İçeriğe Yönlendir

13.02.2010 - Antalya-Konyaaltı-Değirmen Börek'te Toplantı

Murat Uludağ

Recommended Posts

Sadettin Çelik
cila isteyenler için sonradan başka bir mekana geçeriz, yemek yiyeceğimiz yeri değiştirmeye gerek var mı?

+1 haklısın Mehmet, Ankara yapınca aklımdan geçti ama kış günü pek uygun olmaz yaz olsa pastada cilada tam giderdi.

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ
+1 haklısın Mehmet, Ankara yapınca aklımdan geçti ama kış günü pek uygun olmaz yaz olsa pastada cilada tam giderdi.

yemek yiyeceğimiz yer değişmesinn mehmet bey haklı böyle bir alternatif olabilir daha sonra farklı bir mekana gece biliriz.

Yorum bağlantısı
Aydın Özcan
(düzenlendi)

yok canım degişmesin degişsin diye söylemedim...

tarihinde Ayd?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir

Saat 13:00 Konyaaltı Değirmen Börek'de toplanma (yeme içme sohbet vs.) sonra hep birlikte konuşulup katılmak isteyenlerle bir organizasyon daha (go kart, bowling vs.) ucu açık bir toplantı, hep birlikte karar veririz yemekten sonra ne yapacağımıza :nazar:

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ
Saat 13:00 Konyaaltı Değirmen Börek'de toplanma (yeme içme sohbet vs.) sonra hep birlikte konuşulup katılmak isteyenlerle bir organizasyon daha (go kart, bowling vs.) ucu açık bir toplantı, hep birlikte karar veririz yemekten sonra ne yapacağımıza :)

cok güzel bir uygulama olur diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ

arkadaşlarr nereye kayboldunuz millet uçmuş ben msj atanlara öm bari göndereyim baska türlü unutcaklar yoksa :D ne dersin mehmetcan abi

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ

12 şubat akşamı cumartesi günü buluşmaya katılacak olan arkadaşlarla bir toplantı yapacagız adrenalin tuning de akseki ve ilcelerden gelecek arkadaşlar icin. emmi bizim stickerler görevli birisimi getirecek yollıcakmısın?

Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir
arkadaşlarr nereye kayboldunuz millet uçmuş ben msj atanlara öm bari göndereyim baska türlü unutcaklar yoksa :) ne dersin mehmetcan abi

buradayım, konuyu takip ediyorum ancak yazmaya zamanım olmuyor çoğu zaman, şu an da Kumluca, Finike tarafına doğru yola çıkmak üzereyim, adımı yazdığın için cevapladım özellikle :)

12 şubat akşamı cumartesi günü buluşmaya katılacak olan arkadaşlarla bir toplantı yapacagız adrenalin tuning de akseki ve ilcelerden gelecek arkadaşlar icin. emmi bizim stickerler görevli birisimi getirecek yollıcakmısın?

öncelikle şunu söyleyeyim; bu bir Ford Club TR buluşmasıdır, başka bir firma bu buluşmayı reklam veya diğer çıkarları için kullanmasın...

Turbo Sierra'nın motoru yapılıyor şu an, eğer yetişirse haftasonu gelecek. Sierra Cosworth'ün de birtakım sorunları varmış ama sanırım araç yürüyor. onun dışında sorun yok :good1:

Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum

"Antalya Konyaaltı Değirmen Börek"

tam olarak nerededir?

google haritada yerini gösterecek bir yiğit bulunur mu acaba.

Hayır bir mani olmaz ise katılmayı istiyorum toplantıya. Ancak,

Ne yerini biliyorum,

Ne kaç kişinin/kimlerin katıldığını.

Gelen sayısı bir iki kişiyi geçmeyecekse boşuna vaktimizi harcamayılım ama değil mi...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

tam olarak nerededir?

Ne yerini biliyorum,

Gelen sayısı bir iki kişiyi geçmeyecekse boşuna vaktimizi harcamayılım ama değil mi...

Bir iki kişi bile olsa, toplantı toplantıdır...Bence katılın, yeni katılımlara vesile olur. Çağlar abi gibi konuştum galiba... :flowers:

Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum
Bir iki kişi bile olsa, toplantı toplantıdır...Bence katılın, yeni katılımlara vesile olur. Çağlar abi gibi konuştum galiba... :flowers:

Antalya merkezde yaşasam tereddütsüz kaç kişi olduğuna bakmaz katılırım ama, Alanya-Antalya arası Yaklaşık 140 kilometre.

Tereddütüm bundandır. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Gidiş geliş hali ile en az 20 kez gitmişliğim vardır o yolda hala aynımı bilmiyorum. Gazipaşaya kaar gitmiştim. Hatta Özdemir bile yerini bilmez, Isparta Sütçülere bile gittim. Ömrüm yollarda geçmiş galiba... :flowers::rolleyes:

Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum

En eski 10 sene evvelki halini bilirim. O zamanlar büyük bir kısmı tek gidiş tek geliş şeklinde idi.

Ama şu an neredeyse %99 u duble yol ve kaliteli asfalt.

En son ne zaman geçmiştiniz buralardan?

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ
En eski 10 sene evvelki halini bilirim. O zamanlar büyük bir kısmı tek gidiş tek geliş şeklinde idi.

manavgat tan 7 araç geliyor antalyadan ve ıspartadan da 10 kişi katılıyor yaklasık olarak geldiğinize değecek bir toplantı olacak bence allahtan mani gelmezse.

Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum
manavgat tan 7 araç geliyor antalyadan ve ıspartadan da 10 kişi katılıyor yaklasık olarak geldiğinize değecek bir toplantı olacak bence allahtan mani gelmezse.

Muratçım,

şu toplantı yerinin tam koordinatlarını versen bilen bilmeyen sevinse olmaz mı?

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ
Muratçım,

şu toplantı yerinin tam koordinatlarını versen bilen bilmeyen sevinse olmaz mı?

murat_07-uludag@hotmail.com sen beni ekle burdan konusalımm olmassa sabah erken gelirsin saat 9 gibi gelirsin manavgata burdan beraber cıkarız yola sen beni ekle konusalım

Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir

tam olarak nerededir?

Ne yerini biliyorum,

Kemalettin Bey,

ne kadar zamandır gelmiyor olursanız olun Konyaaltı Plajı'nı bilirsiniz. Konyaaltı Plajı'na ya da 5M migros'a kadar geldiğinizde, "Konyaaltı Kent Meydanı nerede?" diye sorarsanız bulunduğunuz noktadan tarif ederler. Deniz kenarında, Sea Life Otel'in hemen yanındadır. Ayrıca kaç kişi katılırsa katılsın bu bir toplantıdır, 2 kişi bile olsak tanışır sohbet ederiz :p 140 km için de üşenmeyin daha bugün Antalya il sınırları içerisinde 300 km'den fazla yol yaptım :D 140 km bişey değil gözünüzde büyütmeyin :D Cumartesi günü sizi de bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geçen yaz Antalya havaalanının orada seracı bir arkadaşım var onu ziyarete geldim. Birde düğüne katılıp geri dödüm ama Alanya tarafına 7-8 yıl oldu gitmeyeli.

Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum
murat_07-uludag@hotmail.com sen beni ekle burdan konusalımm olmassa sabah erken gelirsin saat 9 gibi gelirsin manavgata burdan beraber cıkarız yola sen beni ekle konusalım

Muratçım,

msn kullanmıyorum desen inanırmısın :i-ih:

Kemalettin Bey,

ne kadar zamandır gelmiyor olursanız olun Konyaaltı Plajı'nı bilirsiniz. Konyaaltı Plajı'na ya da 5M migros'a kadar geldiğinizde, "Konyaaltı Kent Meydanı nerede?" diye sorarsanız bulunduğunuz noktadan tarif ederler. Deniz kenarında, Sea Life Otel'in hemen yanındadır. Ayrıca kaç kişi katılırsa katılsın bu bir toplantıdır, 2 kişi bile olsak tanışır sohbet ederiz ;) 140 km için de üşenmeyin daha bugün Antalya il sınırları içerisinde 300 km'den fazla yol yaptım :) 140 km bişey değil gözünüzde büyütmeyin :) Cumartesi günü sizi de bekliyoruz :)

Cumartesi sabah servisten randevu aldım. İşim erken biterse gelmek için şartlarımı zorlayacağım...

Geçen yaz Antalya havaalanının orada seracı bir arkadaşım var onu ziyarete geldim. Birde düğüne katılıp geri dödüm ama Alanya tarafına 7-8 yıl oldu gitmeyeli.

7-8 yılda o yol çok değişti. Alanya girişinde 2-3 tane tünelimiz bile var. Bütün yol neredeyse duble yol oldu. Devletimiz çalışıyor mu ne :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Coşkun Alkan

Ben de katılabilirim.Fakat dersim 16.30'da bitiyor.Bir de ben tam anlayamadım nerde ne zaman? Konyaaltı mı Dedeman mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir
Ben de katılabilirim.Fakat dersim 16.30'da bitiyor.Bir de ben tam anlayamadım nerde ne zaman? Konyaaltı mı Dedeman mı?

Coşkun Bey başlıkta yazan bilgiler doğrudur, Konyaaltı Değirmen Börek - 13.02.2010 günü saat 13:00 :D

Yorum bağlantısı
Murat Uludağ

Sayılı gün kaldın hadi bakalım antalya güzel bir buluşmaya imza atalım...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...