İçeriğe Yönlendir

98 HB mondeo bagaj üstü spoyler.

Salih Kömürcü

Recommended Posts

Salih Kömürcü

98 model HB mondeo ghia arabama orjinal bagaj üstü spoyler arıyorum. nerden bulabilirim ve fiyatları ne civarda? bilen varsa lütfen yazsın.

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez
(düzenlendi)

Karlıkçı Halil Ankara.

Bir türlü fırsat bulup ilgilenemedim.

150_Tl boyalı olarak montajını gerçekleştirebileceklerini söylediler.

tarihinde Sezgin Gerid tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Salih Kömürcü

internet üzrinden bir araştırayım dedim bulamadım. şu an yurt dışındayım. Türkiye'ye geldigimde ne yapar eder bulurum ben onu :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Etem Gök

reklam olmasın ama iyi iş çıkarır ankarada meşhurdur :)

Yorum bağlantısı
Salih Kömürcü

bir tek orası mı var yani koskoca Türkiye'de? :D)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Gökhan Ünal

benim arkadaşım yaptırdı gerçekten çok güzel duruyor çok güzelde işçilikleri var bn kendileriyle görüşmüştüm marşpiyer kapı altı sadece ve spoileri boyasız olarak 180 tl ye anlaştım bu ay sonu kısmet olursa taktıracam fotoları paylaşırım burada

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
(düzenlendi)

ya oktay abi,ben bu ebay dan bişey anlamıyom o kadarda bakdım çözemedim,hatda mehmet abinin yazılarınıda okudum ama nafile :)

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
ya oktay abi,ben bu ebay dan bişey anlamıyom o kadarda bakdım çözemedim,hatda mehmet abinin yazılarınıda okudum ama nafile :)

çok zor degil ama kafa yormadan olmuyor.ben yıllardır bakarım alırım bişiler.ingilizcem çok degil google çeviri imdadıma yetişiyor.çeviri çok iyi degil ama anlamama yetiyor.ebayda bi açık artırma var birde drek satışta olan.buda belli oluyor genelde.bazı ürünler sadece satıldıgı yer için geçerli olur bazıları dünyaya yönelik ve ingilizce yi çözmek önemli.kelime içindeki detaylar çok önemli.dikkat etmek gerekiyor.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tr de sıfır satıldığı yıllarda bile bulunmayan bir parçaydı. Sedan için bulmak bile mucize.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Tr de sıfır satıldığı yıllarda bile bulunmayan bir parçaydı. Sedan için bulmak bile mucize.

katılıyorum.ingilteredeki bi kaç hurdacıya email yolladım bazı parçalar için dönmediler daha bekliyorum.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Orhan Taştekin
(düzenlendi)

benimkinde var. çok yakışıyor. fren ışığıda var.

20062010125.jpg

Uploaded with ImageShack.us

20062010126.jpg

tarihinde Orhan Ta?tekin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
Çok yakışmış...

Bir an 50 AS 220 görmüş gibi oldum.Özellikle jantlardan sonra. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

gerçekten güzel olmuş.bende plakaya bakmadan.emmi sonunda çaglar ustamdan spoileri alıp takmış sandım. :good1::D

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
gerçekten güzel olmuş.bende plakaya bakmadan.emmi sonunda çaglar ustamdan spoileri alıp takmış sandım. :lol: :D

+1765

:good1::D:good1:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Adnan Çakır
benimkinde var. çok yakışıyor. fren ışığıda var.

Orhan Bey adres alalım lütfen :)

Sayın Dere adresi veriyorum :flowers: Gönderilecek adresi biliyorsun zaten :flowers: saygılar,kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Orhan Taştekin
Orhan Bey adres alalım lütfen :nazar:

özür dilerim biraz geç oldu. neyin adresi? eğer resimlerden bahsediyorsanız resimleri zaten var

yinede buraya link vereyim.

http://img213.imageshack.us/i/20062010126.jpg

eğer nereden aldığımı sorduysanız benden önceki sahibi yaptırmış. nerden yaptırdığını bilmiyorum.

saygılar.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Taner Kızılkor
(düzenlendi)

katılıyorum.ingilteredeki bi kaç hurdacıya email yolladım bazı parçalar için dönmediler daha bekliyorum.

http://www.otosport....sesuarlari.html

ama bir aramak lazım....

tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Tanır

Vay be :) bende ikinci hb mondeo ve ikisinde'de alırken mevcuttu :) ben ne bileyim bu kadar değerli bir şey olduğunu :) şanslıyım demek ki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...