Oğuzhan Arslan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 aracımın bujilerinin üç tanesini değiştirdim ama yinede sabah zor çalışıyor kısaca şöyle anlatayım araç uzun yola gidip geldikten sonraki sabah çalıştırıyorum ve sadece 30 saniye sonra stop ediyor ve ben çalıştırmaya başladığımda sanki mazot gelmiyormuş gibi tekliyor bunu bir kaç kez denedikten sonra zor bela çalışıyor lütfen yardım Yorum bağlantısı
Emre tayyar 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 yada kızdırmalara elktirik gelmiyor. Yorum bağlantısı
Emre tayyar 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Selam alüyküm arkadaşlar bende 2010 90 lık connect var aracım bazen çalışmıyor ustaya görürdüm yakıt basınç sensöründen yapar dediler 250 TL ye yaptırdım bi kaçgün sonra yine çalışmadı 2 kerede mazot filtresini degiştirdim yine çalışmıyor neden yapar bana bir yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Selam alüyküm arkadaşlar bende 2010 90 lık connect var aracım bazen çalışmıyor ustaya görürdüm yakıt basınç sensöründen yapar dediler 250 TL ye yaptırdım bi kaçgün sonra yine çalışmadı 2 kerede mazot filtresini degiştirdim yine çalışmıyor neden yapar bana bir yardımcı olursanız sevinirim Son durum ne? Araç çalışıyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts