İçeriğe Yönlendir

2010 Aytozu Gri Ford Focus Titanium

Mahmut Türkmen

Recommended Posts

Mahmut Türkmen
(düzenlendi)

19.09.2009 tarihinde aldığımaracımın fotoğraflarını ancak çekebildim. Renk olarak toz göstermeyecek bir renk olmasını özellikle istemiştim. Çünkü daha önceki aracım Akdeniz mavisi denilen bir hyundai accent'ti ve sadece temizlendiği gün birkaç saat temiz kalıyordu. Ama focusumun bazen sadece jantlarını temizlemem bile temiz görünmesine yetiyor. Tamam bazen alışveriş merkezlerinin otoparkında çevresinde birkaç tane daha aynı renk oluyor ama olsun:)

İlk başlarda sağından solundan ses,gıcırtı filan geliyordu belki hala geliyor ama ben artık duymuyorum :D sanırım artık birbirimize alışmaya başladık.

http://img442.imageshack.us/i/img1133p.jpg/

http://img218.imageshack.us/i/img1134j.jpg/

http://img402.imageshack.us/i/img1138s.jpg/

http://img442.imageshack.us/i/img1140z.jpg/

tarihinde Mahmut T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski

Ben nelerine alıştım :nazar: hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğimle :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu araca sahip olarak aynı zamanda sizler gibi değerli insanları da tanıma şansına erişmiş oldum:)

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Guest Fuat

Benim arabanın aynısı.Yandan niye sevmiyorum ben bu arabayı.Önden,tam arkadan ne kadar etkileyici ise yandan da o kadar kötü gibi duruyor bana.Sizce?

Yorum bağlantısı
Arda Akbay

güle güle kullanın temizlik için gri almışsınız ama güzelim krom aksesuarlar bu renkte kendini gösteremiyorlar :(

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
aynen valla... bana önden çok güzel görünüyor...

Önden güçlü bir kaplanla güzel gözlü bir ceylanın birleşimi bir görüntü varda ondan :(

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
:) iyi günlerde kullanın.
kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
:)
kazasız, cezasız kullanmanız dileğiyle
:) iyi günlerde kullanın...
Maşşallah.
Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın ...

Hepinize çok çok teşekkür ederim. İyiki burası ve sizler varsınız. Sağlıcakla kalın...

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Kazasız belasız, Güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum

İyi günlerde kullanın. :(

Aytozu Gri nin normal Gri den renk olarak farkı nedir merak ettim?? :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
(düzenlendi)

Aytozu Gri nin normal Gri den renk olarak farkı nedir merak ettim?? :D

Öncelikle teşekkür ederim.

Fordun verdiği bir isim bu sanırım ama diğer grilerden de farklı gibi geliyor bana. Örneğin bir arkadaşımda honda city nin metalik grisi var daha açıkduruyor rengi ve sanki bizim gri içinde sim varmışta parlıyormuş gibi geliyor bana. Birde renk ismi aynı olan ama markadan markaya değişen renkler de var benim daha önceki arabam akdeniz mavisi olarak geçiyordu arkadaşımın şahin aracı da akdeniz mavisi olarak geçiyordu ruhsatta ama renklerin hiç alakası yoktu birbiriyle.

sanırım bu aytozu gri normal grinin farklı pigmentlerle biraz daha koyu renk verilmiş bir hali gibi.

Tabi bunların tamamı benim fikrim bilimsel bir temele dayanmıyor :)

tarihinde Mahmut T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Aytozu Gri nin normal Gri den renk olarak farkı nedir merak ettim?? :D

Öncelikle teşekkür ederim.

Fordun verdiği bir isim bu sanırım ama diğer grilerden de farklı gibi geliyor bana. Örneğin bir arkadaşımda honda city nin metalik grisi var daha açıkduruyor rengi ve sanki bizim gri içinde sim varmışta parlıyormuş gibi geliyor bana. Birde renk ismi aynı olan ama markadan markaya değişen renkler de var benim daha önceki arabam akdeniz mavisi olarak geçiyordu arkadaşımın şahin aracı da akdeniz mavisi olarak geçiyordu ruhsatta ama renklerin hiç alakası yoktu birbiriyle.

sanırım bu aytozu gri normal grinin farklı pigmentlerle biraz daha koyu renk verilmiş bir hali gibi.

Tabi bunların tamamı benim fikrim bilimsel bir temele dayanmıyor :)

Haklısınız..

Benim araçta aytozu grisi, Be renk metalik gri ve gümüş gri renginden bariz olarak daha koyu..

Yorum bağlantısı
Alper Arslan

Çok iyi bir tercih yapmışsınız,Kazasız Belasız Kullanmanız Dileğiyle..Maşallah..

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın :(

Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya

hayırlı olsun,kazasız cezasız güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bir de mercekli far alabilirseniz süper olur. :D:D:(;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...