İçeriğe Yönlendir

Fiyat danışması


Özgür Arslan Can

Recommended Posts

Özgür Arslan Can
Değişen var,sol ön çamurluk. Onun dışında komple kaporta boyaya girdi araç. Forumda adım adım her basamağı var zaten. ABS yok,klima yok,hidrolik direksiyon var,2 elektrikli cam var. :angry:

senin arac kaç km de?

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman

99 model s.w ghia aracım var.210 binde baskı balata yeni,triger 40 bin km önce değişti,tavan döşemesi yenilendi,bakımları düzenli olarak yapılmakta.motor hiç yapılmamış 100 bin km daha gider.4 lastik 10bin km de,2 adet kış lastiği var onlarda 10 bin km civarı.direksiyon kumandalı pionner mp3 çalar ve arka direklere monte edilmiş hopörlörler var.donanım olarak abs,klima,2 airbag,hidrolik direksiyon,elektrikli ayna var ve hepsi sorunsuz çalışıyor.Bedini marka lpg kiti takılı ve 3 senedir sorunsuz kullanıyorum.satacak olsam 9500 iyi fiyat derdim..

Yorum bağlantısı
Mehmet Akın

Ben 99 model glx'i 2 ay önce 10.400'e aldım. Sağ arka kapı ve sağ arka çamurlukta boya var, değişen yok, 127.000'de, ABS-Klima-Çift Airbag var Lpg'li.Beyaz renk. Bana da önce fiyat biraz fazla geldi, sonra temizliğine kandım arabanın.

Yorum bağlantısı
Özgür Arslan Can

Biraz pahalı almışım ben. Zaten 170 binde olduğunu bilseydim 9 bin liradan yukarıya çıkmazdım. Genede önümüzdeki günler aracın gerçek değerini ortaya çıkaracak diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...