Murat Uludağ 13 Ocak 2010 Yazar Paylaş 13 Ocak 2010 Stikırları kimseden esirgediğimiz yok. Kaldıki Önceki konuda Mehmet abinin de yazdığı gibi toplantılarda dağıtılsın diye bastırdık. Katılımcılar stickerlarını toplantıda almak üzere beklemiyorlarmı ? Bir önceki iletimden alıntı yapmışsınız, orada iletinin en sonunda bunun esprili bir mesaj olduğunu belirtmişim. Biz hjerkese saygı duyuyoruz, forum genelini okursanız bunu görebilirsiniz. 13 Şubat' a Mehmet abinin dediği gibi daha bir ay var. Bizlerde işi gücü olan insanlarız. Belki farklı birşey düşünüyoruz, nedir bu acele anlamadım. Muhliscim aynı anda yazmışız.... +1 diyorum... Serkan bey ozaman belli bi gün vermemeliydiniz abana yakın zamanda yollıyacagım deseydiniz neyse siz benden büyüksünüz konu uzamasın istddiğiniz zaman yollarsınız yollamazsanız cok sorundeğil.özürdiliyorum yanlıs yazdığımbir şey varsa. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2010 Paylaş 13 Ocak 2010 Serkan bey ozaman belli bi gün vermemeliydiniz abana yakın zamanda yollıyacagım deseydiniz neyse siz benden büyüksünüz konu uzamasın istddiğiniz zaman yollarsınız yollamazsanız cok sorundeğil.özürdiliyorum yanlıs yazdığımbir şey varsa. Daha sticker'mı konuşuyorsunuz siz... Kimlerin katılacağı bi netleşsin bakalım derken de düşüncelerim vardı... Özdemir Hoca katılacağım diyor... Özdemir'de size yetecek kadar sitcker ve logo var.. O gelirken getirir ve dağıtır... Katılamayacak olursa gönderriz.. elimizde yeterince sticker ve logo var... Acele etmeyin ve bekleyin... Esirgediğimiz falan yok... Toplantılarda dağıtılacak bu sticker ve logolar... Ben bir ay öncesinden hazır edeceğim diyorsanız buyrun yaptırın ne diyim... Ama art niyet aramayın... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Ocak 2010 Yazar Paylaş 13 Ocak 2010 (düzenlendi) Daha sticker'mı konuşuyorsunuz siz... Kimlerin katılacağı bi netleşsin bakalım derken de düşüncelerim vardı... Özdemir Hoca katılacağım diyor... Özdemir'de size yetecek kadar sitcker ve logo var.. O gelirken getirir ve dağıtır... Katılamayacak olursa gönderriz.. elimizde yeterince sticker ve logo var... Acele etmeyin ve bekleyin... Esirgediğimiz falan yok... Toplantılarda dağıtılacak bu sticker ve logolar... Ben bir ay öncesinden hazır edeceğim diyorsanız buyrun yaptırın ne diyim... Ama art niyet aramayın... Emmi son yazdığımı okumadınız galiba zaten niyet aramıyorum ve özür diledim, yanlış bir söz söylediysem.. Beklerim dedim, Özdemir bey katılacak olursa o getirir o zaman. 13 Ocak 2010 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Bira daha dikkat l Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 13 Ocak 2010 Paylaş 13 Ocak 2010 Yav o kadar yoğun bir katılım falan olacağı yok ki. Hem katılıacak olanların bazılarının stickere zaten vardır. (Misal bendeniz) Ayrıca sticker olsa ne olur olmasa ne olur. Demek istiyorum..... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Ocak 2010 Yazar Paylaş 13 Ocak 2010 Yav o kadar yoğun bir katılım falan olacağı yok ki. Hem katılıacak olanların bazılarının stickere zaten vardır. (Misal bendeniz) Ayrıca sticker olsa ne olur olmasa ne olur. Demek istiyorum..... Haklısınız kemalettin bey ben orasını düşünmemiştim...özdemir bey o konuda yardımcı olacak diye umuyorum Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Ocak 2010 Paylaş 15 Ocak 2010 Tarih çok ileri, ama belki ben de gelirim. Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 (düzenlendi) Mehmet Can arkadasım işyerimi şereflendirdi yanıma ugradı saolsun. böylece ilk tanışmamız gerçekleşmiş oldu. Can çok memnun oldum abi saol geldigin için. 16 Ocak 2010 tarihinde Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 Mehmet Can arkadasım işyerimi şereflendirdi yanıma ugradı saolsun. böylece ilk tanışmamız gerçekleşmiş oldu. Can çok memnun oldum abi saol geldigin için. Rica ederim, ben de çok memnun oldum. Ancak fırsat bulabildim, bundan sonra da fırsat buldukça ziyaret ederim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 Antalya' ya ilk geldiğimde inşallah bende ziyaret edeceğim sizleri... Dostluğunuz artarak devam eder inşallah... Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 (düzenlendi) Antalya' ya ilk geldiğimde inşallah bende ziyaret edeceğim sizleri... Dostluğunuz artarak devam eder inşallah... teşekkürler. bekleriz serkan herzaman kapımız acık. şehir dışından gelecek arkadaslar önceden haber versin yeterli. 16 Ocak 2010 tarihinde Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Ocak 2010 Paylaş 18 Ocak 2010 Aydın Bey işyeriniz neredeydi?Antalya'ya gelince uğrayalım size... Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 (düzenlendi) Aydın Bey işyeriniz neredeydi?Antalya'ya gelince uğrayalım size... Cenk Bey açık işyeri adresim: Beko Bayi Safran Ltd Şti .Uluç Mah. 24. Cad. 1131 Sok. No:3-1/2 Konyaaltı Antalya Tel:229 60 55- 229 60 77 Kısa Yol Tarifi : Konyaaltı sahilinin ortalarında Sea Life otel var.. yanındaki ışıklı kavşaktan saga dönüyoruz 500 metre ilerde 2. ışık Garanti bankasıçıkıyo karşımıza ordan direkt devam ediyoruz 700-800 metre ilerde 3. ışık Nur pastanesi var direkt devam ediyoruz 300 metre sonra sagda beko tabelasını görüyoruz. altınkum konakları karşısı . yolu düşen tüm arkadasları bir çay kahve içmeye beklerim. 19 Ocak 2010 tarihinde Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 O zaman Migrostan devam etsek de buluruz, Migros'u geçtikten sonra ileride sağda köşede Garanti bankası var, sanırım orayı anlattınız. Oradan devam ediyoruz sağa, sonra ileride diğer migrosa varmadan olmalı sizin işyeri...Hatta tarif ettiğiniz yolun en sonu dümdüz gidersek, Emniyetten aşağı gelen yolla kesişip bir oto yıkamacıya çıkıyor... Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 (düzenlendi) O zaman Migrostan devam etsek de buluruz, Migros'u geçtikten sonra ileride sağda köşede Garanti bankası var, sanırım orayı anlattınız. Oradan devam ediyoruz sağa, sonra ileride diğer migrosa varmadan olmalı sizin işyeri...Hatta tarif ettiğiniz yolun en sonu dümdüz gidersek, Emniyetten aşağı gelen yolla kesişip bir oto yıkamacıya çıkıyor... evet aynen öyle 5m migrosun önünden devam edersek garanti bankası saga dön uncalı trafige giden yola, ben o caddenin tam ortasındayım garantiden döndükten sonra 1 km kadar daha kuzeyde hafif bir virajlanıyo yol hemen sagdayım. ben antalyayı bilmeyenler de olur ziyaret etmek isterlerse diye direkt sahilden tarif verdim. 28 Ocak 2010 tarihinde H.Cenk Bayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 21 Ocak 2010 Paylaş 21 Ocak 2010 halloo is there anybody hear me? Taytanik'ten kalma bir replik mi bu? Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 21 Ocak 2010 Paylaş 21 Ocak 2010 Taytanik'ten kalma bir replik mi bu? evet aynen öyle; titanic batar dönmesi gereken filikalar zamanında dönmez gec gelirler ama iş işten gecmiştir. sadece bir kaç kişi kurtarılır bu replige yanıt verenlerden biride rose dawson dır ah ah ne filimdi bea ... Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 21 Ocak 2010 Yazar Paylaş 21 Ocak 2010 evet aynen öyle;titanic batar dönmesi gereken filikalar zamanında dönmez gec gelirler ama iş işten gecmiştir. sadece bir kaç kişi kurtarılır bu replige yanıt verenlerden biride rose dawson dır ah ah ne filimdi bea ... aydın abi iç cekmeye baslamıssın valla:) Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 21 Ocak 2010 Paylaş 21 Ocak 2010 (düzenlendi) aydın abi iç cekmeye baslamıssın valla:) o sahneyi hiç unutamam da murat, bir iç çekme durumu olmuş sanırım :lol2: neyse kimseden ses çıkmayınca öle bi seslendim kemalettinde hatırlatınca cuk oturdu 21 Ocak 2010 tarihinde Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 21 Ocak 2010 Yazar Paylaş 21 Ocak 2010 o sahneyi hiç unutamam da murat, bir iç çekme durumu olmuş sanırım neyse kimseden ses çıkmayınca öle bi seslendim kemalettinde hatırlatınca cuk oturdu anladım abi:D Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 24 Ocak 2010 Paylaş 24 Ocak 2010 evet arkadaslar pazarınız nasıl gecmekte yada gecti naptınız anlatın bakalım ? ben evde pinekliyorum dışarı çıkasım gelmedi dinlenmece modundayım .... maçlar iptal olmasa inşallah akşam mac keyfi yapacagım o kadar işte. Yorum bağlantısı
Recommended Posts