İçeriğe Yönlendir

İnce Stepne Hakkında

Murat Ayçiçek

Recommended Posts

Murat Ayçiçek

Arkadaşlar daha önce bununla ilgili bir konu başlıgı olmasına rağmen sıkıntımın derin olması ile buraya yeni konu açma gereği duydum hatamız varsa affola..

İnternetden buldugum ince stepne lastik 115/70/15 ölçülerinde orjinal honda stepne lastigi bijon aralıkları belli degil

fakat toyota ve ford uyumlu oldugunu satan kişi söylüyor. bu lastik ölçüleri benim aracıma uyarmı..

2001 F1 GHİA HB

Yorum bağlantısı
Umut Karataş

Murat bey, ben de daha önceden bu ince stepnelerden temin ettim ama alırken bijon delik ölçülerine göre almıştım, 4x108 olmalı.

Fakat siz bunları tutturmuş olsanız bile orjinal ölçüleri195x60R15 olan lastiklerinize göre bu ince stepnenin lastik çapı bir hayli düşük. Orjinalin 615 mm lastik çapı varken bu ince stepnenin 542 mm çıkıyor. Geçici kullanım olsa da ben güvenlik açısından böyle bir stepne uygulamasının doğru olmayacağını düşünüyorum.

bu arada benim bulduğum stepnenin ölçüleri 125x80R15 idi ve üzerinde de ford amblemi vardı. ölçüler bu civarlarda olmalı diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek
Murat bey, ben de daha önceden bu ince stepnelerden temin ettim ama alırken bijon delik ölçülerine göre almıştım, 4x108 olmalı.

Fakat siz bunları tutturmuş olsanız bile orjinal ölçüleri195x60R15 olan lastiklerinize göre bu ince stepnenin lastik çapı bir hayli düşük. Orjinalin 615 mm lastik çapı varken bu ince stepnenin 542 mm çıkıyor. Geçici kullanım olsa da ben güvenlik açısından böyle bir stepne uygulamasının doğru olmayacağını düşünüyorum.

bu arada benim bulduğum stepnenin ölçüleri 125x80R15 idi ve üzerinde de ford amblemi vardı. ölçüler bu civarlarda olmalı diye düşünüyorum...

Haklısınız fakat ankarada hurdacılar sistesinde aracıma göre uyan 2 tane lastik buldum birisi Fusiondan çıkma dediginiz gibi yüksekligi 62 cm civarı geliyorduki bu ölçüde benim aracımın yan tarafda içeri dogru olan boş kısmın yüksekliginden 8 cm fazlaydı diger bulduğum stepne ise lastigi yıpranmış jantı ise pas küf içerisindeydi pek içime sinmedi. ayrıca fiyalarıda biraz yüksek geldi

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
(düzenlendi)

Hurdacılar sitesinde ne kadar istiyorlar bunlara?

tarihinde Cihan Yeti?ken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek
Hurdacılar sitesinde ne kadar istiyorlar bunlara?

150 tl civarında orjinal büyük stepneyi verirsem 130 tl diyorlar

Umut bey bu arada lastigi nereden bulmuştunuz? fiyat? Resim isteriz.

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Adanada 70-80 Tl civarında istiyorlar.Uyarsa bende alacağım bir tane.

Yorum bağlantısı

LPG monajı yaptırdığım serviste ince stepneyi 100 TL ye satıyorlardı, daha uyguna bulabileceğimi düşünerek almaktan vazgeçtim ama gerçekten alınması gereken birşey. Büyük stepne çok yer kaplıyor.

Yorum bağlantısı
Umut Karataş
150 tl civarında orjinal büyük stepneyi verirsem 130 tl diyorlar

Umut bey bu arada lastigi nereden bulmuştunuz? fiyat? Resim isteriz.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/LPG-lendik...163#entry770163

Linkte fotolar mevcut Murat Bey. Ben Ankara İvedik lastikçiler sanayi sitesinde bulmuştum. Ama aldığım yer satış bayisi falan değildi tabi, herhangi bir lastikçi idi, elinde şans eseri varmış. Fiyatı 100 liraydı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...