Aydın Özcan 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 kapanmaz merak etmeyin kapanacak olursa müdahele eder açık tutarız Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 8 Ocak 2010 Yazar Paylaş 8 Ocak 2010 (düzenlendi) kapanmaz merak etmeyin kapanacak olursa müdahele eder açık tutarız tamadır aydın abi. ozman yerimiz kesinleşti sayfadaki iletimize artık buluşma yerimizi yaza biliriz.bide ben burdan hem ford un hemde bi abimizin dükkanının reklamını getircem yapıştırma imkanımız olur demi?yada nasıl olur. başlıktaki cakır beyide silip yeni yerimizi nasıl yazıcaz. 8 Ocak 2010 tarihinde Murat Uluda? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 8 Ocak 2010 Yazar Paylaş 8 Ocak 2010 Birer stikırda benden hediye... Ama Antalya toplanamazzzz.... serkan bey sticker ler ve logolar ne zaman elime gecer? İsimleri bi göreyim hele. emmi sticker leri ve logoları ne zaman yolluyosun? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 emmi sticker leri ve logoları ne zaman yolluyosun? Yarın yollayımmı ? Toplanacakmısınız cidden Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 9 Ocak 2010 Yazar Paylaş 9 Ocak 2010 (düzenlendi) Yarın yollayımmı ?Toplanacakmısınız cidden Evet emmi kesinleşti. Stickerleri yolladığında haber edersin serkan abide yolluyodu oda yollarsa aynı gün sevinirim yada emmi onun yollayacaklarınıda sen yollarsan sevinirim 50 logo 25 sticker Murat uludağ 05374781148 p.k.07600 antalya manavgat yurtiçi olursa sevinirim yada siz hangisiyle yollarsanız Emmi şu baslığı degiştremedimde bizim buluşma antalya dedeman değirmen börekte saat 13:00 da onu düzelte bilirmiyiz? 9 Ocak 2010 tarihinde Murat Uluda? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Ocak 2010 Paylaş 9 Ocak 2010 Başlık tamam, stikır yollama işine bugün bakalım.. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 9 Ocak 2010 Yazar Paylaş 9 Ocak 2010 Başlık tamam, stikır yollama işine bugün bakalım..tesekkür ederim serkan abi kac adet yollarsan yazarsın abi ona göre emmi takviye yapsın Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 10 Ocak 2010 Paylaş 10 Ocak 2010 evet ya buluşma ayarlanınca herkes ortalıktan kayboldu sanırm .) Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 11 Ocak 2010 Yazar Paylaş 11 Ocak 2010 galiba öyle oldu emmi,serkan abi stickerler ne durumda Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 kimseden ses soluk cıkmıyor. evet ya buluşma ayarlanınca herkes ortalıktan kayboldu sanırm .) Kimse olmasa bile İkiniz için yine gelirim, varım diyorum. Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 Bir aksilik olmaz ise, ben varım dedim zaten. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 11 Ocak 2010 Yazar Paylaş 11 Ocak 2010 hepinize cok tesekkür ederim güzel bi toplantı olacak. bütün gruplarla antalyadakiarkadaslarla tüm gelenlerle hava alanı karsısında toplanıp konvoy halinde gidelim derim Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 tarih biraz ileri, şimdiden söylemek zor ama gelebileceğimi tahmin ediyorum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 hepinize cok tesekkür ederim güzel bi toplantı olacak.bütün gruplarla antalyadakiarkadaslarla tüm gelenlerle hava alanı karsısında toplanıp konvoy halinde gidelim derim Tecrübe ile sabittir, konvoydan vazgeçin...Beklersiniz.. Toplantı yerinde buluşmayı tercih edin bence..Siz toplanın ben duruma göre stikırları göndereceğim...bir fotoğrafları görelim önce... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 11 Ocak 2010 Yazar Paylaş 11 Ocak 2010 serkan bey böyle konusmamıstık biz stickererimizi yapıstırıp güzel bi konvoy yapmayı planlıyoruz nasıl alastıysak öyle olaması gerektiğini düşünüyorum kac gündür stickerleri yollamanızı bekliyorum a ntalya dısından arkadaslarda gelecek titiz düşünmenizi bekliyorum Tecrübe ile sabittir, konvoydan vazgeçin...Beklersiniz.. Toplantı yerinde buluşmayı tercih edin bence..Siz toplanın ben duruma göre stikırları göndereceğim...bir fotoğrafları görelim önce... göndereceğini söylediniz 50 adet logo 25 adet de sticker beklyorum aracları öyle görürsünüz. Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 Antalya-Dedeman'da teknik serviste çalışmıştım. Yerin 4 kat altında. Hey gidi günler Hey... fırk... fırk... hıck... Yaşlanıyoruz be ya. Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 buluşmanın yerimi değişti konyaaltı degirmen degilmiydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 buluşmanın yerimi değişti konyaaltı degirmen degilmiydi? Konyaaltı Değirmen demiştik deniz manzaralı falan ama Murat sağolsun Dedeman Değirmen yazmış öncei sayfada. ben de sesimi çıkarmadım bir daha değiştirip milletin kafasını iyice karıştırmayalım diye. benim için fark etmez dedeman ya da konyaaltı. ama konvoy işine karşıyım, en azından beni saymayın konvoy için daha önce çok bu tür organizasyonlarda konvoy yapmışlığım var, bir kere canım yandı bir daha konvoy yok bana ben direk buluşma yerine gelirim. ha derseniz buluşma yerini bulamayız h.alanının orda karşıla birlikte gidelim, ona varım ama konvoy olmaz. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 11 Ocak 2010 Yazar Paylaş 11 Ocak 2010 Konyaaltı Değirmen demiştik deniz manzaralı falan ama Murat sağolsun Dedeman Değirmen yazmış öncei sayfada. ben de sesimi çıkarmadım bir daha değiştirip milletin kafasını iyice karıştırmayalım diye. benim için fark etmez dedeman ya da konyaaltı. ama konvoy işine karşıyım, en azından beni saymayın konvoy için daha önce çok bu tür organizasyonlarda konvoy yapmışlığım var, bir kere canım yandı bir daha konvoy yok bana ben direk buluşma yerine gelirim. ha derseniz buluşma yerini bulamayız h.alanının orda karşıla birlikte gidelim, ona varım ama konvoy olmaz. kusura bakmayın mehmet can abi ben dedeman yazmısım konya altımı olacaktıı özür diliyorum.Konya altıysa konya altı olsun. Kimse olmasa bile İkiniz için yine gelirim, varım diyorum. bekliyoruz abi Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 kusura bakmayın mehmet can abi ben dedeman yazmısım konya altımı olacaktıı özür diliyorum.Konya altıysa konya altı olsun. bazı arkadaslar deniz manzaralı olsun dedigi için konyaaltı olsun denmişti park sorunuda yok ulaşım daha rahat diye.. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 12 Ocak 2010 Yazar Paylaş 12 Ocak 2010 bazı arkadaslar deniz manzaralı olsun dedigi için konyaaltı olsun denmişti park sorunuda yok ulaşım daha rahat diye.. Konya altı olsun ozaman Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 12 Ocak 2010 Yazar Paylaş 12 Ocak 2010 Tecrübe ile sabittir, konvoydan vazgeçin...Beklersiniz.. Toplantı yerinde buluşmayı tercih edin bence..Siz toplanın ben duruma göre stikırları göndereceğim...bir fotoğrafları görelim önce... Serkan bey siz den nezman cevap ala bileceğiz ortaya bir sticker mevzusu atıldı ve zerine düşen göremiyorum katılımcılara sticcker veriyordunuz katılımcılar stickerlarını bekliyorlar 13 subat günü burdan cıkarken ben bizzat kendim yapıstıracagım arabalara lütfen saygı duyup bir an önce gönderirseniz sevirim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Ocak 2010 Paylaş 13 Ocak 2010 Serkan bey siz den nezman cevap ala bileceğiz ortaya bir sticker mevzusu atıldı ve zerine düşen göremiyorum katılımcılara sticcker veriyordunuz katılımcılar stickerlarını bekliyorlar 13 subat günü burdan cıkarken ben bizzat kendim yapıstıracagım arabalara lütfen saygı duyup bir an önce gönderirseniz sevirim. Stikırları kimseden esirgediğimiz yok. Kaldıki Önceki konuda Mehmet abinin de yazdığı gibi toplantılarda dağıtılsın diye bastırdık. Katılımcılar stickerlarını toplantıda almak üzere beklemiyorlarmı ? Bir önceki iletimden alıntı yapmışsınız, orada iletinin en sonunda bunun esprili bir mesaj olduğunu belirtmişim. Biz hjerkese saygı duyuyoruz, forum genelini okursanız bunu görebilirsiniz. 13 Şubat' a Mehmet abinin dediği gibi daha bir ay var. Bizlerde işi gücü olan insanlarız. Belki farklı birşey düşünüyoruz, nedir bu acele anlamadım. :lol2: Muhliscim aynı anda yazmışız.... +1 diyorum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts