Sedat Can 6 Şubat 2011 Yazar Paylaş 6 Şubat 2011 Sorunu araştırmalarım sonucu çözdüm Torpidoyu alttan tutan 3 vida sökümünde aşağıdaki manzara çıkıyor karşımıza. Resimde de görüldüğü gibi sirkülasyonu sağlayan açma kapama sistemini solda görülen motor çalıştırıyor, sanırım sorun bu motorda. Çünkü sirkülasyon düğmesine bastığımda resimdeki kapakta hiçbir hareket olmadı. Ben sorunu sistemi açık vaziyette sabitleyerek çözdüm. Motoru sökmek biraz zor iş sanırım. Bugüne kadar devamlı iç hava sirkülasyonu ile gezmişiz Kışın aracın içi buğudan geçilmiyordu, yazın klima açık olduğunda baş ağrısı yapıyordu. Umarım aynı sorunu olan arkadaşlara faydam dokunmuştur. Sistem dış havaya açık iken konumu: http://img137.imageshack.us/img137/378/dsc08458a.jpg Dış havaya kapalı konumu: http://img84.imageshack.us/img84/6107/dsc08461d.jpg arkadaşlar yani iç sirkülasyon düğmesine bastığımızda fan hızının artmasımı gerekiyor. eğer böyleyse bende fan hızı değişlmiyor yani o kapak bende de bozuk. iç sirküle kapağının birtek o olduğundan eminmiyiz? bilen bi arkadaşın cevabını bekliyorum teşekkürler Daha önce sorunu bu şekilde bulmuştum, umarım resimler yardımcı olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 sedat bey ben dün gece o dediğiniz yere baktım iç hava sirklasyon tuşuna bastığımda torpidonun ordan bir motor sesi ggeliyor plastik bi parçada sanırım hareket ediyor öyle bi sesde var, tkr bastığımda yine bir motor sesi geliyor. şimdi benim bu iç hava sirk. tuşu çalışıyor ozaman. Ancak: aracı ilk çalıştırdığımda fan sıfır konumundayken o düğmenin ışığı hep yanıyor.... sizce sorun nedir, açtırıp baktırıyıımmı yinede, birde bu el frenin hemen solunda bir çubukluk yeri gibi bişey var orda orjinalde bişeymi durması gerekiyor? El freninin yanında kalem koymak için bir yer vardı diye hatırlıyorum.. Havalandırma sıfır konumunda iken iç sirkülasyon ışığının yanması normal değil.. Bence yetkili servis baksın.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 (düzenlendi) evet iç sirkilasyon nem yapıyor onu önlemek için. çok ince detaylar var havalandırma sisteminde. misal belli bir gaza basma şiddetinde de klima çalışırken devreden çıkıyor. bunu benzinde hissetmek zor ama lpg de bariz belli oluyor araba sanki beygir kazanıyor 21 Şubat 2011 tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 evet iç sirkilasyon nem yapıyor onu önlemek için. çok ince detaylar var havalandırma sisteminde. misal belli bir gaza basma şiddetinde de klima çalışırken devreden çıkıyor. bunu benzinde hissetmek zor ama lpg de bariz belli oluyor araba sanki beygir kazanıyor Evet, bazı lpg kitleri tırttır Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 bence ayar sorunu ama vtec açar gibi oluyor araç. klima devreden çıkınca lpgde ok gibi fırlıyor. yani yükte ayar iyi değil pekbidoluya da benim kitten taktırmadınız mı onda bir dene abi Yorum bağlantısı
İsmail Masat 20 Eylül 2012 Paylaş 20 Eylül 2012 merhaba bende kapağı açıp kapatan motorun arızalı olduğu öğrenince yedek parçacıya gittim durumu anlattım motorunu ve fiyatını istedim ben öyle parça bilmiyorum dedi bana tam adını ve numarasını söylemen lazım dedi sanayiye boşuna gitmiş oldum o motorun tam adı nedir ne olarak geçiyor kesinlikle hemen almam gerekiyor; zira kış yaklaşıyor ve egsoz vs duman kokuları kapak yarı işlevsel olduğundan sorun çıkartıyor. o kapak tozdan yada vb gibi şeylerle tutukluk yapıyor olabilirmi? birde gaza basınca arabanın içinden gelen bir su fokurdama sesi nedir nasıl giderilir? onu da forumda çözümünü bulamadım Yorum bağlantısı
İskender Taş 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 2001 focus ghia iç sürkülasyon ışığı yanmıyor peteklerden hava çok az geliyor klima çalışıyor soğuk havayı hissediyorum ama 4 konumda hissediyorum. klima açmasamda devreye giriyor. Neden acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts