Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 (düzenlendi) Depoda duruyor, bi işime yaradığı yok... Para falan istemem... Mercek halkası falan varsa, bakayım da onları da gönderrim... Hatta farda mı vardı ne Allahallah, iş ilginçleşmeye ve sarmaya başladı... inşallah kargoyu sen ödemeyeceksindir... bu arada, saksıyı ne yaptılar Mehmet'çim? 23 Aralık 2009 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 bu arada, saksıyı ne yaptılar Mehmet'çim? Param parça oldu.... Ama ben iyiyim... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Param parça oldu.... Ama ben iyiyim... ha, aman. sen iyiysen gerisi teferruat zaten. olan saksıya olsun kardeşlik. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 (düzenlendi) Depoda duruyor, bi işime yaradığı yok... Para falan istemem... Mercek halkası falan varsa, bakayım da onları da gönderrim... Hatta farda mı vardı ne Allah razı olsun dostum... zaten halkasız bir şeye benzemezmiş galiba, www.ozyurek.org'da okuduydum. 23 Aralık 2009 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 doğrudur. da özelden at bari hesap numaranı. öyle bedava verilecek kadar ucuz olmadığını düşünüyorum onların. Depoda duruyor, bi işimede yaradığı yok..Para falan istemem...Sus yeter.. : Aşağıdakinin tercümesiydi bu.. Depoda duruyor, bi işime yaradığı yok... Para falan istemem... Mercek halkası falan varsa, bakayım da onları da gönderrim... Hatta farda mı vardı ne Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Depoda duruyor, bi işimede yaradığı yok..Para falan istemem...Sus yeter.. : Aşağıdakinin tercümesiydi bu.. Cavit Abey, sustumdu zaten ama sen de zorla konuşturuyorsun insanı b'abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Depoda duruyor, bi işimede yaradığı yok..Para falan istemem...Sus yeter.. : Aşağıdakinin tercümesiydi bu.. Abi bir an önce başlasın, beceremesin, rezil olsun istiyorum Ama becerir diye de kormuyor değilim Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Galeyana gelmiş ve emeğin sahibine yazmayı unutmuşuz..Eline sağlık Özgür. Cavit Abey, sustumdu zaten ama sen de zorla konuşturuyorsun insanı b'abi. Konuş Muradım konuş, Neşen daim olsun.. Abi bir an önce başlasın, beceremesin, rezil olsun istiyorum Ama becerir diye de kormuyor değilim Yapar valla, bak web sitesi bile var..Emmi; Bu Murat niye senin yaptığın herşeyi yapıyor.? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Yapar valla, bak web sitesi bile var..Emmi; Bu Murat niye senin yaptığın herşeyi yapıyor.? Taklitçi zihniyet dedikleri bu olsa gerek Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Konuş Muradım konuş, Neşen daim olsun.. hepimizin neşesi daim olsun abey. Yapar valla, bak web sitesi bile var..Emmi; Bu Murat niye senin yaptığın herşeyi yapıyor.? bende bu site işi yeni değil ki. bundan 10 yıl mukaddem. beleş sunucularla başladım, sonrası geldi. Mehmet'inki olsa olsa geçen yaz yapılmıştır. puhahahaa kıskanıyom Memed'i n'apim? kıskandırmasın o da ama... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 bende bu site işi yeni değil ki. bundan 10 yıl mukaddem. beleş sunucularla başladım, sonrası geldi. Mehmet'inki olsa olsa geçen yaz yapılmıştır. puhahahaa Hadi ordan, Benim web sitesinin geçmişi, internetin keşfine dayanır... Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Aralık 2009 Paylaş 24 Aralık 2009 Hadi ordan, Benim web sitesinin geçmişi, internetin keşfine dayanır... ha ha. ben internet çıkmadan önce site işini düşünmüştüm de, interneti bir an önce bulun diye amarikanlara baskı bile yaptırdımdı... benim sayemde internet var, hatta anahtarı bile hala bende duruyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2009 Paylaş 24 Aralık 2009 ha ha. ben internet çıkmadan önce site işini düşünmüştüm de, interneti bir an önce bulun diye amarikanlara baskı bile yaptırdımdı... benim sayemde internet var, hatta anahtarı bile hala bende duruyor... İyiydi... Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 24 Aralık 2009 Paylaş 24 Aralık 2009 muhabbete bak ya, işte bu forumun farkı.Mehmet Abi Murat Bey valla imrendim. Allah devamını getirsin. Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Aralık 2009 Paylaş 24 Aralık 2009 muhabbete bak ya, işte bu forumun farkı.Mehmet Abi Murat Bey valla imrendim. Allah devamını getirsin. eyvallah kardeşim. Allah bozmasın... Amin dostum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts