Murat Uludağ 30 Aralık 2009 Paylaş 30 Aralık 2009 ANTALYA-MANAVGAT-TİTREYENGÖL BULUŞMASI BULUŞMA YERİ:Sorgun Çamlığı (yemek-sohbet-eğlence) Manavgat şehir içi (konvoy) TARİH:13.02.2010 SAAT:10:00'da toplanılacaktır. ÜCRETLENDİRME:(0-6 yaş ücretsiz,6-12 yaş 15TL,12 yaş ve üzeri 25TL)dir. Not:Buluşma yerini bilmeyenler için manavgat girişi migros içinde görevli bir arkadaş eşliğinde buluşma yerine gelebileceksiniz Manavgat migros içi kalkış 9:30'dur. Yemek:Salata,Tavuk ızgara,Köfte,Pirinç Pilavı İçeçekler:Buluşmada alınacak tüm içkiler ALKOLSÜZDÜR.(coca-cola,fanta,spriat,cappy-vişne,şeftali,kayısı) Eğlence :Manavgat Gençlik Merkezi Gruplarından(gitar,saz,bağlama ve ritimle arkadaşlarımız eşlik edeceklerdir. *DİKKAT:Toplantıya katılacak olan kişi veya kişilerin önceden forum altına yukarıda belirtilen yaş sınırlamalarıyla adet(kişi sayısını)belirtmeleri rica olunur.15 kişinin altında katılım gecersiz sayılacak organizasyon iptal olacaktır. *Organizasyon içinde görev almak isteyen arkadaşlar forumda isteklerini belirte bilirler. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 30 Aralık 2009 Yazar Paylaş 30 Aralık 2009 Son katılım 09.02.2010 Saat:00:00 Kadar'dır. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 30 Aralık 2009 Paylaş 30 Aralık 2009 Lütfen başlıklarda da tamamen büyük harf kullanmayın... Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan 31 Aralık 2009 Paylaş 31 Aralık 2009 Merhaba, Sevgili murat kardeşim, toplantının manavgatta palanlanması ve 15 kişinin altındaki katılımda iptal olması, bu toplantının şimdiden iptal olacağı kanısındayım. Antalya ili ile ilgili açılan toplantı ve tanışma konularına bakarsan, zaten 15 kişi zar zor çıkmakta. tüm arkadaşların bile haberi olmuş olsa, ona rağmen 15 kişiyi bulmak biraz zor olacak kanısındayım. Saygılar. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 31 Aralık 2009 Yazar Paylaş 31 Aralık 2009 ömer abi belki bir tölerans tanıma olabilir.Yanlız ciddi ve güzel bir toplantı olsun diye uğraşmaktayım.Buluşma FCTR sakinlerine duyruldu.Katılımın olmasını bekliyorum. Lütfen başlıklarda da tamamen büyük harf kullanmayın... Özür dilerim.Pardon. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 31 Aralık 2009 Paylaş 31 Aralık 2009 Murat, Manavgat uzak olur, ayarlanabilirse Antalyada toplanmak uygun olur. Isparta,Burdur,Manavgat,Alanya, diger ilçeler gibi....... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 1 Ocak 2010 Yazar Paylaş 1 Ocak 2010 Murat, Manavgat uzak olur, ayarlanabilirse Antalyada toplanmak uygun olur. Isparta,Burdur,Manavgat,Alanya, diger ilçeler gibi....... Sadettin abi Manavgat içinde görevli olabilirim buyrun istediğiniz yerde yapalım.Yanlız birisi görevi üstlensin.Güzel bi olay olsun.bir yada bir kaç kişi görevi üstlensin buluşmayı gerçekleştirelim.Yada farklı bi şekilde fikrinizi sunun (cafe,mangal partisi,eğlence mekanı)gibi farklı bir aktivitede olabilir.Tiyatroya gidlebilir,sinemaya amaç bir arada olmak. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Tarih ve saat uygun olduğu taktirde Antalya, Manavgat vs fark etmez, katılabilirim. İstenirse etrafımdaki Ford kullanıcısı (1 RS Cosworth, 1 Fiesta, 1 Focus) arkadaşlarımı da davet edebilirim. Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Tarih ve saat bana uygun. Kesinleşirse %90 katılırım.... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 1 Ocak 2010 Yazar Paylaş 1 Ocak 2010 ben kesinleşme konusun da şunu söylüyorum 15 kişinin altında bir katılım söz konusu olunursa sadece mangal partisi yapıla bilir.muhabbet edebileceiğimiz bir ortam gercekleştire biliriz.mehmetcan bey elbette arkadaşlarınızı davet edebilir ve katıla bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 1 Ocak 2010 Yazar Paylaş 1 Ocak 2010 Eskişehir buluşmasının formunu okudum ilk baştan FCTR 3 kişiyle toplantı yapmıs ikinci toplantılarıda 3 kişi ben bu toplantıyı yapmaya kararlıyım varım diyenlerin desteğini bekliyorum... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 1 Ocak 2010 Yazar Paylaş 1 Ocak 2010 Manavgat tan bir taunus ve bir focus katılıyor. şuanda 8 otomobil bulunmakta. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Manavgat tan bir taunus ve bir focus katılıyor. şuanda 8 otomobil bulunmakta. Taunus Osman'ın arabası mı? önceden Sierra vardı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Toplantıya katılan herkese 2 logo ve bir sticker, forumumuz hediyesidir.. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 1 Ocak 2010 Yazar Paylaş 1 Ocak 2010 Taunus Osman'ın arabası mı? önceden Sierra vardı? evet osman la ahmet katılıyo alfonso Toplantıya katılan herkese 2 logo ve bir sticker, forumumuz hediyesidir.. emmi bakıyorumda toplantılar üzerine yoğunlaşıyosun bu aralar. tesekkür ederiz şimdiden sağolun aslında bunu toplantıdan önce alabilsek de toplantıda araçlarımıza asma şansını yakalasak daha iyi olurdu ama siz nasıl hoş görürseniz. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 1 Ocak 2010 Yazar Paylaş 1 Ocak 2010 Tarih ve saat uygun olduğu taktirde Antalya, Manavgat vs fark etmez, katılabilirim. İstenirse etrafımdaki Ford kullanıcısı (1 RS Cosworth, 1 Fiesta, 1 Focus) arkadaşlarımı da davet edebilirim. mümkünse araçlarınıda getire bilirler mi?rs cosworth,fiesta,focus Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 2 Ocak 2010 Yazar Paylaş 2 Ocak 2010 ben antalyaya gelirim, orada olursa antalyada olma ihtimali de var yanlız görevli bir arkadas bulunursa o düzenlesin onun kine gidelim? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Birer stikırda benden hediye... Ama Antalya toplanamazzzz.... Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) mümkünse araçlarınıda getire bilirler mi?rs cosworth,fiesta,focus bizde kimse araçsız gelmez ki zaten, 1 arabada 1 kişi 4-5 araba çok gezeriz edit: 1 tane de turbo sierra var, sahibine söylerim gelmek isterse yönlendiririm. Ama manavgat çok ters kalıyor arkadaşlar. hadi ben neyse de RS Cosworth nasıl gelecek? km'de 1 liraya yakın tüketiyor... merkezde olsun bütün araçları toparlarım antalyada olma ihtimali de var yanlız görevli bir arkadas bulunursa o düzenlesin onun kine gidelim? yanlış anlama sakın. ben yıllarca antalya'nın en büyük modifiye sitesinin yöneticiliğini yaptım (tuning07) birçok organizasyon yaptım. illa görevli olmasına gerek yok... tarih ve yer belirlenir o gün orada buluşulur bu kadar basit. görevli ne yapacak ki zaten ben onu anlamadım? 2 Ocak 2010 tarihinde Mehmet Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 2 Ocak 2010 Yazar Paylaş 2 Ocak 2010 bizde kimse araçsız gelmez ki zaten, 1 arabada 1 kişi 4-5 araba çok gezeriz edit: 1 tane de turbo sierra var, sahibine söylerim gelmek isterse yönlendiririm. Ama manavgat çok ters kalıyor arkadaşlar. hadi ben neyse de RS Cosworth nasıl gelecek? km'de 1 liraya yakın tüketiyor... merkezde olsun bütün araçları toparlarım yanlış anlama sakın. ben yıllarca antalya'nın en büyük modifiye sitesinin yöneticiliğini yaptım (tuning07) birçok organizasyon yaptım. illa görevli olmasına gerek yok... tarih ve yer belirlenir o gün orada buluşulur bu kadar basit. görevli ne yapacak ki zaten ben onu anlamadım? peki mehmet abi ozman fikir birliği ile bir şey belirleyelim.antalyada olacak sa eğer Birer stikırda benden hediye... Ama Antalya toplanamazzzz.... toplanır serkan abi neden toplanmasın eskişehir bile toplanmıs biz de toplanırız..Hemde beklenmedik bi toplantı olur. peki mehmet abi ozman fikir birliği ile bir şey belirleyelim.antalyada olacak sa eğertoplanır serkan abi neden toplanmasın eskişehir bile toplanmıs biz de toplanırız..Hemde beklenmedik bi toplantı olur. sticker ları hazırla abi sen:) Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 2 Ocak 2010 Yazar Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) peki mehmet abi ozman fikir birliği ile bir şey belirleyelim.antalyada olacak sa eğertoplanır serkan abi neden toplanmasın eskişehir bile toplanmıs biz de toplanırız..Hemde beklenmedik bi toplantı olur. :lol2: sticker ları hazırla abi sen:) tamamdır abi hic gelemezsek 1 yada 2 araba gelicez osman abiyle konustum bugün cok da selamı var ben antalyayı bilmem fazla siz bi mekan bulun kafanızdan orda toplanalım... 2 Ocak 2010 tarihinde Murat Uluda? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) Eğer herkes için uygunsa Dedeman'daki Değirmen Börek (aynı zamanda restoran), Hacıbey ya da diğer arkadaşların da önerebileceği alternatif bir mekanda buluşabiliriz. Ben Konyaaltı'nda yaşıyorum ama yanlış anlaşılma olmasın diye buradaki restoranları yazmadım yoksa her yol Paris ben gerekirse Antalya'nın girişinde sizi karşılarım hava alanı tarafında. 2 Ocak 2010 tarihinde Mehmet Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 2 Ocak 2010 Yazar Paylaş 2 Ocak 2010 Eğer herkes için uygunsa Dedeman'daki Değirmen Börek (aynı zamanda restoran), Hacıbey ya da diğer arkadaşların da önerebileceği alternatif bir mekanda buluşabiliriz. Ben Konyaaltı'nda yaşıyorum ama yanlış anlaşılma olmasın diye buradaki restoranları yazmadım yoksa her yol Paris ben gerekirse Antalya'nın girişinde sizi karşılarım hava alanı tarafında. tamamdır mehmet abi tarih uygun mudur sizin için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts