Yasin Şimşek Eski 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 fotograflar geliyor birazdan Resim göremedim ben burda. :lol: Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 geliyor yazdım zaten mehmet can bey birazdan ehliyecek yasin bey Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 Resim göremedim ben burda. 10. sayfaya bak Yasin :lol: Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 10. sayfaya bak Yasin :lol: 10. sayfa derken,Ersen abicim Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 10. sayfa derken,Ersen abicim :lol: bir önceki sayfada 2 tane fotograf mevcut..birazdan birkaç fotografta eklenecektir Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 Favori sierra. :lol: Güzel olmuş arkadaşlar,kutlarım. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 ersin bey son fotoraflarımızda bunlar. toplantıya katılan abilerimm giderken egzosumuz patlamış ben bir petrole ugrayıp ihtiyac gidermek istedim ve aşagı indim aşagı indiğimd ilk olarak egzos da bir insan saçına benzeyen tüğler gördüm egzosun ici hınca hınc doluydu :lol: acıgını söylemek gerekirse korktum buludugumuz istasyonda ki insanlar bize bakıyodu meğer egzos patlamış alinin haberi varmış egzosun eskidiğinden ama ben icine kücük kedi girmiş de ölmüş sandım:D Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 bu güzel resimler için can ve murat arkadasımıza teşekkürler. bir teşekkürde yoldan gecerken resmimizi çeken arkadasa :lol:))) Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 ersin bey son fotoraflarımızda bunlar. toplantıya katılan abilerimm giderken egzosumuz patlamış ben bir petrole ugrayıp ihtiyac gidermek istedim ve aşagı indim aşagı indiğimd ilk olarak egzos da bir insan saçına benzeyen tüğler gördüm egzosun ici hınca hınc doluydu :lol: acıgını söylemek gerekirse korktum buludugumuz istasyonda ki insanlar bize bakıyodu meğer egzos patlamış alinin haberi varmış egzosun eskidiğinden ama ben icine kücük kedi girmiş de ölmüş sandım:D egsoz eskidi biraz artık değişme vakti geldi içine kedi girecek kadar delik yok orda murat murata baktım zaten yüzü bembeyaz Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 bu güzel resimler için can ve murat arkadasımıza teşekkürler.bir teşekkürde yoldan gecerken resmimizi çeken arkadasa ))) kendi adıma söyliyim önemli değil abicim bunların lafımı olur yoldan gecen arkadasa da burdan bizim sesimizi duyuyosa teşekkür ettik hepberaber:D egsoz eskidi biraz artık değişme vakti geldi içine kedi girecek kadar delik yok orda murat :lol: murata baktım zaten yüzü bembeyaz oturupda egzosun capını ölcmedim ali'cim ne bileyim nikelaf olunca nikelaja baktıgımda girer gibime geldi millet te bakınca tırsmadım değil Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 kendi adıma söyliyim önemli değil abicim bunların lafımı olur yoldan gecen arkadasa da burdan bizim sesimizi duyuyosa teşekkür ettik hepberaber:D oturupda egzosun capını ölcmedim ali'cim ne bileyim nikelaf olunca nikelaja baktıgımda girer gibime geldi millet te bakınca tırsmadım değil o da bi anı oldu boşver :lol: Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 Murat nerede yemekli fotoğraf, sakın kaybettim falan deme. aslında erken dağıldık havanın aldatmasına ugradık tabi işi olanlarda vardı ben ayrı bir teşekkür ediyorum abicim sana 4 5 kişi var deyip gelmemezlik etmedin ayrıca teşekkür ediyorum sana öteki abilerim icinde aynısı gecerli cok teşekkürler hepinize o da bi anı oldu boşver :lol: heryerde bahsedilmesin ama:D Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 Favori sierra. :lol: Güzel olmuş arkadaşlar,kutlarım. teşekkür ederiz tarihi yazdık! FCTR de ilk antalya buluşması yapan ekibiz.yorumuz bizim icin önemliydi sağolun:) Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 egsoz eskidi biraz artık değişme vakti geldi içine kedi girecek kadar delik yok orda murat murata baktım zaten yüzü bembeyaz Ali senin kalkışta belliydi eksoz sesi, susturucular dolu gibi. aslında erken dağıldık havanın aldatmasına ugradık tabi işi olanlarda vardı ben ayrı bir teşekkür ediyorum abicim sana 4 5 kişi var deyip gelmemezlik etmedin ayrıca teşekkür ediyorum sana öteki abilerim icinde aynısı gecerli cok teşekkürler hepinize Murat ben de teşekkür ederim, çabaladın uğraştın hoş bir toplantı oldu. İnşallah bir daha ki sefere daha aktif daha çok katılımlı organizasyonlar olur ileride. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 (düzenlendi) Ali senin kalkışta belliydi eksoz sesi, susturucular dolu gibi. alinin araba açık hava filtresi var.ondan dolu gibi geliyo sesi bana da öyle geldi ilk başlarda.Ama şu bi gercek cok benzin gitti gelirken. inş abicim temennimiz güzel toplantılar olması. 13 Şubat 2010 tarihinde Murat Uluda? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 Ali senin kalkışta belliydi eksoz sesi, susturucular dolu gibi. yok abi susturucularda problem yok.sadece eksoz biraz çürüme yapmış o kadar.o ses açık hava filtresi var ordan geliyodu takalım senin arabayada bi şöyle büyükçe hava filtresi Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 alinin araba açık hava filtresi var.ondan dolu gibi geliyo sesi bana da öyle geldi ilk başlarda.Ama şu bi gercek cok benzin gitti gelirken.inş abicim temennimiz güzel toplantılar olması. arabayı öttürdükçe içer benzini hava filtresinin kötü tarafları Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 o iş biraz zor sadettin abi temiz ve sade biniyo arabasına:) arabayı öttürdükçe içer benzini hava filtresinin kötü tarafları ama egzosun içinin iple dolması benizini bayagı bi bitirtdi bize neyse geldik ya boswer:) Vallahi helal olsun. Bi kayseri bi Bursa Bi de Adana teşekür ederiz artık ufaktan başlarız bizde 6 12 24 ...... diye gitsin istiyoruz Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 o iş biraz zor sadettin abi temiz ve sade biniyo arabasına:) Evet sadelik taraftarıyım. Siz Manavgata kaç depo benzinle gidebildiniz Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 o iş biraz zor sadettin abi temiz ve sade biniyo arabasına:)Evet sadelik taraftarıyım. Siz Manavgata kaç depo benzinle gidebildiniz 4/4 lük diye hesaplarsak depoyu 4/1yle gidiş dönüş yaptık:D Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 valla abi 160 km falan yaptık,yaklaşık 50 tl yaktı Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 valla abi 160 km falan yaptık,yaklaşık 50 tl yaktı 160 km derken kat ettiğimiz yol abi yoksa 80 90 gittik:D Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 (düzenlendi) 160 km derken kat ettiğimiz yol abi yoksa 80 90 gittik:D tabiki yoksa imkanı yok daha fazla yakardı ama arada bastım yinede.benzine zam geldiğini düşünürsek ve arada bastıgımıda düşünürsek çok fazla yakmıyo düye düşünüyorum 13 Şubat 2010 tarihinde Ali Y?ld?r?m tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 tabiki yoksa imkanı yok daha fazla yakardı ama arada bastım yinede.benzine zam geldiğini düşünürsek ve arada bastıgımıda düşünürsek çok fazla yakmıyo düye düşünüyorum herzman yaptıgımız gibi olay kahramanı kendimiz olunca kendi istediğimiz gibi yaratıyoruz olayıda aslında fazla yakıyodur ama bize az geliyo yakışı inş bir dahaki buluşma olursa alicim sana ve kendime orjinal chia jantları bulalım ben allah izin verirse öteki toplantıya kendi aracımla geleyim 2 araba cıkarız.Bu arada jant konusunda ciddiyim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts