İçeriğe Yönlendir

Ön cam sonradan elektrikli olur mu?

Emirhan Akçay

Recommended Posts

Emirhan Akçay

Slm ford club forum arkadaşları K210S-1,8 tddı 2005 model connectin ön camları sonradan elektrikli olurmu camların kenarları resistanslı sanki sizlerin görüşleri nedir?

sayg.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cam ısıtmalı ise işlem basittir.. Ama neden ısıtmalı olsun ki.. Sonradan cam falan mı değiştirdiniz.. ?

Yorum bağlantısı
Emirhan Akçay
Cam ısıtmalı ise işlem basittir.. Ama neden ısıtmalı olsun ki.. Sonradan cam falan mı değiştirdiniz.. ?

yok üstadım 2005 1,8 75 ps tddı tek aırbagli tek sürgülü (baz modeli galiba) elektrikli olmasını mantıken şöyle istiyorum buharlaşmayı önlemesi için yoksa diğer arkadaşların forumlarını okudum fan açınca sağ taraf buharı çözülüyor sol taraf hemen çözülmüyor çözülse dahi randımanlı olmuyor elektirikliyide ben kafamda şöyle düşündüm arka cam elektrikli belki ön camda(orjinal) olur hemen ısınır diye düşündüm bilmem anlatabildimmi üstadım

sayg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Niye istediğinizi anladım canım... Cam neden ısıtmalı olsun ki derken, kim takmışta ısıtmalı camı, siz bulasınız diye düşündüm...

Isıtmalı değildir bence o can...

Yorum bağlantısı
Emirhan Akçay
Niye istediğinizi anladım canım... Cam neden ısıtmalı olsun ki derken, kim takmışta ısıtmalı camı, siz bulasınız diye düşündüm...

Isıtmalı değildir bence o can...

teşekkür ederim yordum sizi üstad

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik
yok üstadım 2005 1,8 75 ps tddı tek aırbagli tek sürgülü (baz modeli galiba) elektrikli olmasını mantıken şöyle istiyorum buharlaşmayı önlemesi için yoksa diğer arkadaşların forumlarını okudum fan açınca sağ taraf buharı çözülüyor sol taraf hemen çözülmüyor çözülse dahi randımanlı olmuyor elektirikliyide ben kafamda şöyle düşündüm arka cam elektrikli belki ön camda(orjinal) olur hemen ısınır diye düşündüm bilmem anlatabildimmi üstadım

sayg

Radyo antenli ön camlar varda, rezistanslı ön cam hiç duymadım, camın çizgi çizgi rezistansları görüş açısını bozmasın.

Yorum bağlantısı

ısıtmalı ön camlarda rezistans çizgileri arka camdaki gibi kahverengi degil şeffaf oluyor.dikkatli bakılmazsa görünmüyor.belki sonradan takılmıştır mehmet abi.camcılarda c-max için ısıtmalı cam mevcut belki connect içinde vardır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...