Özgür Aybey 14 Aralık 2009 Paylaş 14 Aralık 2009 arkadaşlar kendi imkanlarımla ve düşük maliyete farlarımı modifiye ettim yorumlarınızı bekliyorum üstadımız MEHMET ÖZYÜREK nasıl yapıldığını anlattığı için ben nasıl yaptığımı anlatmayacağım(yinede sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım bildiğim kadarıyla),ancak ben farları açarken evdeki fırına farlarım sığmadığı için sıcak su dolu leğene koyarak leğenin içinde açtım(far kaşlarını farın içine yerleştirdim ki yıkarken yada çocuklar gelip kaldırmasın) Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 14 Aralık 2009 Paylaş 14 Aralık 2009 güzel çalışma güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Özgür Aybey 14 Aralık 2009 Yazar Paylaş 14 Aralık 2009 güzel çalışma güle güle kullanın teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2009 Paylaş 14 Aralık 2009 Güzel duruyor. Elinize sağlık. Ben de çok istiyorum ama elim yatkın değil, diğer türlü de çok pahalıya geliyor Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Aralık 2009 Paylaş 14 Aralık 2009 ellerinize sağlık güzel çalışma. bende şimdi H1 yani uzunlarda odaklama hatası var bakalım sorunu nasıl halledecez, Diğer forumda servet arkadaşın yanına gidicem bu işlerden çok iyi anlayan bir kardeşimiz. yoksa farı değiştirmek gerekecek. Yorum bağlantısı
Özgür Aybey 19 Aralık 2009 Yazar Paylaş 19 Aralık 2009 Güzel duruyor. Elinize sağlık. Ben de çok istiyorum ama elim yatkın değil, diğer türlü de çok pahalıya geliyor elinize sağlık güzel çalışma keşke farı açmışken zeminini de karartsaydınız.bende zeminini karartmak için açtığımda mercek koymayı düşündüm ama beceremedim.farı açmak için birleşim noktalarını fön makinası ile ısıtmıştımkaratmanın sonucu ellerinize sağlık güzel çalışma. bende şimdi H1 yani uzunlarda odaklama hatası var bakalım sorunu nasıl halledecez, Diğer forumda servet arkadaşın yanına gidicem bu işlerden çok iyi anlayan bir kardeşimiz. yoksa farı değiştirmek gerekecek. teşekkür ederim mustafa bey el yatkınlığı önemli ama daha çok sabırlla bu işin üstesinden gelinebilir kasım beyede teşekkürler ama ben siyah zemin fazla hoşuma gitmiyor sizede teşekkürler lokman bey odaklanma sorunu kolay halledilebilir sanırım far değiştircek kadar büyük bir problem olmasa gerek Yorum bağlantısı
Can Karacaer 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 Mercekler güzel olmuş, güle gül kullanın... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 Özgür bey ben sorunu çözdüm bir kaç elektrikçinin bile yapamadığını kendi kendime çözdüm nihayet. bu sorunla karşılaşan arkadaşlara çözüm yolu; H1 in geçtiği telli duy kısmıyla oynama yaptım. zaten farı söküp orayla oynayınca değişimi görüyorsunuz. bunu oto elektrikçileri niye yapamıyor yada fikir üretmiyorlar anlamadım Yorum bağlantısı
Ali Temizsoy 20 Aralık 2009 Paylaş 20 Aralık 2009 Abiciğim ellerine sağlık süper olmuş. Yorum bağlantısı
Duran Sevinç 20 Aralık 2009 Paylaş 20 Aralık 2009 arkadaşlar kendi imkanlarımla ve düşük maliyete farlarımı modifiye ettim yorumlarınızı bekliyorumüstadımız MEHMET ÖZYÜREK nasıl yapıldığını anlattığı için ben nasıl yaptığımı anlatmayacağım(yinede sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım bildiğim kadarıyla),ancak ben farları açarken evdeki fırına farlarım sığmadığı için sıcak su dolu leğene koyarak leğenin içinde açtım(far kaşlarını farın içine yerleştirdim ki yıkarken yada çocuklar gelip kaldırmasın) nasıl yani ! anlamadım ?farları söküyorsunuz ve parlatıyorsunuz doğrumu anladım? lütfen nasıl yaptığınızı ve neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunuzu yazarmısınız. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2009 Paylaş 20 Aralık 2009 Elinize sağlık... Bu konuyu http://www.geceucusu.com da bi inceleyelim... Yorum bağlantısı
Özgür Aybey 21 Aralık 2009 Yazar Paylaş 21 Aralık 2009 Mercekler güzel olmuş, güle gül kullanın... :) Elinize sağlık, Güzel olmuş. teşekkür ederim can,çağlar ve emre bey Yorum bağlantısı
Özgür Aybey 21 Aralık 2009 Yazar Paylaş 21 Aralık 2009 Özgür bey ben sorunu çözdüm bir kaç elektrikçinin bile yapamadığını kendi kendime çözdüm nihayet. bu sorunla karşılaşan arkadaşlara çözüm yolu; H1 in geçtiği telli duy kısmıyla oynama yaptım. zaten farı söküp orayla oynayınca değişimi görüyorsunuz. bunu oto elektrikçileri niye yapamıyor yada fikir üretmiyorlar anlamadım Abiciğim ellerine sağlık süper olmuş. teşekkürler ali bey lokman bey inanın o aklıma gelmişti ama söylemedim belki denemişsinizdir diye,h1 lerinn yatağında tutan telli kısımın ayağı tek taraflı tuttuğundan çok yapıyor bu odaklanma sorununu,benimde başıma geldi sağ uzun far arabanın sağ tarafını hemen önüne aydınlatma yapıyordu düzelmesi sevindirici bir sonuç Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Elinize sağlık... Bu konuyu http://www.geceucusu.com da bi inceleyelim... reklam yapmayalım lütfen. biz muratdere.com.tr diyor muyuz? demiyoruz... güzel olmuş arkadaşım, ben de yapçam. ama benimki hepinizinkinden daha güzel olacak... önce çıkma mercek bulmam lazım. :kafakaşıma: Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 reklam yapmayalım lütfen. biz muratdere.com.tr diyor muyuz? demiyoruz... güzel olmuş arkadaşım, ben de yapçam. ama benimki hepinizinkinden daha güzel olacak... önce çıkma mercek bulmam lazım. :kafakaşıma: abi site'ye baktım, ziyaretçi defteri tırt olmuş hep geyik dolu... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 abi site'ye baktım, ziyaretçi defteri tırt olmuş hep geyik dolu... her arkadaşım senin gibi değil ki olm. arkadaşlar da geyik, öğrenciler de. ama sen güzel bir mesaj bırakmışsındır değil mi Bahtiyar'cığım? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 eliniza sağlık çok güzel bir çalışma olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 reklam yapmayalım lütfen. biz muratdere.com.tr diyor muyuz? demiyoruz... güzel olmuş arkadaşım, ben de yapçam. ama benimki hepinizinkinden daha güzel olacak... önce çıkma mercek bulmam lazım. :kafakaşıma: Bende var len.. göndereyim ben sana.... Aşağıdaki linkte kullanılan merceğin aynısı... http://www.ozyurek.org/mercek/mercek.htm Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Bende var len.. göndereyim ben sana.... Aşağıdaki linkte kullanılan merceğin aynısı... http://www.ozyurek.org/mercek/mercek.htm anam, mesajı anca gördüm... gönderdin mi bile yoksa dostum? ne kadar? hesap numaranı ver havale çıkarayım hemen... merceklerim mi olcak benim şimdi? ay çok heyecanlandım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 anam, mesajı anca gördüm... gönderdin mi bile yoksa dostum? ne kadar? hesap numaranı ver havale çıkarayım hemen... merceklerim mi olcak benim şimdi? ay çok heyecanlandım... No: 4/7 Muğla demi... ? Yarın yola çıkacak inşallah... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 No: 4/7 Muğla demi... ? Yarın yola çıkacak inşallah... doğrudur. da özelden at bari hesap numaranı. öyle bedava verilecek kadar ucuz olmadığını düşünüyorum onların. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 doğrudur. da özelden at bari hesap numaranı. öyle bedava verilecek kadar ucuz olmadığını düşünüyorum onların. Depoda duruyor, bi işime yaradığı yok... Para falan istemem... Mercek halkası falan varsa, bakayım da onları da gönderrim... Hatta farda mı vardı ne Yorum bağlantısı
Recommended Posts