Yasin Şimşek Eski 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 (düzenlendi) Arkadaşlar aracıma sonradan koltuk ısıtma taktırabilirmiyim maliyeti ne olur ? Bursa'da bu işi yapan biyer var mı ? 5 Ocak 2010 tarihinde Yasin ?im?ek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 YEni ısıtmalı koltuk mu takdırmak istiyorsunuz ? Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 YEni ısıtmalı koltuk mu takdırmak istiyorsunuz ?Komple koltuk çok yüksek maliyetli olur sanırım.Duydugum kadarıyla koltuk kılıflarını söküp içine yapıyorlarmış doğrumudur ? Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 Valla abi bizim bi arkadaş istanbulda taktırmış waeco diye bi marka golf'e taktırdı.Gitti doğuş otodanda orjinal koltuk ısıtma düğmesi aldı herkes orjinal koltuk ısıtma var zannediyor ve mükemmel ısıtıyor Yorum bağlantısı
Engin Özarı 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Arkadaşlar aracıma sonradan koltuk ısıtma taktırabilirmiyim maliyeti ne olur ? Bursa'da bu işi yapan biyer var mı ? bence hiç uğraşmayın http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-5-n...der-840132.aspx ısıtmalı hemde masajlı koltuk kılıfı alın. Bizim yönetim kurulu araçlarında var. mükkemmel birşey. yapmanız gereken arabaya bindiğinde çakmağa takılı kumandayı açmak. 2 dakikada her tarafınız haman gibi, Yolda giderken birde masaj yaparsınız. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 bence hiç uğraşmayın http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-5-n...der-840132.aspx ısıtmalı hemde masajlı koltuk kılıfı alın. Bizim yönetim kurulu araçlarında var. mükkemmel birşey. yapmanız gereken arabaya bindiğinde çakmağa takılı kumandayı açmak. 2 dakikada her tarafınız haman gibi, Yolda giderken birde masaj yaparsınız. Nedense bu modacar ürünlerine bir türlü ısınamadım. Çakma ürünleri anımsatıyor. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 bence hiç uğraşmayın http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-5-n...der-840132.aspx ısıtmalı hemde masajlı koltuk kılıfı alın. Bizim yönetim kurulu araçlarında var. mükkemmel birşey. yapmanız gereken arabaya bindiğinde çakmağa takılı kumandayı açmak. 2 dakikada her tarafınız haman gibi, Yolda giderken birde masaj yaparsınız. abi orjial olsun öyle soket falan gözükmesin Yorum bağlantısı
Engin Özarı 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 abi orjial olsun öyle soket falan gözükmesin Bursada yalova yolundan dönüş istikametinde, Eski terminalin olduğu kent meydanına yaklaşırken, sağda eğlence kluplerinden sonraki , yanyana oto aksesuarcılarında görmüştüm. Oralara bir bak. Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 arabanıza deri koltuk da taktırabilirsiniz benim bildiğim kadarıyla oto deri döşemecilerin bir çoğu bu uygulamayı yapıyor ama akü düşmanı koku yapıyor kullanmadım ama durduk yere 2000 avro ya yakın bir fiyatı gözden çıkarmanız gerekebilir google da aratsanız bile çıkar bir iki yer Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 (düzenlendi) Bursada yalova yolundan dönüş istikametinde, Eski terminalin olduğu kent meydanına yaklaşırken, sağda eğlence kluplerinden sonraki , yanyana oto aksesuarcılarında görmüştüm. Oralara bir bak. Biz oraya kısaca beşyol diyoruz abi ama tarif hakkaten güzel Bursa'yı hiç bilmeyen bile bulabilir çok teşekkürler abi saygılarımla. arabanıza deri koltuk da taktırabilirsinizbenim bildiğim kadarıyla oto deri döşemecilerin bir çoğu bu uygulamayı yapıyor ama akü düşmanı koku yapıyor kullanmadım ama durduk yere 2000 avro ya yakın bir fiyatı gözden çıkarmanız gerekebilir google da aratsanız bile çıkar bir iki yer arkadaşım 460 tl'ye yaptırdı 80 tl'de orjinal açma kapama tuşuna verdi 2000 avro müthiş bi fiyat 5 Ocak 2010 tarihinde Yasin ?im?ek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Evet, sonradan taktırılabiliyor. Yalnız umduğunu bulamayabilirsin. Ben taktırmak istemiştim bir aralar. Taktırmadan önce denettim. 15-20 dk bekledik, kendisini zor ısıttı. Isısı beklediğimden azmış dediğimde, bunların ısıları maksimum bu kadar olur, yoksa alimallah erkekliğe bir zeval gelir diye açıklamada bulundu. Kalsın dedim ben de. Not: Sanılanın aksine, montana italyan deri, soğuk havalarda öyle ahım şahım soğuk değil. Geçen gün karlı havada, arabanın buzlanma ışığı yanarken, koltukta üşümedim. İlk oturuşta bir serinlik vardı ama o serinlik kumaş koltukta da vardı. Serinlik bünyenin güneylerinde miydi Sefa? bir adet elektrikli battaniye, 1 adet voltaj dönüştürücü (adı her ne ise) ve biraz da sabır, cesaret yeterli diye düşünüyorum. Konvertör (converter). Ukalalık olsun diye söyledim. bence hiç uğraşmayın http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-5-n...der-840132.aspx ısıtmalı hemde masajlı koltuk kılıfı alın. Bizim yönetim kurulu araçlarında var. mükkemmel birşey. yapmanız gereken arabaya bindiğinde çakmağa takılı kumandayı açmak. 2 dakikada her tarafınız haman gibi, Yolda giderken birde masaj yaparsınız. Ondan sonra mayışıp bir ağaca kravat olursunuz. Yolda giderken masaj yaptırılır mı karrdeşim? Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Konvertör (converter). Ukalalık olsun diye söyledim. Ben de (adapter) adaptör diyeyim. Yorum bağlantısı
Yusuf Esin 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Ben de (adapter) adaptör diyeyim. İnverter Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 (düzenlendi) Ben de (adapter) adaptör diyeyim. adapter=adaptör, 220 AC potansiyel farkını, DC olarak daha düşük gerilimlere düşüren cihazlardır. Bir anlamda konvertördürler. İnverter inverter, ters çeviren; doğru akımı (DC) alternatif akıma (AC) çeviren cihazlardır. DC gerilimi başka değerde DC gerilime çeviren aletler için de kullanılır. Konvertör ise, (söz konusu olanlar) 12 V DC gerilimi 220 AC gerilime çeviren cihazlara denir. Ondülör de denir. Şunu da eklemeliyim; aslında bu terimler iç içe geçmiş durumdadır. Sonuçta invertör de çevirme yapıyor, adaptör de. Ancak piyasa da çoğunlukla bu işler için konvertör adında cihazlar kullanılmaktadır. Kaynaklar: http://www.nedirbilelim.com/dizin4/konvertor.html http://www.solarturk.com/invertor_nedir.html Düzenleme nedeni: kaynaklar eklendi. Çok kaynak var bunlar sadece açıklayıcı olanlardan ikisi. 5 Ocak 2010 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 Havayastığı kablo ve soketidir.Orjinal ısıtma çok çabuk ısıtıyor. 1 dakika geçmeden sıcacık oluyor. Çok da güzel. Koku da yok. Ama kumaşa gerek yok. Sadece deride anlamı olur. Hakan abi kumaşta kokumu yapıyor kumaşa neden tavsiye etmiyorlar ? Yorum bağlantısı
Arda Akbay 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 ben arkadaşımdan ısıtmalı - masajlı kılıf aldım denedim ama görüntüsü hoşuma gitmedi her yerde kablo var direkt geri verdim zaten o kadar gerekli birşey de değil 2 dakka açarsın klimayı mis gibi sıcacık oluverir Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 ben arkadaşımdan ısıtmalı - masajlı kılıf aldım denedim ama görüntüsü hoşuma gitmedi her yerde kablo var direkt geri verdim zaten o kadar gerekli birşey de değil 2 dakka açarsın klimayı mis gibi sıcacık oluverir Abi durum farklı sabah işe gidicem araba buz gibi 10 dk sürmüyor gideceğim yer ama gidene kadar donuyorum tam ben iş yerine geliyorum motor daha yeni ısınıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts