Celal Düzen 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 (düzenlendi) herkese merhabalar bugun dikkatimi çekti aracın arkasına doğru eğildim ve arka lastiklerin iç kısımlarının aşındığını fark ettim ve şöyle biraz uzaklaşıp aracın arkasından baktım ve arka lastikler düz değilde sanki iç tarafa doğru eğimli duruyor aracım 2001 f1 hb lastik ebatları 225/45/17 çok moralim bozuldu aracı yeni aldım sayılır yani aldığımda lastikler takılıydı zaten aceba 17'' janttan dolayı mı arka lastikler yamuk duruyor kasiste felanda hiç ses gelmiyor yol tutuşta herhangi bir problem yok ama anlayamıyorum neden böyle oldu ve yardımlarınızı bekliyorum lastikllere 32 hava basıyorum bu arada 22 Aralık 2009 tarihinde Celal D tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 Genelde focusların süspansiyon sistemi alçaltılınca tekerler dışa doğru açılır.Aracınızın helezonları orjinalmi,spor helezon veya helezonlar kestirilmiş olabilirmi,17" jant takıldığından dolayı dışa doğru açılmışda olabilir yada arka helezonlar zamanla metal yorgunluğundan kapanıp araç alçalmış olabilir. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 rot ayarını kontrol ettirin. arkalardada toe açısı ayarlanabilir. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 Sorun toe açısı değil,tekerleklerin kamber açılarının negatif olması ve malesef ayarı yok. Yorum bağlantısı
Celal Düzen 22 Aralık 2009 Yazar Paylaş 22 Aralık 2009 Genelde focusların süspansiyon sistemi alçaltılınca tekerler dışa doğru açılır.Aracınızın helezonları orjinalmi,spor helezon veya helezonlar kestirilmiş olabilirmi,17" jant takıldığından dolayı dışa doğru açılmışda olabilir yada arka helezonlar zamanla metal yorgunluğundan kapanıp araç alçalmış olabilir. ön helezonlar yükseltilmiş görünüyor onlar ama arkalardan hiç bir fikrim yok rot ayarını kontrol ettirin. arkalardada toe açısı ayarlanabilir. Yaşar usta lastik hava basınçlarıyla alakası olabilir mi 32psı basıyorum ben Bu tekerin acilari bozuk. diğer tekerin açısıda aynı gibi yani arka iki tekerinde iç kısımları aşınmış bugun fark ettim daha Allahtan fark ettim yoksa belkide telleri bile çıkacaktı lastiğin Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 (düzenlendi) ön helezonlar yükseltilmiş görünüyor onlar ama arkalardan hiç bir fikrim yok Ön helezonlar yükseltilmiş ise ağırlık dağılımı arkaya kaymış ve arka çöktüğü için negatif kamber olmuş. Ön helezon yükseltilmemiş de arka helezon yorgunluktan dolayı kapanmış ise yine aynı durum söz konusu. 22 Aralık 2009 tarihinde Tansel Yavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celal Düzen 22 Aralık 2009 Yazar Paylaş 22 Aralık 2009 Sorun toe açısı değil,tekerleklerin kamber açılarının negatif olması ve malesef ayarı yok. ön lastiklerde sorun yok ama dediğim gibi yol tutuşta sorun yok yaşadığım yer küçük biraz yani usta sıkınısı çok Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 ön lastiklerde sorun yok ama dediğim gibi yol tutuşta sorun yok yaşadığım yer küçük biraz yani usta sıkınısı çok Yol tutuşda zaten negatif etki değil pozitif etkisi vardır,yani yol tutuşu arttırır fakat lastikleriniz içten aşınır. Yorum bağlantısı
Celal Düzen 22 Aralık 2009 Yazar Paylaş 22 Aralık 2009 Yol tutuşda zaten negatif etki değil pozitif etkisi vardır,yani yol tutuşu arttırır fakat lastikleriniz içten aşınır. peki ne yapmamı önerirsiniz yani rot balansçı halledebilir mi Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 Rotçu halledemez, eğer ön helezonlar yükseltilmiş ise orjinal haline çevirin,ön helezonlar orjinal halde iken arka taraf h Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 Kulelerde bir eğilme yoksa rotçu halleder ama ne yaparsa yapsın dümdüz durmaz heleki spor yay varsa. Ayarından sonra lastik aşınmaları düzelecektir. Zaten düz durmadığı için lastikler aşınıyor ve rotçu sadece toe açılarını düzeltebilir,kamber açılarının ayarı yok,araç bağımsız süspansiyon olduğu için tek çözüm pozitif kamber vermek için arkayı yükseltmek. Yorum bağlantısı
Celal Düzen 22 Aralık 2009 Yazar Paylaş 22 Aralık 2009 Kulelerde bir eğilme yoksa rotçu halleder ama ne yaparsa yapsın dümdüz durmaz heleki spor yay varsa. Ayarından sonra lastik aşınmaları düzelecektir. ben fazla zaman kaybetmeden rot balansçıya gideyim o zaman ön helezonların yükseltilmesinin sebebi de 17'' jant olduğundan iç tarafa sürtmemesi için. zaten arkada 3 kişi oturursa meğilli yollarda sağ arka lastiğin dış kenarı çamurluğun içindeki halıfleks gibi bir malzeme var ya işte ona sürtüyo Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 Sizin kasa tüm focusların arka lastikleri bu şekilde dışa doğru eğimli durur, yolda görürseniz bakın. Dikkat çekinceye kadar farkında olunmaz. Sizdeki lastikler de oldukça iri olduğundan, bu açının lastiği yıpratmasındaki etki hızlanmış ve kısa sürede gözle görünür aşınmaya sebebiyet vermiş. Bu ebat lastik ile sonuç normal. Yorum bağlantısı
Celal Düzen 22 Aralık 2009 Yazar Paylaş 22 Aralık 2009 Bu kadar aşınma olması normal değil Tansel içi ve dışı arasında dağlar var. Eğer kulelerde kapanma yoksa düzeltilir bu iş . 5cm yayla bile böyle bi aşınma yok ki. Yükseltmeden de halleder diye düşünüyorum .Bence siz jantları değiştirin uygun bir jant takın. haklısınız gerçekten ama orjinal jantları yok maalesef rot balansçıya gideyim önce olmazsa artık bulacağız bir şekilde orjinal jant Yorum bağlantısı
Celal Düzen 22 Aralık 2009 Yazar Paylaş 22 Aralık 2009 Sizin kasa tüm focusların arka lastikleri bu şekilde dışa doğru eğimli durur, yolda görürseniz bakın. Dikkat çekinceye kadar farkında olunmaz. Sizdeki lastikler de oldukça iri olduğundan, bu açının lastiği yıpratmasındaki etki hızlanmış ve kısa sürede gözle görünür aşınmaya sebebiyet vermiş. Bu ebat lastik ile sonuç normal. görüntü olarak gerçekten çok güzel görünüyor ama işte olmayınca olmuyor gerçekten herşeyin orjinali en iyisi galiba lastikleri ön arka değişim yapayım diyorum eğer bir çözümü olmazsa daha sonrada yani lastikler iyice aşınıncada artık bir şekilde orjinal jant bulacağım Yorum bağlantısı
Celal Düzen 22 Aralık 2009 Yazar Paylaş 22 Aralık 2009 bencede umarım rot balansçı yapabilir bu açı ayarını Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 (düzenlendi) Bence aşırı bir tuhaflık yok zaten focuslar içeri basar 17" olduğundan biraz daha fazla olması gerekiyor. sizinki biraz ayar kaybetmiş ufak bi ayarla düzeltebilir işi bilen bir usta bulabilirseniz.. 17" çıkarıp 15" takmak attan inip eşşeğe binmeye benzer bunun için. 23 Aralık 2009 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Ayrica buradan bakinca focus yazisi biraz yamuk gibi duruyor. Bagaj kapagi degismis ise arkadan darbeli olabilir. Yorum bağlantısı
Celal Düzen 23 Aralık 2009 Yazar Paylaş 23 Aralık 2009 Ayrica buradan bakinca focus yazisi biraz yamuk gibi duruyor. Bagaj kapagi degismis ise arkadan darbeli olabilir. arkada hiç darbe değişen yok ama Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 arkada hiç darbe değişen yok ama Benimki sadece ikinci el aldiginiz icin olabilitesi yuksek bir tahmin Yorum bağlantısı
Celal Düzen 25 Aralık 2009 Yazar Paylaş 25 Aralık 2009 (düzenlendi) herkese merhabalar dün rot balansçıya gittim kamber ve toe açısında hafif bozukluk var dedi usta ama kamber sol lastik için sonda dedi toe açısı çok önemli değil dedi birde toe açısının ayarı için sökülecek vidanın somununa kaynak yapılmış dedi sadece lastiklerin yerlerini değiştirdik şimdilik ama tahminime göre takoz koyarsak bu sorunu halledeceğim 25 Aralık 2009 tarihinde Celal D tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celal Düzen 25 Aralık 2009 Yazar Paylaş 25 Aralık 2009 rot ayarını kontrol ettirin. arkalardada toe açısı ayarlanabilir. Yaşar ustam arka yayları takozla kaldırma olanağımız nedir aceba olur mu yani tek çözüm gibi gözüküyor Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 25 Aralık 2009 Paylaş 25 Aralık 2009 Daha öncede yazdığım gibi rotçu bu işi halledemez,sadece toe açıları ayarlanır,kamber açısı ayarlanamaz.Arka helezonların altına takoz koyarak yükseltirseniz pozitif kamber ile düzeltebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts