İçeriğe Yönlendir

MSN giriş

Yakup Amanvermez

Recommended Posts

Yakup Amanvermez

Arkadaşlar msn hotmail hesabımı açıyorum tam 3-5 saniye sonra sayfa tekrar başa dönüyor ve parola istiyor tekrar..

Yorum bağlantısı
Yakup Amanvermez
hotmail.com'damı, msn'demi sorun yaşıyorsunuz...

hotmail.com da sorun yaşıyorum Mehmet Abi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Msn açabiliyormusun.. şifreyi yanlış giriyor yada şifreyi kaptırmış olmayasınız...

Yorum bağlantısı
Yakup Amanvermez
Msn açabiliyormusun.. şifreyi yanlış giriyor yada şifreyi kaptırmış olmayasınız...

Giriş yapıyorum Mehmet Abi.Sonra yeniden giriş bölümüne geri geliyor.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar
(düzenlendi)

yakın zamanda bende de aynı sorun vardı.. dikkatimi çekti klavye büyük harf yazma ayarındaymış..

yani şifre için büyük harf kabul etmiyor..

tarihinde ?lker Kad?lar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

1. saat ve tarihin doğrumu. yıla bak biosun ressetlendiyse eski kalmış olabilir.

2. otomatik dns mi kullanıyorsun ellemi girdin

3. proxy kullanıyormusun

4. bi kaç defa modemi ressetliyip her seferinde tekrar bağlanmayı dene.

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

burda host dosyası olucak onu notepad yada wordpad ile aç içinde yazan ipleri buraya bi yapıştır bakalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Pardon unutmuşum 80048820

Bu hata kodunu google'da aradın mı... Önerilenleri yaptın mı ?

Gördüğüm kadarıyla internetin yok :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Mehmet Abi, internetim var ama sadece Firefox ile açılıyordu...İnternet Explorer'da ve Msn'de bağlantı yoktu, Explorer Lan Ayarları'nda Proxy'nin 127.0.0.1 olarak girildiğini gördüm, o kısmı kapatınca düzeldi...Yüklediğim bir program neden oldu galiba, çünkü bu numaraları ben girmedim :)

Teşekkürler...

Youtube için yüklediğiniz program zaten dns ayarlarını değiştirir.Bu da sizin msn ve internet çıkışınızı ya tamamen kesebilir veya yavaşlatabilir.

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Emin Önal

yeni konu açmaya gerek görmedim benimse Windows Live Messenger'a girişimde sorun var.Şöyle ki;

Kullanıcı adı ve parola ile oturum açıyorum ama 2-3 saniye sonra kendi kendine oturumu kapatıyor.

Son on gündür msn ile uğraşıyorum.Hata kodlarına göre google amcanın dediklerini yaptım oturum açabiliyorum ama şimdide böyle oluyor hemen kendi kendine oturumu kapatıyor.Düzeltici fikri olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Emin Önal
muhtemelen güncellemelerle ve progr.sürümüyle ilgili bir sorun oluşmuş olabilir. programı ve eklentilerini kaldırıp msn in sayfasından tekrar kurmayı deneyin.

3 kere kaldırıp tekrar kurdum ama nafile ;)

Başka bir sorun ve çözüm yolu olmalı ama bulamadım.

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Youtube'a girmek için önceden çeşitli alengirler denediyseniz onları tekrar eski haline getirin.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

DNS ayarları ile oynamıştım galiba ama çok öncedendi.

Tekrar hangi ayar numaralarını girmemi tavsiye edersiniz ?

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)
yeni konu açmaya gerek görmedim benimse Windows Live Messenger'a girişimde sorun var.Şöyle ki;

Kullanıcı adı ve parola ile oturum açıyorum ama 2-3 saniye sonra kendi kendine oturumu kapatıyor.

Son on gündür msn ile uğraşıyorum.Hata kodlarına göre google amcanın dediklerini yaptım oturum açabiliyorum ama şimdide böyle oluyor hemen kendi kendine oturumu kapatıyor.Düzeltici fikri olan var mı ?

Bir tane virüs var buna sebep olabiliyor benim laptoptada mevcut kendileri... Eğer dosyalarınızı gizli yaptıktan sonra göster dediğiniz halde genede göremiyorsanız bu virüstür.

Kill amvo virüs temizliyicisi var ufacık bir yazılım geçici bir çözüm sunuyor.

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Bir tane virüs var buna sebep olabiliyor benim laptoptada mevcut kendileri... Eğer dosyalarınızı gizli yaptıktan sonra göster dediğiniz halde genede göremiyorsanız bu virüstür.

Kill amvo virüs temizliyicisi var ufacık bir yazılım geçici bir çözüm sunuyor.

aynen öyle Yiğitcan.Gizli dosyaları göster diyorum ve göstermiyor.

madem virüs temizleyiciler geçici bir çözüm sanırım kökten çözüm format atmak olur ?

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Valla ben pc'ye format attım ama sanırım harici diskimde var bi yerden tekrar bulaşıyor. Onuda biçimlendirmem gerek ama yapamadığım için virüsle yaşamayı öğrendim :)

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...