Barış Günay 15 Aralık 2009 Paylaş 15 Aralık 2009 Yurtdisindayim biz benzinimizi kendimiz doldurdugumuz icin kapagi unutma sansimiz yok yoo var yaptım biliyorum. benim green tiger'ın iki kere unuttum hem de arabanın üstünde... Yorum bağlantısı
Nuri Başer 15 Aralık 2009 Yazar Paylaş 15 Aralık 2009 Geçmiş olsun, eğer satarsan bu haliyle 22 lira veririm.... Depo kapağını da istersen olmaz.. kapak hariç düşünürüz.. Bu arada diskler bugün yine yenilendi.. yine yeni yeniden.. 10k km de 3. set sıfır diskler.. Ford sağolsun.. Kapakta düşmesin diye yaylanabilen ip şeklinde bir pilastik var, (Unutulmasın diye ) Nuri senin araban tırtmıki bu yok.? Kopardım abi onu.. dayanırmı bana.. ama üşendiğimden yapmadım oraya bir zımbırtı.. yanlız tırt konusunda haklısın, krom eşik bile yok Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Pompacı kibarca almış oraya koymuş Şanslısınız. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Benim focusu aldıktan sonra ilk kez benzinciye gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm, pompacı galiba bunun kapağı düşmüş yerinde yok demişti, ben de hırsla önceki sahibine adeta hesap sormak için telefona sarılmıştım, sonradan öğrendim ki bu modelde depo kapağı yokmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts