Mehmet Can Çimir 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Tarih benim için uygundur ama işimden dolayı çok sık şehir dışına çıkıyorum, inşallah o hafta Antalya'da olurum. Şimdiden kesin birşey söylemek zor. Diğer arkadaşlar için tarih uygunsa benim için de uygundur. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 3 Ocak 2010 Yazar Paylaş 3 Ocak 2010 Tarih benim için uygundur ama işimden dolayı çok sık şehir dışına çıkıyorum, inşallah o hafta Antalya'da olurum. Şimdiden kesin birşey söylemek zor. Diğer arkadaşlar için tarih uygunsa benim için de uygundur. inşaallah bi aksilik cıkmaz herkes gelebilir. Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 bakıyorum forum hareketlenmiş güzel antalya merkezde olan bir buluşmaya bende katılırım.... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 3 Ocak 2010 Yazar Paylaş 3 Ocak 2010 bakıyorum forum hareketlenmiş güzel antalya merkezde olan bir buluşmaya bende katılırım.... Bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 4 Ocak 2010 Paylaş 4 Ocak 2010 Eğer herkes için uygunsa Dedeman'daki Değirmen Börek (aynı zamanda restoran), Hacıbey ya da diğer arkadaşların da önerebileceği alternatif bir mekanda buluşabiliriz. Ben Konyaaltı'nda yaşıyorum ama yanlış anlaşılma olmasın diye buradaki restoranları yazmadım yoksa her yol Paris ben gerekirse Antalya'nın girişinde sizi karşılarım hava alanı tarafında. mehmet benimde konyaaltında işyerim var uluç mah. altınkum konakları karşısı safran beko bayi gelip gecersen ugra beklerim.. bu arada bütün fctr den arkadasları beklerim..... bi ara sahilde bi çay kahve içerek tanışma toplantısıda olabilir.. sayı önemsiz 1-2-3 kaç kişi olursa 13 şubattaki büyük organisazyon da inşallah baya kalabalık oluruz... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Birer stikırda benden hediye... Ama Antalya toplanamazzzz.... Toplanır, toplanır.. Murat uludağda bu azim varken toplanır. Tebrik ediyorum kendisini. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 mehmet benimde konyaaltında işyerim var uluç mah. altınkum konakları karşısı safran beko bayi gelip gecersen ugra beklerim.. bu arada bütün fctr den arkadasları beklerim.....bi ara sahilde bi çay kahve içerek tanışma toplantısıda olabilir.. sayı önemsiz 1-2-3 kaç kişi olursa 13 şubattaki büyük organisazyon da inşallah baya kalabalık oluruz... tamam abi uğrarım, 2 adımlık yol ama h.içleri genelde ilçede ya da şehir dışında oluyorum. merkezde olduğum zaman uğrarım tanışırız :lol2: sahilde çay içme olayını da isterseniz bu pazar yapabiliriz. hem buluşmayla ilgili fikir alışverişi olur hem de tanışmış oluruz. ben diğer ford kullanıcısı arkadaşlara da haber veririm. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 (düzenlendi) Toplanır, toplanır.. Murat uludağda bu azim varken toplanır. Tebrik ediyorum kendisini. teşekkür ederim cavit abi.Buluşma olucak heraldede belki ben orda olamıyacagım yeni bir işe girdim cumartesi pazar izin kullanma şansı yok.yanlız biz bi şansımızı deniyeceğiz cumartesi günü izin istiyecem.vermesini umuyorum.orda olucağıma inanıyorum. 5 Ocak 2010 tarihinde Murat Uluda? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 Hayatta en zor kırılan şey önyargıdır....((2. en zon kırılan şey =ımkb'nın kasası )) Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Buluşma olucak heraldede belki ben orda olamıyacagım yeni bir işe girdim cumartesi pazar izin kullanma şansı yok.yanlız biz bi şansımızı deniyeceğiz cumartesi günü izin istiyecem.vermesini umuyorum.orda olucağıma inanıyorum. Buluşma olacak, su koyvermek yok Murat hatta yeri kesinleştirelim isterseniz. eğer yemek de yiyelim derseniz Çakırbey'de olsun (otopark problemi yok), bişeyler atıştırıp/içip sohbet edelim derseniz Özsüt ya da Pastacımm da olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Adresinizi yazın, stikırları kargo yapayım. Kargo ücretini paylaşırsınız artık.... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 (düzenlendi) Buluşma olacak, su koyvermek yok Murat hatta yeri kesinleştirelim isterseniz. eğer yemek de yiyelim derseniz Çakırbey'de olsun (otopark problemi yok), bişeyler atıştırıp/içip sohbet edelim derseniz Özsüt ya da Pastacımm da olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum Mehmet abi söz izin almaya calısıcam.Babamın araçıyla gelicektim babam yan cizdi işi varmış arabayla abimden istiyecem arabayı oda vermezse burdan fordcularla gelicem artık. >>Çakırbey<< uygundur.Lara da olan değilmi lara dakiyse uygundur. Adresinizi yazın, stikırları kargo yapayım. Kargo ücretini paylaşırsınız artık.... Ev adreslerini teker teker mi yazıyoruz yoksa toplu olarak bir yer mi belirleyelim.? 5 Ocak 2010 tarihinde Murat Uluda? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 Toplantıya katılan herkese 2 logo ve bir sticker, forumumuz hediyesidir.. emmi 30 adet logo 15 adet sticker bekliyoruz senden. yurt içi kargo manavgat şubesi murat uludağ 05374781148 (şubeden alırım kargoyu)gönderirken bir msj yada forum üzerinden yazarsanız sevinirim. Adresinizi yazın, stikırları kargo yapayım. Kargo ücretini paylaşırsınız artık.... serkan abi 20 logo 10 sticker de senden bekliyoruz. yurt içi kargo demokrasi bulvarı antalya/manavgat şubesi murat uludağ 05374781148 (şubeden alırım kargoyu) Arkadaşlar 50 adet logo 25 adet sticker istedim hepinizin huzurunda hepsini yanımda getireceğim bütün arkadaşlarımıza dağıtacağız.artanınıda antalya bölgesinde bir üyemiz istediği taktirde ona ulaştıracağız eğer artarsa artmazsa cok güzel olur 25 kişi antalya toplantısı güzel olur:D Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 İsimleri bi göreyim hele. FCTR forum dan 1-murat uludağ 2-ömer aydoğan(belli değil) 3-saadettin celik(belli değil) 4-ismail karakaş 5-mehmet can çimir 6-kemalettin karatum 7-özdemir deniz 8-aydın özcan FCTR 'den olmayanlar 1-mehmet can çimir(RS cosworth,fiesta,focus,turbo sierra) 2-murat uludağ:(focus(ahmet çetin),focus(Ali demir),focus(ahmet ahmetoğlu),fiesta(özgür çetin),taunus(osman demir) araçlarda fordcu olupta yaşları tutmayanlarda olabilir:) Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 (düzenlendi) Mehmet abi söz izin almaya calısıcam.Babamın araçıyla gelicektim babam yan cizdi işi varmış arabayla abimden istiyecem arabayı oda vermezse burdan fordcularla gelicem artık.>>Çakırbey<< uygundur.Lara da olan değilmi lara dakiyse uygundur. Sen Osman'a selamımı söyle o seni getirir Antalya'ya Lara - Dedeman'daki Çakırbey Restorant'ı kastetmiştim bu arada Oraya arabaları da dizeriz sırayla, istenirse yemekten sonra mekan değişikliği ya da çeşitli aktiviteler olabilir bowling, paintball vs. İlk mesajı düzenleyip anket eklersen sevinirim Murat. Mekanlarla ilgili. Çakırbey, Değirmen, Hacıbey, 7 Mehmet, Diğer olarak ekleyebilirsin. Diğer'i seçenler öneride bulunurlarsa seviniriz, belki aklımıza gelmeyen bir yer olabilir 5 Ocak 2010 tarihinde Mehmet Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 (düzenlendi) Sen Osman'a selamımı söyle o seni getirir Antalya'ya Lara - Dedeman'daki Çakırbey Restorant'ı kastetmiştim bu arada Oraya arabaları da dizeriz sırayla, istenirse yemekten sonra mekan değişikliği ya da çeşitli aktiviteler olabilir bowling, paintball vs.İlk mesajı düzenleyip anket eklersen sevinirim Murat. Mekanlarla ilgili. Çakırbey, Değirmen, Hacıbey, 7 Mehmet, Diğer olarak ekleyebilirsin. Diğer'i seçenler öneride bulunurlarsa seviniriz, belki aklımıza gelmeyen bir yer olabilir Tamam mehmet abi. FCTR forum dan 1-murat uludağ 2-ömer aydoğan(belli değil) 3-saadettin celik(belli değil) 4-ismail karakaş 5-mehmet can çimir 6-kemalettin karatum 7-özdemir deniz 8-aydın özcan FCTR 'den olmayanlar 1-mehmet can çimir(RS cosworth,fiesta,focus,turbo sierra) 2-murat uludağ:(focus(ahmet çetin),focus(Ali yıldırım),focus(ahmet ahmetoğlu),fiesta(özgür çetin),taunus(osman demir) araçlarda fordcu olupta yaşları tutmayanlarda olabilir:) ali bey in soy ismini yanlış yazmışım değişiklik kayıt edilmiştit. 5 Ocak 2010 tarihinde Murat Uluda? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 antalyaya gidiş tarihi kesinleşti mi tam olarak?birde kaç araba gidilecek kaç kişye sahibiz Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 13 Şubat yazıyor ama ara çok uzun sanki? önümüzdeki haftasonu değil de bir sonraki haftasonu uygun olur mu sizlere? yani 16 Ocak Cumartesi? Ya da 17 Ocak Pazar? belki cumartesi çalışanlar olabilir, pazar günü yapmak daha faydalı olacaktır. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 antalyaya gidiş tarihi kesinleşti mi tam olarak?birde kaç araba gidilecek kaç kişye sahibiz 13 şubat dendi lara-dedeman daki çakırbey de yemek yiyoruz. saat olarak 10 gibi düşünüyorum bulusma saatini yani mehmet abi bizi havaalanının oradan karşılıyacak arkadaşlarıyla konvoyu orda başlatacagız laraya kadar konvoy ondan sonra bi yemek sonra çeşit, aktivide. Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 anladım..gidiş tarihi bana uygun ama daha geriyede alabiliriz eger hafta sonu olursa arkadaşın dediği gibi katılım biraz daha fazla olabilir Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 13 Şubat yazıyor ama ara çok uzun sanki? önümüzdeki haftasonu değil de bir sonraki haftasonu uygun olur mu sizlere? yani 16 Ocak Cumartesi? Ya da 17 Ocak Pazar? belki cumartesi çalışanlar olabilir, pazar günü yapmak daha faydalı olacaktır. 16 ocakta sınavım var bana en iyi olan 13 subat tarih iyi değişmesin Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Tamam tarih 13 şubat kalsın o zaman ama hatırlatmak için 1-2 hafta önceden konuyu güncel tutalım O zaman 13.02.2010 günü 13:00'da Lara Çakırbey Restorant'ta (Dedeman Otel'in yan tarafında) buluşuyoruz. Çok erken buluşmayalım, ilçelerden ve civar illerden gelmek isteyen arkadaşlar için de rahat olsun. Buluşup bişeyler yedikten sonra ister mekanda kalıp sohbet ederiz ister başka aktiviteler yaparız. Güzel bir yerde hep beraber fotoğraf çekiniriz arabalarımızla vs. teklifleri hep birlikte değerlendirebiliriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts