Engin Çiçekli 20 Aralık 2009 Paylaş 20 Aralık 2009 Merhaba 2000 model focus ghia aracım var. İki hafta önce normal trafikte seyir halinde iken aracım devir düşüklüğü yapıp sönme meyili gösterdi.1-2 dakika sonra sön meye çalışıp tekrar devirlendi.en sonunda stop etti.Bir kaç metre sonra gene aynı sorun oldu ve 3-4 kez söndü.Rölantide bıraktığımda aynı sorun devam etti 30-40 sn çalışıp söndü.Servise başvurdum.Ateşleme sensörü bozuk deyip sensör değişimi yapıldı.30-40 km kullandıktan sonra aynı sorun gene oldu.Bu sefer servis sensör sorununun krank( anladığım kadarıyla tabi teknik bilgim yok) ile ilgili bir parçanın neden olduğu söylenerek buna neden olan krank yatağı traşlandı.kayış değişti vb. adı altında 1500 tl masraf çıkararak servis teslim etti.yaklaşık 60 km.kullandıktan sonra gene aynı sorun.Servise git sensör gene bozuk değiştir.Ve nihayetinde bugün gene aynı sorun ile yolda kaldım. Yni toplamda 15 gün içerisinde 4.kez aynı sorun ile servise verdim.Hem de büyük bir stres ve de sinir ile. Anlamadığım şey aynı arıza 15 gün içinde 4.kez tekrar ediyor ve de işin ehli diye bildiğimiz servis halledemiyor. Kafayı yemek üzereyim.Aracı 4 ay önce aldım.bir çok kişi baktı servis dahil.hiç bir şeyi yoktu. 1-Bu sorun focuslarda kronik midir? 2-Antakya ovalı ford yetkili servisi elemanları focustan anlamıyor mu?( isim vermek zorundayım kusura bakılmasın) 3-Aynı arıza olduğundan dolayı ne yapabilirim.Genel merkeze mi şikayet edeyim.Başka servise mi gideyim.Haklarım neler? 4-Benden tekrar başka parça değişimi vb. adı altında tekrar ücret istemeye hakları var mı? 5-Çok sakin şehir içi okuldan eve evden okula kullanılan bir araç.Kendileri sorunun kullanımdan olmadığını söylediler.Araç geçmişi tertemiz.Kazası yok.bir iki çizik ( 2-3 cm lik önemsiz ) var.Orjinal 78.000 km de.Garaj arabası derler ya Çok uzun oldu kusura bakılmasın.Ama 2 hafta içinde komple maaşımı servise git gel çekme parası vb. çok harcadım.Ne yapacağımı bilemiyorum. Antakya /Hatay da bu focuslardan anlayan biri var mı bilen varmı onu da bilmiyorum. Lütfen elinizden geliyorsa bir yol vb. yardım rica ediyorum. şimdiden teşekkürler.2.yaş günümde kızım için bu arabayı aldım.Çok seviyor ama resmen iğrendim focustan servisten vb.Nefret etmek istemiyorum. İyi akşamlar Kolay gelsin Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Aralık 2009 Paylaş 20 Aralık 2009 Bu stop etme sorunu krank gezinti sensörü mü neydi öyle bir parçadan kaynaklanıyordu sanırım. zetec-s motorlarda kronik denilebilir ama kesin olacak diye bir şey yok bir iki defa duydum. O parça 50 yada 60 lira gibi bir şeydi eğer sorun oysa bu kdar masraf edecek bir şey yoktu. Forumda da değişen vardı diye hatırlıyorum tabi sorun oysa. Daha bilgili kişiler cevap yazacaktır. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Aralık 2009 Paylaş 20 Aralık 2009 http://www.otoclubturkiye.com/forum/Focus-1-11...385#entry794385 Burada da bahsi geçmişti 45 lira olan krank gezinti ayı imiş. Sizinki sanırım o sorunun ilerlemiş hali Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 21 Aralık 2009 Yazar Paylaş 21 Aralık 2009 (düzenlendi) http://www.otoclubturkiye.com/forum/Focus-1-11...385#entry794385Burada da bahsi geçmişti 45 lira olan krank gezinti ayı imiş. Sizinki sanırım o sorunun ilerlemiş hali Merhaba. Verdiğiniz linkteki sayfada belirtilen fotoğraflara baktım.Aynen öyle o parça sorun yaratıyormuş.Bilmem nerelere vurmuş sorun yaratmış diyerek.Faturada o kadar çok şey değiştirdiler ki.Akıl almaz bir durum.triger kayışı, v kayışı buji, su pompası çatlakmış vb.bir sürü şey.Arabada ki parçalardan anlamamak ve de servise güvenmek bu olmamalı.Bütün bunlar bir yana aynı arızanın devam etmesi,hallolmamış olması insanı çileden çıkarıyor.Bakalım sabah ne diyecekler.Yemin ettim araç tamamiyle tamir olmadan peşini bırakmayacağım ve de nereye nasıl başvurabileceksem her yolu deneyeceğim. İlginize tşk. ederim.Sorularım hala geçerlidir.Ne yapmalıyım sizce?Tekrar masraf çıkarırlarsa nasıl davranmalıyım haklarım neler gibi. İyi geceler Not:Aşağıya bahsettiğiniz parçanın fotosunu tekrar koyuyorum.Değişen parçaları aldım çünkü bahsedilen parça 21 Aralık 2009 tarihinde Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 21 Aralık 2009 Paylaş 21 Aralık 2009 Krank sensörü ile alakalı olsa stop ettikden sonra hiç çalışmaması gerekir diye düşünüyorum,sizin kranka işlem yapılıp sorun çözülmediğine göre acaba rolanti sensörü ile bir ilgisi olabilirmi,temizlendimi veya değiştimi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Aralık 2009 Paylaş 21 Aralık 2009 Geçmiş olsun..Benim araçta 2000 model ghia ancak ustam baktığında gezinti yatağında hiç bir sorun olmadığını söylemişti.Olsa bile artık eskisi gibi masraflı olmadığını yatağın ve sensörün ucuz olduğunu söylemişti.Daha önceleri korkulan bir sorunmuş.Neyse lafın kısası sizin aracınızda bence krank pozisyon sensörüyle alakalı bir durum yok.Eğer orada sorun olsaydı araç stop ettikten sonra ya çok güç çalışır veya hiç çalışmazdı.Yani aracınız çekici ile tamire gitmek zorunda kalırdı.Gösterdiğiniz servis gereksiz şeyler değiştirmiş.Resmen araca 90 bin bakımı uygulanmış.Arıza üzerinde yoğunlaşılmamış gibi geldi bana... Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 21 Aralık 2009 Yazar Paylaş 21 Aralık 2009 Krank sensörü ile alakalı olsa stop ettikden sonra hiç çalışmaması gerekir diye düşünüyorum,sizin kranka işlem yapılıp sorun çözülmediğine göre acaba rolanti sensörü ile bir ilgisi olabilirmi,temizlendimi veya değiştimi. Geçmiş olsun..Benim araçta 2000 model ghia ancak ustam baktığında gezinti yatağında hiç bir sorun olmadığını söylemişti.Olsa bile artık eskisi gibi masraflı olmadığını yatağın ve sensörün ucuz olduğunu söylemişti.Daha önceleri korkulan bir sorunmuş.Neyse lafın kısası sizin aracınızda bence krank pozisyon sensörüyle alakalı bir durum yok.Eğer orada sorun olsaydı araç stop ettikten sonra ya çok güç çalışır veya hiç çalışmazdı.Yani aracınız çekici ile tamire gitmek zorunda kalırdı.Gösterdiğiniz servis gereksiz şeyler değiştirmiş.Resmen araca 90 bin bakımı uygulanmış.Arıza üzerinde yoğunlaşılmamış gibi geldi bana... Merhaba İnanın anlasam tamam.Fakat iki mesaj da çok mantıklı geliyor.Doğru araç üzerinde hiç yoğunlaşılmamış. Araç stop ettikten sonra tekrar çalıştırıyorum yaklaşık 30 sn çalışıyor sonra tekrar sönmeye çalışıyor çekiyor sönüyor.Can çekişiyor gibi.Ama çalıştıktan sonra hemen gaza yüklenip yürüttüm yüksek vites ve devirde araç yürüyor sonra vurmaya başlıyor sönmeye çalışıyor gaz verince tekrar yürüyor.en sonunda stop ediyor.bu şekilde yaklaşık 200-300 mt yol gidiyor araç.Bu bir kere oldu.sönme yaptıktan sonra direkt çekiciyi çağırıyorum daha fazla zarar olmasın diye.Sabahleyin aradılar.Aklımda ne varsa saygımı ve insanlığımı bozmadan iyi kötü söyledim.Tekrar döndüler.Bakacağız dediler. Servis şarj dinamosuna bakmamış( sözde kontrol edildi) benzin enjektörlerine benzin pompasına akü vb şeylere bakmadıklarını bugün itiraf ettiler.(ilk gittiğinde baktık demişlerdi) Anladığım kadarıyla aracı bilgisayara bağlayıp arıza gösteren parçayı değiştiriyorlar.Yaptıkları tek işlem bu.Yani hiç bir şey. Niye olmuş nasıl olmuş hiç. Ama peşindeyim işin.Baştan savma iş yapmamayı öğrenmeliler.Allah korusun normal seyir halinde iken aniden motor fren yapıyormuş gibi birden devir düşüyor stop edip duruyor.3 kez dikkatli olmasam kaza yapıyordum zaten.Allahtan burası küçük yer trafik fazla yoğun değil ve de sakin.yoksa düşünmek bile istemiyorum hele kızım arabada iken Herkese tşk. ederim Sorularım hala geçerlidir.bilgisi olan varsa tabi Kolay gelsin Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 21 Aralık 2009 Paylaş 21 Aralık 2009 Anladığım kadarıyla aracı bilgisayara bağlayıp arıza gösteren parçayı değiştiriyorlar.Yaptıkları tek işlem bu.Yani hiç bir şey.Niye olmuş nasıl olmuş hiç. +1 Geçmiş olsun, umarım bir an önce sorununuz giderilir. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 21 Aralık 2009 Paylaş 21 Aralık 2009 İlk önce başka bir focusun rolanti sensörünü takıp denesinler,sökmesi takması 5 dk yı geçmez. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2009 Paylaş 21 Aralık 2009 Gezinti yatağına ve krank sensörüne odaklanmışsınız ama bence sebep o değil... Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 21 Aralık 2009 Paylaş 21 Aralık 2009 Gezinti yatağına ve krank sensörüne odaklanmışsınız ama bence sebep o değil... +1 zaten gezinti yatağına ve krank sensörüne problem olsa araç hiç çalışmaz diye biliyorum Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 21 Aralık 2009 Paylaş 21 Aralık 2009 hüseyin abi hallederdi yoksa başka bir problem var. Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 23 Aralık 2009 Yazar Paylaş 23 Aralık 2009 (düzenlendi) Merhaba Servis dün beni aradı.Söylediklerine hala inanamıyorum.Efendim en sonunda arızayı bulduk meğerse aracınızın beyni arızalıymış onu değiştirmemiz gerekiyor.Beyin 2800 tl efendim.Eğer isterseniz taksitte yaparız. Kulaklarıma inanamadım.Ben size sağlamış olmanız gereken hizmet için zaten 2 defa ücret ödedim.Fakat siz sağlamadığınız bir hizmet için para almanıza rağmen hala pişkin pişkin benden para istiyorsunuz dedim. Hiç utanmadan, bu iş böyle arızayı bulana kadar en alttan başlanır parçalara bakılır en son beyin kontrol edilir.Biz arızayı öncekiler çıkarıyor sanmıştık dedi İnanabiliyor musunuz.Deneme yanılma yöntemi resmen.Arıza giderilene kadar adamlar aracın bütün parçalarını değiştirecekler ve de tek tek ücret alacaklar.Var mı böyle birşey?Akla mantığa sığar mı?Beyin değiştikten sonra arıza devam ederse motoru değiştirirler herhalde.Hey allahım.İşe bak Bunun için hiç bir ücret ödemeyeceğimi,arızayı gidermekle yükümlü olduklarını belirterek kapattım.Genel merkezi aradım.18 dk konuştum ilettim.Söylenen şey ilgileneceğiz. Ardından servis müdürü olduğunu söyleyen biri beni aradı.Konuştu da konuştu.Efendim serviste usta şuraya bakar da buraya bakarda sonra şunu yaparda.Sinirlerime hakim olarak sustum ve de en sonunda;Sizin işleyişiniz beni ilgilendirmez ustanızın nasıl hareket ettiği de,arızayı bulmak için ne yaptığı da beni ilgilendirmez dedim.Ben sizden aynı sorun için iki defa hizmet satın aldım bedelini ödeyerek siz ise hiç bir hizmet sağlamamışsınız.bu hizmeti sağlamak için ne yapmanız gerekiyorsa yapmak sizin borcunuz.Bir insan sağlanmamış aynı hizmet için 3 defa para ödemez( ki bunun da garantisi-güveni yok artık zaten)dedim.Bu sorunu çözemezlerse de her türlü yola başvuracağımı ford yurt dışı merkezi tüketici mahkemesi vb her yola başvuracağım dedim.Pişkin pişkin siz bilirsiniz istediğiniz yere başvurun.Hiç bir şekilde bir şey elde edemezsiniz.Aracınızın tamiri için bu parayı ödeyeceksiniz diyerek tehdit etmeyi ihmal etmeden kapattı. Bu forum nezdinde vede bilinen her türlü forum basın yayın vb iletişim araçları nezdinde Antakya Ovalı Ford yetkili Servisini kınıyor hakkımı neye mal olursa olsun sonuna kadar arayacağımı belirtiyorum. İyi günler. Not:Yanıtlarınız ve de ilginiz için sizlere tşk.ediyorum.Aramızda yetkili serviste çalışan ya da söyleyeceği olan varsa sevinirim. 23 Aralık 2009 tarihinde Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Teşhis hataları var... Bu bariz... Biz bile bu arızanın gezinti yatağından olmayacağını belirtmişiz.. Ancak bence elinizde bir şey yok.. Çünkü gerekli imzaları almışlardır... Bence yurt dışından beyin arayın... Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 23 Aralık 2009 Yazar Paylaş 23 Aralık 2009 (düzenlendi) Teşhis hataları var... Bu bariz... Biz bile bu arızanın gezinti yatağından olmayacağını belirtmişiz.. Ancak bence elinizde bir şey yok.. Çünkü gerekli imzaları almışlardır...Bence yurt dışından beyin arayın... Sevgili mehmet bey. Elinizde birşey yok derken ne dediğinizi anlamadım.Ayrıca elimde ne olması gerekiyor ki.Sanırım sıkıntım tam anlaşılmamış.benim derdim arızanın nerden olduğu değil ki. Benim derdim 15 gün içerisinde aynı arıza ile 3 kez başvurmam ve de önceki başvurularımda arıza giderilmiştir denerek aracımın tashih edilen fatura karşılığı ödenerek teslim edilmesi fakat arızanın aslında giderilmemiş olması.Burada mesele benim teorik olarak kandırılmış olmam.yani servis ücreti karşılığında bir hizmet satmış fakat hizmeti vermemiştir.Hemde iki kez.Şimdi ben aynı sorun yüzünden aynı hizmeti onlardan tekrar istediğimde Özür dileyip hizmeti vermemiş olduklarını kabul etmeleri yerine tekrar fahiş bir ücret istemeleridir.Ve de hiç bir şey olmamış gibi davranmalarıdır. Sözkonusu durum aptal yerine konmaktır. İnsanlar bir restorana gittiklerinde yemedikleri içmedikleri bir yemek için 2 defa hesap ödeyip tekrar yemeğimizi getirin dediklerinde yeniden hesap mı öderler. Olay bu kadar basittir.Benim derdim arabanın beyni falan değil.Yapılan ayıbın giderilmesidir.Benim tek suçum servise güvenmek olmuştur.Alınan imzalara gelince sadece faturaya imza attım ki bu zaten olması gerekendir. Beyinin aile kodunu ve parça kodunu servisten isteyin. Ebay'den falan bakalım. 200-400 lira arasında yurtdışından bulma şansınız var. Hakan bey teşekkür ederim.Elbette bu bir seçenek ve de aklımda tutacağım.Ama mesele yukarıda yazdığım gibi bir kandırma meselesidir.Verilmesi gereken ama verilmeyen bir hizmet için 3.kez hem de çok fahiş bir şekilde fiyat istenmesidir.Halk arasında buna ne denir.HARAÇ ikisi de aynı şey artık( mantıken).Merkez hala bana dönmedi.Kendileri bilirler.Tüketici mahkemesine başvuracağım.Ford ana merkeze şikayet maili yazdım bugün.Yarın bana dönülmez ise sevgili öğrencim yerel gazete müdürünün dediği gibi fatura ve de arıza-çekici formlarının fotokopileri ile tam boy ilan ile bir hafta boyunca yaptıkları rezilliğin-kandırmacanın yer alacağı bir ilan çıkmaya başlayacak. Bizler öğrencilerimize mağdur etmeyin fakat siz de mağdur olmamak için sonuna kadar hakkınızı arayın diye öğretiler veriyoruz.Ben bunun tersini yapamam.Sonucu ne olursa olsun devam edeceğim. Herkese ilgisinden dolayı ,Hakan Gürsoy beye,Mehmet Özyürek beye,Muhlis beye,Yaşar beye ismini saymadığım diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.Konunun takipçisi olacağım.Sizleri de ilgilendirdiği için ara ara bilgi vereceğim. İyi günler 23 Aralık 2009 tarihinde Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Öncelikle çok geçmiş olsun. Beyinden kaynaklanan arızalarada; en pahalı parça beyin olduğundan, ilk önce beyni değiştirmek yerine, maliyeti az olan parçaların değişimi ile sorun giderilmeye çalışılıyor. Eğer tüm parçalar değiştiğinde sorun hala giderilememişse maalesef boş yere bir ton masraf etmiş oluyorsunuz. Ya da aracınızın yedek parça stoğunu önceden yapmış oluyorsunuz diyelim kibarca. Sanayide de serviste de işleyiş aynı. Belki parçacı tanıdık olursa, ya da aynı araçtan serviste bir tane daha varsa deneme yanılma yaparak gerçek arıza bulunabilir ama sürekli servislerle işiniz olmazsa bu ihtimalde zayıflıyor. Aracınızı başka servise de göstererek beyin arızasını kesinleştirirseniz Ebay'ın yanısıra çıkmacı alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz, ancak çıkmacılarda 850-1000.-TL arasında değişi beyin fiyatları. Beyin tamiri de bir seçenek ama Ankarada bile bu beyni garantili tamir edebilecek bir yer bulamadım. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 23 Aralık 2009 Yazar Paylaş 23 Aralık 2009 Eğer ilk başta bu arızanın nerden kaynaklandığı tam olarak tespit edilip gerekli masraf söylense idi zaten hiç bir sorun olmayacaktı.Araç tamir edilecek bende faturasını ödeyip teslim alacaktım. Bir de şimdi şu var beyin değişti diyelim.Ya arıza başka bir yerden ise haydii bir daha parça değiştir öde. Öyle değil işte. Ya ben son teslim aldığımda satıyorum kardeşim bu aracı madem siz yaptını terttemiz şu an araç satıyorum deseydim.Verdikleri fiyatı kabul ederek.Ne olacaktı o zaman sattıkları adam geri getirmeyecek miydi.Aynı şeyler yaşanmayacak mıydı?Yoksa beni arayıp kardeşim sen bize bozuk araba satmışsın şu kadar masrafı var.Ver paramızı mı diyeceklerdi?Allah aşkına resmen komedya.Resmen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Sevgili mehmet bey.Elinizde birşey yok derken ne dediğinizi anlamadım.Ayrıca elimde ne olması gerekiyor ki.Sanırım sıkıntım tam anlaşılmamış.benim derdim arızanın nerden olduğu değil ki. Benim derdim 15 gün içerisinde aynı arıza ile 3 kez başvurmam ve de önceki başvurularımda arıza giderilmiştir denerek aracımın tashih edilen fatura karşılığı ödenerek teslim edilmesi fakat arızanın aslında giderilmemiş olması.Burada mesele benim teorik olarak kandırılmış olmam.yani servis ücreti karşılığında bir hizmet satmış fakat hizmeti vermemiştir.Hemde iki kez.Şimdi ben aynı sorun yüzünden aynı hizmeti onlardan tekrar istediğimde Özür dileyip hizmeti vermemiş olduklarını kabul etmeleri yerine tekrar fahiş bir ücret istemeleridir.Ve de hiç bir şey olmamış gibi davranmalarıdır. Sözkonusu durum aptal yerine konmaktır. İnsanlar bir restorana gittiklerinde yemedikleri içmedikleri bir yemek için 2 defa hesap ödeyip tekrar yemeğimizi getirin dediklerinde yeniden hesap mı öderler. Olay bu kadar basittir.Benim derdim arabanın beyni falan değil.Yapılan ayıbın giderilmesidir.Benim tek suçum servise güvenmek olmuştur.Alınan imzalara gelince sadece faturaya imza attım ki bu zaten olması gerekendir. Engin Bey.. öncelikle şunu belirteyimki; Ford veya otosan ile herhangi bir bağımız yok... Bunun dedikten sonra konuya dönelim... Elinizde bişey yok derken, delil yok manasında söylemiştim... İş emrine uygunca yazıp imzanızı da almışlardır... Sizin imzaladığınız fatura değil iş emridir.. Fatura da sizin imzanız olmaz... Genel olarak haklısınız... Ama otosan'ın size beyni ücretsiz vereceğini ya da bu yapılan işlemlerin ücretini iade edeceğini sanmıyorum... Eğer ilk başta bu arızanın nerden kaynaklandığı tam olarak tespit edilip gerekli masraf söylense idi zaten hiç bir sorun olmayacaktı.Araç tamir edilecek bende faturasını ödeyip teslim alacaktım.Bir de şimdi şu var beyin değişti diyelim.Ya arıza başka bir yerden ise haydii bir daha parça değiştir öde. Öyle değil işte. Beyin arızasının tespiti mümkün değil... Herhangi bir arıza kodu vermiyor, çünkü arıza kodu verecek parça kendisi zaten... İhtimaller değerlendiriliyor... Deneniyor... Ancak; Hiç bir servis stoğa beyin almıyor, çünkü pahalı gerçekten... Bu sebeple deneme şansları da olmuyor... Merhaba2000 model focus ghia aracım var. İki hafta önce normal trafikte seyir halinde iken aracım devir düşüklüğü yapıp sönme meyili gösterdi.1-2 dakika sonra sön meye çalışıp tekrar devirlendi.en sonunda stop etti.Bir kaç metre sonra gene aynı sorun oldu ve 3-4 kez söndü.Rölantide bıraktığımda aynı sorun devam etti 30-40 sn çalışıp söndü.Servise başvurdum.Ateşleme sensörü bozuk deyip sensör değişimi yapıldı.30-40 km kullandıktan sonra aynı sorun gene oldu.Bu sefer servis sensör sorununun krank( anladığım kadarıyla tabi teknik bilgim yok) ile ilgili bir parçanın neden olduğu söylenerek buna neden olan krank yatağı traşlandı.kayış değişti vb. adı altında 1500 tl masraf çıkararak servis teslim etti.yaklaşık 60 km.kullandıktan sonra gene aynı sorun.Servise git sensör gene bozuk değiştir.Ve nihayetinde bugün gene aynı sorun ile yolda kaldım. Burada yapılan işlemlerin tam listesi nedir... Faturayı scan edip yayınlamanız mümkün mü... Servis 1500 lirayı neye almış sizden... ? Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 23 Aralık 2009 Yazar Paylaş 23 Aralık 2009 Engin Bey.. öncelikle şunu belirteyimki; Ford veya otosan ile herhangi bir bağımız yok... Bunun dedikten sonra konuya dönelim... Elinizde bişey yok derken, delil yok manasında söylemiştim... İş emrine uygunca yazıp imzanızı da almışlardır... Sizin imzaladığınız fatura değil iş emridir.. Fatura da sizin imzanız olmaz... Genel olarak haklısınız... Ama otosan'ın size beyni ücretsiz vereceğini ya da bu yapılan işlemlerin ücretini iade edeceğini sanmıyorum... Beyin arızasının tespiti mümkün değil... Herhangi bir arıza kodu vermiyor, çünkü arıza kodu verecek parça kendisi zaten... İhtimaller değerlendiriliyor... Deneniyor... Ancak; Hiç bir servis stoğa beyin almıyor, çünkü pahalı gerçekten... Bu sebeple deneme şansları da olmuyor... Burada yapılan işlemlerin tam listesi nedir... Faturayı scan edip yayınlamanız mümkün mü... Servis 1500 lirayı neye almış sizden... ? Sevgili Mehmet bey Rica ederim böyle bir duyguya kapılmayın.Bağınız olması ya da olmaması hiç önemli değil benim için.Olsa ne olur ki.Önemli olan yaklaşımınız ki yukarıda size teşekkür etttim.Bu yönde anladıysanız özür dilerim.Ki tekrar ediyorum.Ford otosanda çalışanları suçlamak haddimize değil.İsyanımız yapılan işleme.Dediğiniz gibi ihtimaller değerlendiriliyor.Tamam o zaman şöyle anlıyorum ben bunu.Arıza giderilene kadar grekirse herşey değişecek ve de tıpış tıpış parasını ödeyeceğiz.İşte bu olmaz, olmamalı.Bir araç 2.kez çok kısa sürede( 2 gün-47 km yol) aynı arıza ile sevise dönerse her türlü ihtimal değerlendirilir.Beyin vb herşey kontrol edilir.Yetkili servisin pahalı olmasını bahane ederek veya düşünerek stok yapmaması da benim sorunum değil.Bu onların sorunu.O zaman bu işi bıraksınlar.Tonla para kazanılıyor zaten.Bir tane beyin alınır sapasağlam araçlarda denenir bakılır bu kadar basit.Yok eğer ford yetkili servisi bunu stoklayamıyorsa ya işi bıraksın yada İnsanları bu şekilde soymaya devam etsin.Ki dediğim gibi ya bu da sorunu halletmez ise motoru mu değiştirelim.Benim zoruma giden bu.En baştan yapılabilecekler yapılır faturalanır.İsyanımız kısım kısım yapılıp aptal yerine konmak. Her an ispatlanabilecek bir olay anlatayım. Antakya da bir öğrencimin ailesinin başına gelenler. Mercedes E 270 CDI 2004 model araçta bir sorun meydana geliyor.Servis 3500 avro karşılığı tamir ediyor.Bir hafta sonra aynı arıza meydana geliyor.Servis gene 3200 avro civarı bir para karşılığı tekrar arızayı giderdiğini belirterek aracı veriyor.15 gün sonra aynı arıza çıkınca servise başvuruyorlar servis para iadesini veya ücretsiz yapımı reddediyor.Aile almanya merkez ile temasa geçiyor.Sonuç mu ?Taraflarına iletilen küçük hoş bir kaç hediye ödenen paranın iadesi aracın ücretsiz tamiri ek olarak 1 yıl her türlü özel garanti. Ben bunları falan istemiyorum.Anlayışa bakarmısınız.Faturalar işlemler listesi herşeyi gördüm. Bu kadar net Yarın iki faturayı da scan edip siteye koyacağım.Güleceksiniz yapılan işlemlere. Bugün koç holdingi aradım şikayetimi ilettim.Sağolsunlar çok ilgilendiler fatura vb. faxlamamı istedim.Öyle ki hemen ardından ford merkez aradı neden her yeri arıyorsunuz biz inceliyoruz şikayetinizi diye sitemde bile bulundular.Keşke olmasaydı. Tekrar söylüyorum sıkıntımız-sorunumuz sipariş edipte önümüze bir türlü gelmeyen yemek için 3.kez istediğimizde tekrar parasını kat be kat fazlasıyla istenmesidir.Olay bu kadar net benim için İyi akşamlar Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 25 Aralık 2009 Yazar Paylaş 25 Aralık 2009 (düzenlendi) Engin bey, beyin dedikleri gibi en son baktiklari parcadir, ama bir cok beyin denilen ve teshis konulan arizanin aslinda basit arizalar oldugu ortaya cikti forumda. Servisin davranisi son derece amatorce, ve cirkin. Aracinizi orada birakmayin, ve oradan alin. Ford merkezede sikayet etmeye devam edin bence.Beyin konusuna gelince, 2800 lira dedikleri beyin, yurt disinda cok cok daha makul fiyatlara bulunabiliyor. Hakan Gursoy bey bu konuda son derece deneyim sahibi, bilgilerini paylasacagini dusunuyorum. Gecmis olsun, forum olarak elimizden gelen her tur manevi ve yapabiliyorsak bilgi tabanli maddi destegi sakinmayacagimizi da bilin. Insallah cok cabuk ve en guzel sekilde sorununuzu cozeriz. Teşhis hataları var... Bu bariz... Biz bile bu arızanın gezinti yatağından olmayacağını belirtmişiz.. Ancak bence elinizde bir şey yok.. Çünkü gerekli imzaları almışlardır...Bence yurt dışından beyin arayın... Öncelikle çok geçmiş olsun.Beyinden kaynaklanan arızalarada; en pahalı parça beyin olduğundan, ilk önce beyni değiştirmek yerine, maliyeti az olan parçaların değişimi ile sorun giderilmeye çalışılıyor. Eğer tüm parçalar değiştiğinde sorun hala giderilememişse maalesef boş yere bir ton masraf etmiş oluyorsunuz. Ya da aracınızın yedek parça stoğunu önceden yapmış oluyorsunuz diyelim kibarca. Sanayide de serviste de işleyiş aynı. Belki parçacı tanıdık olursa, ya da aynı araçtan serviste bir tane daha varsa deneme yanılma yaparak gerçek arıza bulunabilir ama sürekli servislerle işiniz olmazsa bu ihtimalde zayıflıyor. Aracınızı başka servise de göstererek beyin arızasını kesinleştirirseniz Ebay'ın yanısıra çıkmacı alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz, ancak çıkmacılarda 850-1000.-TL arasında değişi beyin fiyatları. Beyin tamiri de bir seçenek ama Ankarada bile bu beyni garantili tamir edebilecek bir yer bulamadım. Saygılarımla. İyi geceler. Çarşamba günü ve bugün sabahleyin koç holding yetkilileri ile yaptığım telefon görüşmelerinden sonra ( Hatice hanım) Öğleden sonra ford otosandan bir hanımefendi aradı.Bahsi geçen konuyu incelediklerini,taraflarına gönderdiğim faturada benim bahsettiğim ve de yukarıda da alıntı yaptığım mesajlarda belirtilen bir çok şeyi aynen tarafıma bildirdi( bu sitedeki herkesi çok sevdim görmeden teşhis:)).Servisin amatörce davrandığını aracın çok çok kısa süre içerisinde aynı sebepten dolayı servise gittiği için üzgün olduklarını, olmaması gerektiğini söyledi.Ayrıca benimde daha önceki mesajımda da yazdığım gibi eğer ilk başta arızanın tespit edilmesiyle ortaya çıkan bir masraf olsaydı yapacak birşey olmadığını benimde bunu ödemeyi kabul ettiğimin farkında olduklarını söyledi ve de şöyle bir çözüm ürettiklerini takdiri bana bıraktıklarını söyledi. Baksedilen beyin denen parçanın çok pahalı olduğunu servisin bunu stoklayamadığını da ekleyerek,bahsedilen 2800 tl lik masrafın tamamını servisin almak zorunda olduğunu, bunun şirketin olanakları zorlanarak( bütçeyle ilgili bişiyler dedi) 2100 Tl lik kısmının ford otosan tarafından karşılanacağını geri kalan kısmının da tarafıma ait olduğunu söyledi. Ve de tekrar tekrar haklı olduğumu fakat prosedür gereği ücretsiz işlemin yapılması sonucunun çıkamadığını iletti. En azından yaklaşımları hoş oldu.Özellikle koç holding ile yaptığım görüşme ve de ford otosanda sevtap hanım ile yaptığım görüşme bu sonucu verdi.Mağdur olmamı istemediklerini ancak ellerinden gelenin bu olduğunu söylediler. Bende yarına kadar kendilerinden süre istedim.Bir iki gündür yaptığım araştırmalar sonucunda bahsedilen parçayı birkaç farklı yerde buldum.Kendisi +sigortalı kargo vb.toplamı 340 $ ile 370 $ arasında değişiyor.(Daha ucuza bulunurmu bilemiyorum).Yani ford otosanın ilettiği fiyata çok yakın.Kabul etmeyi düşünüyorum.En azından herhangi bir sorun olursa kendi garantilerinde olacak. Son olarak aynı arıza tekrar ederse ne olacak diye sorduğumda gülerek bunu düşünmek bile istemiyoruz dedi. Herkese tekrar tşk.ederim.bu arada faturayı ve iş emrini scan etme fırsatım olmadı inşallah yarın olacak sizde görün istiyorum.En azından bundan sonra benim gibi acemiler için yol gösterir.Kızımdan ancak fırsat bulup bu saatte yazabildim. İyi geceler Not:İlgilerinden dolayı Koç holdingten Hatice hanıma ve de ford otosandan Sevtap hanıma teşekkürler. 25 Aralık 2009 tarihinde Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 25 Aralık 2009 Yazar Paylaş 25 Aralık 2009 Beyinin aile kodunu ve parça kodunu servisten isteyin. Ebay'den falan bakalım. 200-400 lira arasında yurtdışından bulma şansınız var. Sevgili hakan bey. Bu arada araçta ilk aldığım zamandan beri olan bir sorun var.Daha önce önemsememiştim.Ama artık o da batmaya başladı.Bir ricam olacak.Tabi diğer ustalarımızdan da rica ediyorum.Kumandaya bastığımda dört kapı açılmıyor sadece şöför kapısı açılıyor.normalde ilk basışta şöför kapısı ikinci basınca tüm kapılar olması gerekiyormuş.( servisin dediği tabi tek basış ile de tüm kapılar açılabilir miş).Galiba swichlerden biri ya da hepsi pislenmiş temizlenmesi gerekiyor bence tabi.Nemli bir şehirde yaşıyoruz.Servise göre temizlik yetmez tamiri ya da değişimi gerekiyor.Tamiri kapı başına 100 tl.Değişim ise 600 -650 civarı bişiy demişerdi.Bu swichleri yurt dışından mı getirtelim? ( aramalarda pek bir sonuç çıkmadı bende).Bulunabilir mi sizce ?suriye sınırı yakın biliyorsunuz.vize felan da yok.ordan da bakabilirim.( yine de orjinalliği konusunda endişeliyim).Yoksa herhangi bir anahtarcı yapabilir mi? Zaten servis te kendilerinin güvendikleri bir anahtarcı olduğunu tamir edilebilecek gibi ise tamir ettiğini başka arabalardan bir şekilde kilit yaptığını vb.bişiyler söylüyor. Ne dersiniz?Pek inandırıcı gelmedi bana.( ya da artık içimde hep acaba var:) ) İyi geceler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2009 Paylaş 25 Aralık 2009 Kapı sorununu anlamadım... 1. basışta sürücü kapısı, 2. basışta diğer kapılar açılıyorsa ve siz bir basışta tüm kapıların açılmasını istiyorsanız bu basit... Ama 2. basışta da diğer kapılar açılmıyorsa, öncelikle tek kapı açma programını iptal edip denemek lazım... Yorum bağlantısı
Engin Çiçekli 25 Aralık 2009 Yazar Paylaş 25 Aralık 2009 Kapı sorununu anlamadım... 1. basışta sürücü kapısı, 2. basışta diğer kapılar açılıyorsa ve siz bir basışta tüm kapıların açılmasını istiyorsanız bu basit... Ama 2. basışta da diğer kapılar açılmıyorsa, öncelikle tek kapı açma programını iptal edip denemek lazım... İyi geceler Saniye farkı siz buraya yazarken ben size msj yazıyordum. Ustam ikinci yazdığınız olacak.Yani sorunum şu ilk basışta şöför kapısı açılıyor ikinci basışta diğerleri açılmıyor.İçerden ya da anahtar ile açmak zorunda kalıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2009 Paylaş 25 Aralık 2009 Anahtarınız arka kısmında mavi ford logosu var mı... Var ise şurada tarif edildiği gibi yapın.. tek kapı olayı iptal olacaktır... Anahtarda logo yoksa, herhangi bir servise gidip, tek kapı açma olayını IDS ile iptal etmeleri gerekli... Ben olsam önce bunu dener sonra kilit masrafına girerdim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts