Halis Parlak 24 Aralık 2009 Paylaş 24 Aralık 2009 Nette araştırma yaparken denk geldim bu bilgilere.Belki işinize yarar diye eklemek istedim.Faydalı olması dileğiyle. 1= Park lambalarını nasıl değiştirebilirim 1 =Farı komple sökmelisiniz...işlem kolaydır uzun bir tornavida yeter...önce farın şasi bağlantısızındaki vidayı sökün..sonra altta sağdaki ve soldaki tırnakları bastırın farı öne doğru çekerek farı çıkarın..arka kapak şimdi açılır ve ampul değiştirebilirsinizi..ben ilk seferde becerememiştim, çünkü tırnakların birini bulamamışım...sonra serviste gösterdiler...ondan sonra en az 10 kere kısaları değiştirmişimdir.. 2= Ekranda hava soğukken yanan kar tanesi şeklindeki sarı ışık eksi derecenin altında kırmızı yanan lambanın anlamı nedir 2=-0-4 derecenin aralığı sarı o derece altı kırmızı olarak yanar, buzlanma uyarısı ışığıdır , normal bir durum sıcaklık yükseldiğinde kendisi söner. Birde bu ışığın bir görevi de , aslında motor ısınana kadar fazla yüksek devre çıkarılmaması uyarısıdır. Özellikle ilk çalıştırmadan sonra. Normal bir ikazdır. kışın eksi derecede yol aldığın müddetçe kırmızı kar tanesi yanık kalacaktır: 3=-KIŞ AYLARINDA EPB'Yİ DEVRE DIŞI BIRAKIP MANUAL EL FRENİNİ DEVREYE SOKABİLİRMİYİZ? 3=-ARACI STOP ETMEDEN EPB Yİ AŞA 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2009 Paylaş 24 Aralık 2009 sadece otomatik klimada değil manuel klimadada heat pump (ısı pompası) var..sıcak konumda iken havalandırmayı çalıstırıp yönlendirmeyi ön cama doğru yaparsanız klima kendileğinden devreye girecektir.normalde klima sadece ve sadece soğutma yapar ısıtma yapmaz.ama bizim araçlarımızda kullanılan sistem heat pump olduğu için ısıtmada yapabiliyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Aralık 2009 Paylaş 31 Aralık 2009 Güzel bilgiler ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Abdullah Ercan 31 Aralık 2009 Paylaş 31 Aralık 2009 Yazanın ve ayrıca burada paylaşanında ellerine sağlık Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Bekir Akarca 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 Çok güzel ve pratik bilgiler var teşekkürler. Yorum bağlantısı
Onur Akgöl 9 Ocak 2010 Paylaş 9 Ocak 2010 ben follow me özellegini halen yapamadım 1 seferlik oluyor hep 1 defalık oluyor sonra tekrar aynı işlemleri yapmam lazım. halbuki amcamda fiesta var onda hiç bir işlem yapmadan her arabayı açtıgımızda stoplar vede park ampulleri yanıyor. bizde ise sadece yan dikiz aynaların altındaki ışıklar yanıyor Yorum bağlantısı
Akif Yılmaztürk 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 arkadaşlar öncelikle merhaba. 2010 for c-max titanium x paket aldım. araç önümüzdeki hafta geliyor. bluetooth bağlantısı var mı? telefonumu bağlayabiliyor muyum? Yorum bağlantısı
Onur Akgöl 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 arkadaşlar öncelikle merhaba. 2010 for c-max titanium x paket aldım. araç önümüzdeki hafta geliyor. bluetooth bağlantısı var mı? telefonumu bağlayabiliyor muyum? hayırlı uğurlu olsun inş Allah kaza bela vermesin malesef yok ayrıyetten aparat lazım veya ilerde navigasyon sistemi alırsan anca öyle olur . bu arada ne kadara mal oldu araç Yorum bağlantısı
Akif Yılmaztürk 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 hayırlı uğurlu olsun inş Allah kaza bela vermesin malesef yok ayrıyetten aparat lazım veya ilerde navigasyon sistemi alırsan anca öyle olur . bu arada ne kadara mal oldu araç aparat derken nasıl bir aparat? fiyatı aşağı yukarı nedir? serviste satılır mı? eğer satılıyorsa arabayı teslim almaya gittiğimde onu da alayım fiyat konusunda da; filo indiriminden aldım. insanların kafasını karıştırmamak için söylemesem daha iyi. Yorum bağlantısı
Onur Akgöl 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 karışmaz ya zaten alan almıştır bende aldımda acaba benim aldığım fiyat nasıl diye merak ettim:) benim bildigim navigasyonlarda var serviste var fakat tahminen 2000 lira istiyorlar. birde çakmaklığa takılanlar var geçenlerde görmüştüm odayanlış hatırlamıyorsam 25 30 liraydı serviste son dedigim olmaz ama navigasyon alırsanızda serviste almayın derm ben piyasanın en az 300 400 lira fazlasını istiyorlar Yorum bağlantısı
Akif Yılmaztürk 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 karışmaz ya zaten alan almıştır bende aldımda acaba benim aldığım fiyat nasıl diye merak ettim:) benim bildigim navigasyonlarda var serviste var fakat tahminen 2000 lira istiyorlar. birde çakmaklığa takılanlar var geçenlerde görmüştüm odayanlış hatırlamıyorsam 25 30 liraydı serviste son dedigim olmaz ama navigasyon alırsanızda serviste almayın derm ben piyasanın en az 300 400 lira fazlasını istiyorlar peki internetten aksesuarlara bakabileceğim bir adres var mıdır? arabayı da 44.500'e aldım. Yorum bağlantısı
Erhan Yüksel 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir de trend ve titanium özellikleri olarak ayrılabilseydi çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Guest Sait Kar?? 15 Mayıs 2010 Paylaş 15 Mayıs 2010 Çok pratik ve bir o kadar da değerli bilgiler sunulmuş. Çok teşekkürler... Yorum bağlantısı
Hayati Aydın 15 Mayıs 2010 Paylaş 15 Mayıs 2010 8.Sorunun cevabı net değil, aynı sorunu bende yaşıyorum kanat sesi farklı benim arabada tık tık tarzı sesler geliyor.hem yönleri değiştirirken hem kontak kapattıktan 10 dk sonra aynı o ses geliyor. Otokoç istinye ye gittim am birşey bulamadılar.Çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 11 Temmuz 2010 Paylaş 11 Temmuz 2010 yazana ve paylaşana ayrı ayrı teşekkür ederim.focuslarda da işe yarayacaktır sanırım. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 31 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2010 Teşekkürler arkadaşlar.Ben sadece alıntı yaptım.Asıl teşekkürü hazırlayan arkadaş hakediyor. Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 kapı gıcırtısına vazelin önerilmiş. nereye süreceğim bu vazelini deneyen var mı veya süren var mı arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 fitillerin içine hortum geçirince baya faydası oldu Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 fitillerin içine hortum geçirince baya faydası oldu ya Lokman abi ne iş bu hortumlar ya ne için yaptırdın sen onları nelere faydası oldu. C-Max cı olarak bana da tavsiye ediyor musun ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 ferhat kapı fitillerinin içine 8 mm lik hortum geçirdim kapılar biraz sert kapanıyor ama yolda rüzgar adına hiç bişi almıyor ayrıca gıcırtılarda çok azaldı. Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 Yapayım mı yarın yani abi ? Uğraştırıcan şimdi beni Faydası oldu diyorsan hemen başlayacağım yarın. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 bak tatilden yeni geldim otobanda çok deneme fırsatım oldu süraati yazmıyacam eğer kapı fitillerin yumuşamışsa şiddetle tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts