İçeriğe Yönlendir

13.02.2010 - Antalya-Konyaaltı-Değirmen Börek'te Toplantı

Murat Uludağ

Recommended Posts

Guest Ali Y?ld?r?m
herzman yaptıgımız gibi olay kahramanı kendimiz olunca kendi istediğimiz gibi yaratıyoruz olayıda aslında fazla yakıyodur ama bize az geliyo yakışı:D inş bir dahaki buluşma olursa alicim sana ve kendime orjinal chia jantları bulalım ben allah izin verirse öteki toplantıya kendi aracımla geleyim 2 araba cıkarız.Bu arada jant konusunda ciddiyim.

jant seninde bildiğin üzere 16 inç düşünüyorum yada 17.orjinal ghia jantları bu boyutların altında :D

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ
jant seninde bildiğin üzere 16 inç düşünüyorum yada 17.orjinal ghia jantları bu boyutların altında :D

anlaşıldı tamam:)orjinal binmek istiyorum focus modifiyeyi taşımaz benimki sedan seninki tasırda benimkisi zor

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi

Antalya ekibi bravo valla güzel toplantı olmuş ,azda olsa sonuçta toplanmışınız tebrikler... :D

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ
Antalya ekibi bravo valla güzel toplantı olmuş ,azda olsa sonuçta toplanmışınız tebrikler... :D

teşekkür ediyoruz.

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Tebrikler, katılmayı çok istedim ama maalesef işlerim müsaade etmedi :(

Murat ÖM ile bir adres gönder, istediğin sticker ve logo sayısını bildir bana...

Yorum bağlantısı
Talip İnal

Güzel bir toplantı oldu. Katılan arkadaşların sohbetleri ile güzel vakit geçirdik. Umarım, işlerimiz izin verir,zamanımız olur yine biraraya gelinir.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Güzel toplantı olmuş, aynı gün evi taşıdığım için hiç aklıma gelmedi, bir dahaki sefer artık.

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ
Güzel toplantı olmuş, aynı gün evi taşıdığım için hiç aklıma gelmedi, bir dahaki sefer artık.

hayırlısı olsun diyelim.tanışmak inş nasip olur.

Yorum bağlantısı
Aydın Özcan

herkes işe güce daldı sanırm gene ama en azından arada yazalım günceli koruyalım ki yeni arkadaslar da katılsın aramıza....

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ
herkes işe güce daldı sanırm gene ama en azından arada yazalım günceli koruyalım ki yeni arkadaslar da katılsın aramıza....

tabi abi bencede unutulmasın toplanıldı bitti denmesin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...