Sadi Orkut 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 (düzenlendi) Ön koltuğuma 1 hafta önce redbull döküldü ve şuan leke siyah bir hal aldı.Hangi leke çıkartıcıyı önerirsiniz.( ghia kadife döşeme) 12 Şubat 2010 tarihinde Sadi Orkut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 amway firmasının Loc adındaki ürünü.gerçi şirket biraz titan zinciri gibi birşey ama ürün etkili. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Kolanyalı mendilden elinize bol miktar alın ve koltuğun tamamına yedirerek silin. (sadece leke olan yere yaınca ton farkı oluyor ) Heralde çıkar. Ben lekeleri o şekilde çıkarıyorum. amway firmasının Loc adındaki ürünü.gerçi şirket biraz titan zinciri gibi birşey ama ürün etkili. O Loc mutfak temizliği için kullanılmıyor mu Yorum bağlantısı
Orhan Akbulut 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 kosla vanish oxi action tek geçerim ben onunla temizledim gayet iyi fakat halı yıkama makinesi varsa daha etkili ve uzun süreli bi temizlik olur Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Çamaşır makinesi detarjanıda iyi temizliyor (omo matik vs.). Ben geçen yaz bütün koltuklara ve tavan döşemesine uyguladım hiç leke kalmadı hepsini çıkarıyor. Özellikle koltuktaki lekelerin hepsini çıkardı. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Kolanyalı mendilden elinize bol miktar alın ve koltuğun tamamına yedirerek silin. (sadece leke olan yere yaınca ton farkı oluyor ) Heralde çıkar. Ben lekeleri o şekilde çıkarıyorum. Limon kolanyası işine katılıyorum, işyerinde pantolonuma yapıştırıcı damlamıştı, jiletle bile tahriş etmeden kazıdım çıkmamıştı.Sadece kolonyağı çıkardı hem de hiçbir tahribat vermeden, iz bırakmadan çıkardı. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 O Loc mutfak temizliği için kullanılmıyor mu temizlik işlerinden anlıyorsun herhalde Mustafa valla annem satışını yapan bir arkadaşını kıramamış almış .evde öyleee duruyordu.arabayı temizlerken kullandım sonuç gerçekten güzeldi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Prof. temizlik yapan bir firmaya gidin, sorunsuz halletsinler. Yorum bağlantısı
Yusuf Esin 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 kosla vanish ile koltuğun tamamını temizleyin farkı göreceksiniz. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 kosla vanish ile koltuğun tamamını temizleyin farkı göreceksiniz. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Aslında bu tip lekelerde kurumadan silmek en iyisi. Kan lekesini bile kurumadan hemen nemli bezle silindikden sonra eser kalmadığını biliyorum. Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Ön koltuğuma 1 hafta önce redbull döküldü ve şuan leke siyah bir hal aldı.Hangi leke çıkartıcıyı önerirsiniz.( ghia kadife döşeme) Sonax leke çıkarıcı öneririm.Sıkıp kurumasını bekliyor, sonra kuru bezle siliyorsunuz.14 TL civarında Tekzen veya Migroslarda bulabilirisniz. Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 (düzenlendi) uğraşmaya gerek yok, arap sabunuyla bol köpüklü bi şekilde silin ben hep öyle yapıyorum. 6 Haziran 2012 tarihinde Burak Bozkurtt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Halı şampuanı+ ılık su karışımını 2 kez uygulamama rağmen koltukların ancak %40'ı falan temizlendi. Netten araştırmalarım sonucu wash&wax diye bir firma buldum,site fiyatlarına göre koltuk temizliği 60 tl+ kdv. Haftaya uğrayıp konuşacağım, bu firmayı duyan yada işlem yaptıran varmı acaba? Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 A101 deki Aspirin marka temizleyici var.Şiddetle öneririm.Arkadaşımın Symbol aracının koltuğuna kahve ile çay dökülmüştü.Mikrofiber bez yardımıyla temizledik.Yeni gibi oldu.İsterseniz bir deneyin.Pişman olmazsınız.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 A101 deki Aspirin marka temizleyici var.Şiddetle öneririm.Arkadaşımın Symbol aracının koltuğuna kahve ile çay dökülmüştü.Mikrofiber bez yardımıyla temizledik.Yeni gibi oldu.İsterseniz bir deneyin.Pişman olmazsınız.... protein bazlı bir leke sökücüdür, bedava rakamına iyi iş görür, ama mesela yağ lekesi sökmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts