İçeriğe Yönlendir

Arka geri vites lambasının kırmızı yapılması

Serhat Çekmez

Recommended Posts

Serhat Çekmez

2009 focus aracımda arka tarafta solda sis lambası sagda geri vites lambası war ben bu 2 lambanın her ikisininde kırmızı yanmasını ve sise bağlanmasını istiyorum nasıl bir şey yaptırabilirim.

Yorum bağlantısı
Abdülmecit Cirbil
2009 focus aracımda arka tarafta solda sis lambası sagda geri vites lambası war ben bu 2 lambanın her ikisininde kırmızı yanmasını ve sise bağlanmasını istiyorum nasıl bir şey yaptırabilirim.

fakat geri gelmeniz gerektiğinde,,arkanızda herhangi bir araç olursa sizin geldiğinizi fark edemeyebilir.ayrıca kırmızı yanması gece geri görüşünü düşüreceğini tahmin ediyorum,buda sıkıntı yaratır.

Yorum bağlantısı
Serhat Çekmez
İngiltereden sağ stop alın...

Bildiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz bir site var mı ? Yenisini alma dışında başka yapılacak birşey yok mu?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:) Kırmızı transparan folyo uygulayın. Maliyeti 5 lira hem muayenede sorun yaratmaz mı? Sonuçta geri vites lambanız artık olmayacak.
Yorum bağlantısı
Serhat Çekmez
:blush: Kırmızı transparan folyo uygulayın. Maliyeti 5 lira hem muayenede sorun yaratmaz mı? Sonuçta geri vites lambanız artık olmayacak.

Kırmızı folyo kullanayımda arabayı geri vitese takmadıktan sonra yanmaz o ben giderken alt ikisininde kırmızı yanmasını istiyorum.

Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz

Arka sis farlarını şehir içi trafiğinde yakmayın. arkadan gelen kişiyi çok rahatsız ediyor.

Yorum bağlantısı
Eren Erdem

öncelikle ya folyo yada spreyle geri lambasını kırmızıya boyamanız gerekli, yada direksiyonu sağdan olan bir ülkeden geri lambanın yerine geçecek arka sis lambası kapağı almalısınız.

ardından geri vites müşürünü iptal ettirip, tampon içinden sol arka sisten kablo çektirebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Arka sis farlarını şehir içi trafiğinde yakmayın. arkadan gelen kişiyi çok rahatsız ediyor.

+1299

ben bu şekilde yakanlara bildiklerimi okuyorum tabiki kötü niyetli olarak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
+1299

ben bu şekilde yakanlara bildiklerimi okuyorum tabiki kötü niyetli olarak :elveda:

Bende hala parkları, farları ve sisleri kullanmasını bilmeyenlere okuyorum onları ;)

Kar yağıyor, her yer bayaz, araba beyaz, zaten görüş düşük adam bırakın farları-sisleri yakmayı parklarını bile yakmadan dolanıyor ortalıkta. Sis farı sadece sisli havalarda kullanmak için değildir. Ben şahsen geceleri hava açıksa arkadan gelen gerçekten etkilenecekse yakmıyorum onun dışında yağmurlu, karlı, sisli havalarda hatta gündüz bile yakıyorum...

Konuya gelince bence tek taraf yanması daha hoş duruyor fordlarda. Hiç uğraşmayın hem şehir içinde geri manevra yaparken sizin farketmediğiniz araçlar veya yayalar olabilir en azından onlar sizin hamlenizi farkedip tedir alabilir.

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Sağ stobu kıbrıstan da buldurabilirsiniz...

Geri çıkarkn arka sisleri yakın, geri vites lambasından çok aydınlatır...

Yorum bağlantısı
Serhat Çekmez

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Yaptırınca resimleri paylaşırım , ön arka sis lambamı falan sadece üniversite içerisinde gezerken açıyorum normal şehir içinde falan kullanmıyorum diğer kişiler rahatsız olmasın diye.

Yorum bağlantısı
Serdar Can
(düzenlendi)
Görüntü güzelliği...

bence hiç güzel bir görüntü olmuyor, çok fazla göz alıyor dikkat dağıtıyor, ayrıca bu şekilde sislerini yakan araçlar fren yaptığında anlaşılması daha zor oluyor, fren lambasının belirgenliğini oldukça azaltıyor, kazaya davetiye çıkartıyor resmen.

Ben bu kişilerin kulağını çınlatıyorum açıkçası, mümkün olduğunca uyarmaya çalışıyorum ama insanlar anlamamak için can atıyor resmen. Sis lambasını yakmanın marifet olduğunu düşünenler var...

tarihinde Serdar Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
Görüntü güzelliği...

Aracınız elaleme güzel gözükecek diye başkalarını kör etmeye hakkınız var mı peki Serhat Bey?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Serhat'çım, gençlik işte, güzel görünecek diyorsun da geri vites lambası senin için gereksiz mi? Hem sen gece geri giderken görmeyeceksin, hem de arkandakiler senin geri geleceğini anlamayacak. Çok sakıncalı işler peşindesin gibime geldi. :) Başka şeyler yap bence.

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Bencede başkalarının yanılmalarına ve zor anlar yaşamasına sebep olabilir :)

Yorum bağlantısı
Hakan Bektemur

Ben yaptırdım arabama kesinlikle yaptırmanı tavsiye ederim çok şık duruyor yolda gidertek arka sis tek yanınca kötü duruyor bence maliyeti bana 5tl oldu sadece... :)

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Serhat'çım, gençlik işte, güzel görünecek diyorsun da geri vites lambası senin için gereksiz mi? Hem sen gece geri giderken görmeyeceksin, hem de arkandakiler senin geri geleceğini anlamayacak. Çok sakıncalı işler peşindesin gibime geldi. :yes: Başka şeyler yap bence.

+26 Yorumsuz...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Hilmi Eser

Bende bu arkadaşın istediğinin tam tersini istiyom arkadaki iki lambanında geri vites lambası olmasını istiyorum.Mümkünatı yok mu üstadlar :D

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Arka sis lambalarını yakanlara gereksiz durumlarda çok güzel sözlerde bulunmuyorum...Zaman zaman bende yakıyorum ama gözüm aynada oluyor sıkışık trafikte hemen kapatılmalı...

Yorum bağlantısı
Guest Yunus G

Benim bütün farlar açık arka sisler dahil zenon lulara bende cok güzel atıfta bulunuyorum..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...