Mahmut Türkmen 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Mahmut bey merhaba KAYSERİDE hangi servisi kullanıyorsunuz.Birde aracınızın tam özelliklerini ve saşi numarasını bana yazarmısınız FORD AVRUPADAN sorgulatma yapayım. İmam bey özelden istediğiniz bilgileri gönderiyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Pınar Gürkan 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Mahmut bey merhaba KAYSERİDE hangi servisi kullanıyorsunuz.Birde aracınızın tam özelliklerini ve saşi numarasını bana yazarmısınız FORD AVRUPADAN sorgulatma yapayım. Yasemin hanım madem bu kadar servisde sevilen birisiniz ben sizin yerinizde olsam koltuk koruma isterim önümüz yaz. bizim servisimizde bütün müşterilerimiz aynıdır .....yasemin hanım istediği hizmet varsa makul birşey ise seve seve Yorum bağlantısı
Yasemin Canbolat 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 bizim servisimizde bütün müşterilerimiz aynıdır .....yasemin hanım istediği hizmet varsa makul birşey ise seve seve ben bi liste yapayım Yorum bağlantısı
Günay Yıldırım 20 Şubat 2010 Yazar Paylaş 20 Şubat 2010 Günay Hanım;Bende çalıştığım firmanın Quality/Safety/Enviromental manager ı olarak tan firmanızın daha iyiye gitmesi adına naçizane fikirlerimi paylaşmak istiyorum. 06 Şubat ta (34 GG 8801) servisinizde yağ değişimi ve far ampulü değişimi yaptırdım ve yapıcı eleştiri olarak; -Müşteri memnuniyeti adına dönüş yapan kimse olmadı -Ampulü değiştiren arkadaş far ayarı bozulmaz dedi ama bozuldu ve kendisi ampulleri yerine iyi oturtup iyi takamadığı için şu an ayar yapılamıyor ampüller yamuk duruyor. -sadece yağ ve ampül değişti lastikler dahi sökülmedi fakat faturaya 15 tl balata temizleme spreyi yazılmış spreyin kendisini servis esnasında hiç görmedim ayrıca banada verilmedi nerede acaba? Bu konulardan Mustafa ustayı tenzih ederim sağolsun forumdan olduğum için çok ilgilendi fakat faturalamayla onun bir ilgisi yok. Şikayet amaçlı değil de hizmetinizin daha iyiye gitmesi açısından yazıyorum yanlış anlaşılmasın Teşekkürler Gökhan bey Öncelikle şikayetlerinizi ilettiğiniz için çok teşekkür ederim eğer bir memnuniyetsizlik sözkonusu ise elimizden geleni yaparız yada bir yanlışlık varsa düzeltiriz. Kayıtlarımı kontrol ettim 11.02.2010 tarihinde müşteri geri dönüş araması yapmışız ve siz servisimize 9 puan vermişsiniz.İsterseniz uygun olduğunuz bir gün servisimize uğrayın diğer şikayetlerinizide giderelim bu arada da kayıtlarımızı görmek isterseniz gösterelim teşekkürler en kısa zamanda servisimize bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Mahmut bey merhaba KAYSERİDE hangi servisi kullanıyorsunuz.Birde aracınızın tam özelliklerini ve saşi numarasını bana yazarmısınız FORD AVRUPADAN sorgulatma yapayım. Merhabalar İmam Bey, Ford avrupadan sorgulalatma yaptıracaktınız, zaman bulup sorgulatabildiniz mi acaba? ( birde ne gibi bilgiler elde edilebiliyor bu tür bir sorgulamayla acaba merak ettimde) Sağlıcakla kalın... Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Gökhan beyÖncelikle şikayetlerinizi ilettiğiniz için çok teşekkür ederim eğer bir memnuniyetsizlik sözkonusu ise elimizden geleni yaparız yada bir yanlışlık varsa düzeltiriz. Kayıtlarımı kontrol ettim 11.02.2010 tarihinde müşteri geri dönüş araması yapmışız ve siz servisimize 9 puan vermişsiniz.İsterseniz uygun olduğunuz bir gün servisimize uğrayın diğer şikayetlerinizide giderelim bu arada da kayıtlarımızı görmek isterseniz gösterelim teşekkürler en kısa zamanda servisimize bekliyoruz Günay Hanım; İlginize teşekkür ederim ama ben geri dönüş hatırlamıyorum yanılıyor da olabilirim bu konuda iddialı değilim.Her neyse ampulün tırnağı oturmamış bugün Mazda seervisinden bir arkadaşım tesadüfen farketti ve ampulü 2 dakikada yerine oturtuverdi ayarıda yaptı.Bir sorun kalmadı yani teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Günay hanım, veri tabanınızdan da hiçbir şey kaçmıyor , ama belki yanlış telefonu aramışınızdır, telefona çıkan şahıs ta, ayıp olmasın diye 9 vermiştir. Geri aramadan önce, ampül takabilmeyi becertseniz diyordum Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Aracın en azından bakım zamanlarında faturaya yansıttıkları cam suyu, balata spreyi gibi bana göre gereksiz olan işlemleeri faturaya yansıtmamaları, bunun yerine sonax tarzı boya koruma ürünleriyle aracın parlatılması beni daha bi memnun ederdi. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Aracın en azından bakım zamanlarında faturaya yansıttıkları cam suyu, balata spreyi gibi bana göre gereksiz olan işlemleeri faturaya yansıtmamaları, bunun yerine sonax tarzı boya koruma ürünleriyle aracın parlatılması beni daha bi memnun ederdi. Zaten bu cam suyunu ve balata spreyini kullanmadan ya da çok çok az kullanıp fatura ediyorlar. Aynı mantıktaki bir servis en iyi ihtimalde sonaxın hızlı cilasını yapar boya koruma ücreti fatura ederdi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Ben Ford'da değil de diğer marka araçlarda servise gittiğimde balata spreyi, cam suyu vs. gibi harici malzemelerin kullanılmamasını istiyorum. Ford'da ise kullanıyorlar ama faturaya yansıtmıyorlar Benim bir serviste aradığım en önemli özellik aracın hakkında detaylı bir bilgiye sahip olması. Bir sorun olduğunda ''bu sorun bu parçadan da çıkabilir şu parçadan da çıkabilir'' gibi kararsız cümleleri duymak istemiyorum. Gerekli parça neyse değişmeli ve sorun çözülmelidir. Bir de verilen hediyeler ve eşantiyonlar bol olmalı koku, anahtarlık vs... gibi. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 (düzenlendi) Servislerin sagladigi musteri memnuniyetine degil de sagladigi hizmete bir ornek de ben vermek istiyorum; yazimin en sonunda da bu yetkili servisin ismini sizlerle paylasacagim: Kuzenim Fiesta'si ile cok yakinlarda bir kaza yaptigi icin araci buraya cekilmisti ve bagaj kapagi ve arka tamponda tamirat yapilacakti (detaylari bilmiyorum) Is yerime yakin oldugu icin arabayi teslim almak icin ben gittim, ortama da yabanci oldugum icin meramimi anlayip arabanin anahtarini bulup getirmeleri biraz zaman aldi dogrusu. Nihayetinde anahtari aldim; ancak araba calismadi! Aku bitmis; dusunebiliyor musunuz; servis arabayi yaptim diye tamir ediyor; ancak arabanin calisip calismadigini kontrol etmiyor, olaydan bi' haber! Tabii ki iceri girip bir miktar gurleyince-sesim zaten normalde yuksek cikar; ancak sert konusmayi hic sevmem-; servisteki bir Mondeo'dan takviye ile araba calistirildi. Araba o sekilde yattigi icin belirli bir devrin ustune cikmadigini ve ariza isiginin yandigini farkettim -gene ben- ve araba nihayet yukaridaki servis bolgesine cekilerek ariza isigi silindi -dogru tabir mi bilemiyorum-. Saat 4'te arabayi teslim etmesi gereken servisten saat 6'ye dogru ancak cikabildim. Macera bununla biter mi? Elbette ki bitmez; simdi anlatacaklarimda sucu kendimde de buluyorum; servis kuzenimin benzinli aracini tdci'a terfi (upgrade) etmis; arkada nur topu gibi orjinal tdci amblemi var; hem de bedavaya! Ben bunu nasil farketmedim hala kendime bu soruyu soruyorum; keske olay yerinde farketseydim de nerede bu arabanin dizel motoru; motorlari da karistirmissiniz diye bir cingar cikartsaydim. Simdi benim yerimde olsaniz; bu servise tekrar arabanizi birakabilir misiniz? Ben sahsen mecbur kalmadikca birakmam; birakinca da basindan ayrilmam; nasil ayrilabilirim ki? Netice itibariyle aslinda benim yetkili servislerden tek beklentim "yetkili servis" ismine yakisacak kalitede hizmet vermeleri; oyle cok buyuk bir beklentim yok yani Yetkili servisin ismi konusunda hepinizin tahminleri vardir; Istinye Otokoc.. 21 Şubat 2010 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Valla 15000 bakımında yağ filitresini değiştirip değiştirmediklerini bilmiyorum, çünkü eskisi diye verdikleri kutu boştu..beklenti fazla değil aslında ama insanın kafasında soru işareti bırakacak 15000 km bakımı neyi gerektiriyorsa onları cevaplamaları yetecektir sadece Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Objektif olarak: 1. Kapı-bagaj gibi hasarlı aksamlarda, araç içi lambaları uzun günler yanık kalabiliyor, elbette sorumlu personel bunun önlemini almalı, sıfır araç bile aküyü bitirebiliyor. 2. tdci yazılarına çok alışılmış, yapıştıran çok, ben bile 3. Yetkili personelin kafası dinç olmalı bu da üst yönetimin görevi, ama takım çalışmasını anlamayan yönetici yüzünden söz konus yerde etkili personel grup halinde işi bırakıyorsa ......... Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 (düzenlendi) Objektif olarak:1. Kapı-bagaj gibi hasarlı aksamlarda, araç içi lambaları uzun günler yanık kalabiliyor, elbette sorumlu personel bunun önlemini almalı, sıfır araç bile aküyü bitirebiliyor. 2. tdci yazılarına çok alışılmış, yapıştıran çok, ben bile 3. Yetkili personelin kafası dinç olmalı bu da üst yönetimin görevi, ama takım çalışmasını anlamayan yönetici yüzünden söz konus yerde etkili personel grup halinde işi bırakıyorsa ......... Caglar Bey, yazdiklariniza sonuna kadar katiliyorum, ozellikle 3 numara butun is kollari icin olmazsa olmazlardan bir tanesidir. TDCI yazisina gelince siz isteyerek takmissiniz; kuzenim acaba isteyerek taktirmak istese kac TL isterlerdi acaba? :-) 21 Şubat 2010 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Abi, yarım saat sonra yanan lamba kalmıyorki arabada. Sakın kaporta teknisyeni saat başı kapanan radyoda kral fm dinlemiş olmasın... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Kral fm faciası apayrıdır, fenalık geçirmiştim, servis alanına radyo düzeneği kurudrup kurtulmuştum. tdci yazısı da iyi paradır, ufacık plastik parça Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 Her servisin, hizmetin iyi gitmediği anlar ancak %2-3 tür, yoksa zaten barınamaz kapanır. Onların yerinde olsam ben sorardım Bilo yu, bu nedir diye Lifte alırken, St marşbiyeller sıkıntı yaşat tımı? Versile bey der ki: yukarıdaki örnekte olduğu gibi, telefonu bırakın, resepsiyonda fiyat alınmasına rağmen, daha eksik ödeme çıkabiliyor, zira arça fiyatarına tek ttek bakılmaz, yaklaşık tutar söylenir, söylenirken de 3-5 ilave edilir ki sonra sıkıntı yaşanmasın. Yani ne parça kullanılırsa o kadar mebağ alınırr, ne de az. Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 13 Mart 2010 Paylaş 13 Mart 2010 Servisler neden şeffaf olmazki, arkadaş ben arabama ne yapıldığını görmek istiyorum ama nedense bakım sahasına girmek yasak, Çağlar bey sizde bu işin içerisindesiniz daha önceleri servislerde bazı parçaların değiştirilmeden, temizlenerek tekrar geri takıldığını ve faturaya değiştirilmiş gibi takıldığını duymuştum butür problemler olabiliyormu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2010 Paylaş 13 Mart 2010 Yetkili serviste, faturada gözüken parça, araca takılmış demektir, takılmadan fatura edilmez. 1. Personel maaşlıdır, takmasa karı yok 2. Bu işler için vakti yok 3. Personel bunu yaparsa, grup hallinde yapar, benim kriterimde 3 günde, normal yönetici kriterinde 30 günde ortaya çıkar, pırasa gibi doğranır temizlenir. 4. Tam tersine işemrine işlenmeyi unutulup parası alınmadan parça takıldığı daha sık olur (hata tabii), müşteriyi 3 ay sonra arayıp meblağ da istenmez, zarara yazılır. Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 13 Mart 2010 Paylaş 13 Mart 2010 bütün servis mağdurlarına sesleniyorum müşteri memnuniyetinde türkiye birincisi olan servisimize bekliyorum o zaman hepinizi Bu kadar çok mağdur olduğunuzu bilmiyordum Günay hanım siz müşteri ilişkilerini anlatırken çok düşündüm acaba bizmi yanlış servise gidiyoruz, bahsettiğiniz gibi müşteri temsilcisinin memnuniyet anketi için geri dönüşüne rastlamadım taki serviste yaşadığım bir problem sonucu ford otosana mail gönderene kadar. Şimdi ne zaman servise uğrasam 2 gün sonra bir problem varmı diye soruyorlar. En son bakımdan 1 hafta sonra arabayı yıkattım neredeyse yıkamacıyla birbirimize giriyorduk, arabanın camlar dahil her tarafı yağ servise gittim sebebini sorduğumda 15000 bakımında genel yağlama yapılmış butür yağlamanın eskiden BMC kamyolara yapıldığını söylediğimde tamam yıkarız çıkar cevabını aldım ve arabayı yıkadılar yağın çıkması için ne kullanıldığını sorduğumda dalga geçer gibi tazyikli su cevabını aldım ve arabayı Sonxa götürüp komple temizlettim. Sizin bahsettiğiniz gibi servisler güllük gülistanlık değil. Sizin servis hangisi birde oradaki ortamı görmek isterim. Umarım diğer servislerden farklıdır, mahallelerdeki tamirciler inanın servislerden daha anlayışlı ve daha ilgili Yorum bağlantısı
Tolga Uslu 13 Mart 2010 Paylaş 13 Mart 2010 Benim bir servisten beklentim, kesin çözüm ve sorumluluktur. Yani diyelimki radyatör suyu eksiliyor ve servisin çözümü radyatörün değişimi. Fakat bu tamirat yapıldıktan sonra hala su eksiliyor ve servis bana " demekki ordan değil şurda kaçak varmış " diyebiliyorsa bir önceki masrafların tamamını geri ödemelidir.... Servis konusunda kimse kusura bakmasın VW grubun üzerine kimseyi tanımıyorum, bundan önceki arabam Polo idi, evet servis ücretleri pahalı ama ennnn küçük bir problem yaşamadım... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Bir de... Cam suyu dolu giden arabaya cam suyu doldurduk diye fatura kesmesinler... Kısaca... Salak yerine konmayalım.. Ben bir keresinde denemek için özellikle servise girmeden önce silecek suyu kabını taşana kadar doldurdum,ama faturaya yine cam suyu tamamlandı ...tl diye yazılmıştı . Cevizli Ford'ta FCTR üyelerine ne kadar indirim vardı 4. yıl bakımına (malum km yi tamamlayamıyoruz seneden seneye)az kaldı.Belki bu sefer Cevizli Ford'a gelirim. Yorum bağlantısı
Barış Erçetin 27 Mayıs 2010 Paylaş 27 Mayıs 2010 müşteriler yetkili servise gitmeyerek kesinlikle çok memnun olacaklardır. bu kesin. o fiyat farkı belli bir profesyonellik ve mühendislik hizmeti veriliyor olsa kabul edilebilir, maliyete yansıtma hakkı olur servisin,tesisin ilk yatırım maliyetini neden ben yükleneyim ?neden o fiyat farkını vereyim? bauhausda 16 tl/litre olan yağa niye 60 tl/litre ödüyorum? bu diğer araç markaları için de geçerli tabii. adama bakım ne kadar tutar diyorsunuz, şu şu yapılacak, "abim 300-450 arası birşey tutar" diye yanıt veriyor, ilk söylediğiyle ikinci arasında %50 fark var. teknik işlerde böyle şeyler söylenmez. japonlar bu açıdan iyi, kanaatimce şirket içi eğitimleri oldukça iyi. mesela ben hala ford servislerini yağ olarak tam sentetik mi yarı sentetik mi kullandığını öğrenemedim,birbirine yakın olan 2 servisin fiyat farklarının sebebini öğrenemedim, muğladakii servisle istanbuldaki arasında fark olabilir bu doğal, otokoçlarla diğer yetkili servisler arasında nasıl bir database kurulmaz, kurulamaz, otokoçta bakımı yapılmayıp başka yetkili serviste bakımı yapılan bir araca ne yapıldığını göremiyoruz ? bunu da anlamadım, gerçi bu çok önemli değil ama amatörce görünüyor. . özetle tercih etmem. nasılsa garanti kapsamındaki araçlar yetiyor sanırım, işleri her daim yoğun. bir iyileştirmeye gerek görülmüyor herhalde. sadece bir kere eksper hizmeti almaya gittim. ona da pişman oldum. param uçtu. bir de ingilterede 30 binde bir bakıma giren araç neden bizde 15binde bir girer? tozdan mütevellit mi? öyleyse neden bmw bunu uygulamıyor? tr ile avrupa bakım aralığı aynı? hata yapan kim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2010 Paylaş 27 Mayıs 2010 Barış bey, tebrikler. Üzerinde müşteri olarak durduğunuz konular, o kadar yerli yerinde ki. Şahsen servisten sorumluyken bile cevabını resmen alamadığım konular içeriyor. Sadece; Bmw araçlarının kendi yol bilgisayarları belirler, ayrıca Türkiye yol şartında, şahsen 10.000 km den daha yukarı bakım olmaz diyenlerdenim, toz-is-pis-yakıt kalitesi-motor çalışır km yazmaz sıkışık trafiği yüzünden. Japonlar da, parça fiyatları pek oynamaz, aynı kazık seviyesindedir buna da dikkat. Ford her ay fiyat ükselttiği gibi, indirdiği de sık olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts