstergede abs ışığı yanmıyorsa abs olmama ihtimali yüksektir.

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy
Arkadaşlar aklıma taklıdı bir arabaya oturunca onda abs olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

kontak anahtarı ıı konumunda göstergedeki tüm ışıklar yanarken abs ışığıda yanar genelde balata şeklindedir.

gösterge ışığı bozuksa farz edelim ,özellikle ıslak zeminde tam fren yapıldığında fren pedalında şiddetli titreşim hissedersiniz.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Forumdan focus 1'e ait bir gösterge paneli buldum. Benzin göstergesinin sol altındaki yer abs ışığı ve kontağı açınca yanması gerekir. Arkadaşlara araba bakarken çoğu arabada abs ışığının yandığını görmüştüm

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

hafif kumlu zeminde 10 km hızda bile devrye girer... abs ışığı da kesin bilgidir... yanıp sönmesi lazım...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

arabanın modeli ne ;) bazısında kaputu açınca abs beyni gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
Işık mışık hikaye.

Bilmem benim arabamda ışıkları süs olsun diye koymamışlar. Diğer araçlar için de öyledir herhalde ;)

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

2001 ghıa ise abs vardır.

Sahibi olsun olmasın farketmez abs varsa panik fren yaptığınızda o kendini belli eder.,Öyle büyük hızlara çıkmanızada gerek yok...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...