Sami Aktaş 18 Ocak 2010 Yazar Paylaş 18 Ocak 2010 Sami Hocam kusura bakma geç gördüm. Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Benzin ve LPG yakıt tüketimlerini bekliyoruz... Teşekkür ederim... Bugün ebaydan aldığım mavi ledler geldi...Göstergeyi mavileştirdim...Göstergeyi sökmek için gerekli aparatı kendim yapmam gerekti...İnce çelik bir çengel...Bende silecekteki çelik şeritleri söküp, uçlarını kıvırdım... Dingiliz forumlarında gördüğüm şekilde göstergeyi söktüm... Ledler bunlar: Sonuç: Buda yeni teyp: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2010 Paylaş 18 Ocak 2010 Çalınır diye korkumdan, o kadar dedim takma şu teybi diye.. Dinlemedi taktı yine Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 6 Şubat 2010 Yazar Paylaş 6 Şubat 2010 Çalınır diye korkumdan, o kadar dedim takma şu teybi diye.. Dinlemedi taktı yine Edremit'te bile çalınmadı...Artık çalınmaz... çok şık olmuş değişiklikler...iyi günlerde kullanın aracınızı... Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 Bugün klima ekranının ışığını beyaz led yaptım...Göstergeyi de beyaz yapmaya kesin karar verdim artık...İçeride ne var ne yok beyaz yapacağım... Resim çekmedim yaparken...Son halini çekerim bir ara... Yorum bağlantısı
Guest Celal Altan 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 güle güle kullanın Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Serkan Öz 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Hayırlı olsun Sami Hoca.. Çok güzelmiş, canım çekti valla.. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 (düzenlendi) Hocam icraatlar yoğunlaştı gene Sorma valla ne güzel bırakmıştım... Ama eskisi gibi değilim... Malum yaşlılık...Geçen ekolayzır aldım teyp için; onu bağlayacağım; gözümde büyüyor... Güle güle kullanın.Hayırlı olsun. Hayırlı olsun Sami Hoca..Çok güzelmiş, canım çekti valla.. Allah kaza bela vermesin... Sağolun arkadaşlar... Gittiii gitti... Mercedes gitti.. Bana Türkiye'den 509T led bulsana emmi yaa... 19 Şubat 2010 tarihinde Sami Akta? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Bana Türkiye'den 509T led bulsana emmi yaa... Ebay daha kolay.. napacan Türkiye'yi.. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 Ebay daha kolay.. napacan Türkiye'yi.. Kargo uzun sürüyor diye sordum...Belki ''gömü'' bulmuşsundur diye ama... Az önce verdim siparişi zaten...Bu sefer Royal Mail...Herhalde 4-5 günde gelir bu sefer... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Bendekiler işini görmez hoca... Görecek olsa hepsini gönderrim... Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 20 Şubat 2010 Yazar Paylaş 20 Şubat 2010 Bendekiler işini görmez hoca... Görecek olsa hepsini gönderrim... Sağolasın bilmez miyim? Normal ledler olmaz zaten...Bu kadar zaman ledle haşır neşir olduğun için sordum ben...Bir hobiyle uğraşan insanların öyle pek çok kimsenin bilmediği bir malzeme kaynağı olur genelde...Bir telefonla anında istediğin parçayı bulan bir hurdacı arkadaş gibi, yada her uğradığında işine yarayan bir şey bulabildiğin izbe bir dükkanda eski rus mercekleri satan bir eskici gibi yada hayatında hiç ''deniz kadayıfı'' kullanmamış, her merhaba dediğinde sakallarından fışkıran tecrübesinden çekinmeden azar azar da olsa ikram eden bir ebru ustası gibi seninde her aradığını bulabildiğin bir kaynağın vardır diye düşünmüştüm... Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 27 Şubat 2010 Yazar Paylaş 27 Şubat 2010 Royal Mail baya hızlıymış... Beyaz ledler geldi...Taktım...Maviden daha güzel oldu...Klima göstergesini de beyaz yaptım....Resimleri eklerim bir ara... Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 17 Mart 2010 Yazar Paylaş 17 Mart 2010 Emmi bana fotoğraf makinesi yollayacaktı...Unuttu herhalde...Onu bekliyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Emmi bana fotoğraf makinesi yollayacaktı...Unuttu herhalde...Onu bekliyorum... http://www.sanalreyonum.com/urun/canon-pow...ce&v=1.91.9 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 (düzenlendi) http://www.sanalreyonum.com/urun/canon-pow...ce&v=1.91.9 Bende aynısı var. Yeni aldım amatör olarak çok güzel bir makina... 17 Mart 2010 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 14 Nisan 2010 Yazar Paylaş 14 Nisan 2010 Bugün teybi direksiyondan kontrol etmek için ısmarladığım universal direksiyon kumandası geldi...Aşağıda: http://cgi.ebay.com/New-Car-Universal-Lear...=item4a9ec24a21 Bunun özeliği şu:Üzerindeki tuşlara; teybin kendi kumandasını kullanarak istediğin özeliği kazandırabiliyorsun...Ses, açma-kapama, ana menü, vs gibi tuşları programladım yerine taktım...Düşündüğümden daha küçük ve yakışıklıymış alet... Direksiyon kumandasını kullanmaya elim alışmış önceki arabadan onun için süper sevindim... Ayrıca siyah arabanın ilk defa bir faydasını gördüm...Aşağıdaki kalemi tampondaki taş izlerini rötuşlamak için kullanabiliyorum...Rengi de tam uydu... http://www.hepsiburada.com/automix-plaka-r...sv1001000004154 Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 3 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2010 Bugün; Focus zamanında aldığım ama maalesef Focus'a hiç uygulayamadığım ıslak cilayı hatırladım...Yıkamacıda yıkattıktan sonra elemanlar kurulamadan önce heryere püskürttüm...Sonra normal şekilde kuruladılar...Sonuç tam anlamıyla süper...Pırıl pırıl oldu alet...Çok hoşuma gitti valla... İsmi Turtle wax ıslak cila galiba...Kesinlikle tavsiye ederim...Pahalı birşey de değildi yanılmıyorsam...Hatta üşenmeyeyim linkini bulayım... Buldum: http://www.hepsiburada.com/turtle-wax-isla...uctid=otm094039 Ben aldığımda daha ucuzdu sanki...Ama her yıkamada bu kadar parlaklık, üstelik de zahmetsiz bence değer...Bir de toz tutmuyorsa tadından yenmez...Yarın belli olur o da... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Toz tutuyor mu, tutmuyorsa ben de alayım. benim araç da siyah malum. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Alıyonuz siyah arabaları ondan sonra dört dönüyonuz böyle Yorum bağlantısı
Recommended Posts