İçeriğe Yönlendir

Navigasyonu kişiselleştirmek (güncellendi)

Emre Özen

Recommended Posts

İnan Çınar
(düzenlendi)

benim araçtada navitech var. elimdeki igo sürümlerinin tamamına hakimim. ama bmp dosyalarını bilgisayarımda açamıyorum. Ya da çözünürlüğüne ve bmp olarak düzenlediğim başka bir resmi navide çalıştıramıyorum. Dosya adı herşeyi tam.Anlamadım gitti abi :(

Yusuf hocam,benim navigasyon da navitech  marka ve igo primo 2.4 yazılımı.  açılış resmi değiştirmekten bahsediyorsan ben uzun uğraşlar sonunda açılış  resmi ve çubuğunu kendi yüklediğim resimlerle değiştirdim. yardımcı olabilirim. Ford logolu ve mavi çubuklu yaptım.

öncelikle pc ye bağlayıp kendi programı üzerinden yedekle. eğer yanlış bir dosya değişikliği yaparsan ve çökerse yeniden yazılımı yoluyla yedekten yükleyebilirsin böylece.

bir çok forum sitesinde farklı anlatılmış ama kesin yöntem navigasyon dosyalarının içinde branding dosyası yoksa önce bunu bulup yüklemelisin. bu dosya winrar dosyası.değiştirmek istediğin dosyaları buraya atacaksın.ana dosyada değişiklik yapınca çöktü bende.yedek aldığım için öncesinde tekrar yükleme yaptım oradan.

branding içinde navinin çözünürlüğünün olduğu klasörde değişiklik yapacaksın. bu bende 800x 480 klasörü

çözünürlük klasörünün içinde hangi isimli dosyaların değişeceğini hatırlayamadım şuan. arkası yarın hocam. hastanede nöbetteyim ve navigasyon  evde. sabah evden tarife devam edeyim....

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan

Yusuf hocam,benim navigasyon da navitech  marka ve igo primo 2.4 yazılımı.  açılış resmi değiştirmekten bahsediyorsan ben uzun uğraşlar sonunda açılış  resmi ve çubuğunu kendi yüklediğim resimlerle değiştirdim. yardımcı olabilirim. Ford logolu ve mavi çubuklu yaptım.

öncelikle pc ye bağlayıp kendi programı üzerinden yedekle. eğer yanlış bir dosya değişikliği yaparsan ve çökerse yeniden yazılımı yoluyla yedekten yükleyebilirsin böylece.

bir çok forum sitesinde farklı anlatılmış ama kesin yöntem navigasyon dosyalarının içinde branding dosyası yoksa önce bunu bulup yüklemelisin. bu dosya winrar dosyası.değiştirmek istediğin dosyaları buraya atacaksın.ana dosyada değişiklik yapınca çöktü bende.yedek aldığım için öncesinde tekrar yükleme yaptım oradan.

branding içinde navinin çözünürlüğünün olduğu klasörde değişiklik yapacaksın. bu bende 800x 480 klasörü

çözünürlük klasörünün içinde hangi isimli dosyaların değişeceğini hatırlayamadım şuan. arkası yarın hocam. hastanede nöbetteyim ve navigasyon  evde. sabah evden tarife devam edeyim....

İnan bey Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz dosyanın adı loading. Hepsini biliyorum. Hepsini yapabiliyorum. Ama sorun şu. İstediğim resmi alıp düzenleyip 800X480 yapıyorum. Sonra Bmp formatında kaydediyorum.İsmini yolunu herşeyini doğru yere koyuyorum. Ama benim yaptığım o bmp'yi kabul etmiyor bu yüzdende navi açılmıyor. Mümkünse sizdeki igo navi programını zip'leyip net'e atarmısınız.Haritaların poi'lerin sadece türkiye olanını koyarsanız  boyut küçülür. Lazımsa bende de igo primo var. Değişik skin scheme car dosyaları mevcut. Lazımsa Gönderirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...