Erhan Doruk 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Aracı aldığımdan beri , sürücü tarafındaki arka cam düğmeleri çalışmıyordu. ilgilenecek zamanım olmadığı için , Önce yenisini almak istedim. 150 liralık fiyatı görünce yönümü e-bay e çevirdim. bir düğme sipariş ettim ancak gelen düğme de benimki gibi sorunluydu. satıcıya e mail atıp paramı geri aldım. sonra ankaradaki elektronikçileri dolaşmaya başladım. 4Lü cam açma devresini gören herkes, bunun tamirinin olmayacağını, yenisini almam gerektiğini söyledi. bu akşam planlarımı iptal edip ,evdeki uzun zamandır kullanmadığım alet edevatı çıkarıp , tamire koyuldum.uzun uğraşlar sonucu devreyi tamir etmeyi başardım. düğmeyi araca taktım sorunsuz çalışıyor. ebay den aldığım düğme de bendeydi. ona da 1,5-2 saatimi harcayarak onu da tamir ettim. forumda bu sorunu yaşayan çok arkadaş olduğunu sanıyorum. sorunlu düğmelerinizi bana ulaştırırsanız tamirini yapabilirim. ayrıca tamir ettiğim 4 lü cam açma düğmesi de bende. onu da uygun fiyata verebilirim. ilgilenenler özel mesajdan ulaşabilirler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Tamir tarifi alalım... Neymiş.. naaptın... ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 oksit temizlenmiş gibi? sol arkanın yeşilleri den belli gibi? Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 İyide bunun tamiri niye olmuyor diyormuş ki herkes...Şu siemens yazan zımbırtı dışında elle bile yapılır bu... Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Soğuk lehim,Korozif temizlik veya Baskı devre yol tamiri gibi bir işlem yapılmıştır. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Keşke herkesin düğmesi de bu kadar kolay tamir edilseydi. Ben de çok uğraştım ama olmadı, olamadı, olamayoru. Basit arızalar tamir edilir tabii. Ancak benimki gibi -içine ne döküldüyse artık- neredeyse yanmış diyebileceğim düğmeler tamir olamayor. Temizledim, yolları onardım, neler yaptım da olmadıydı. Benimkinde üzerindeki plastik ve lastik kısımda da sorun vardı. ebay amcadan nokta atışı ile sipariş ettim. Gelen düğmeye inanamadım. Yenisinden farksızdı. Halen kullanmaktayım. Bir kamu kuruluşunda eğitim neferi olarak görev yapmaktayım. Yarışma mı? Ne yarışması? Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Aracı aldığımdan beri , sürücü tarafındaki arka cam düğmeleri çalışmıyordu. ilgilenecek zamanım olmadığı için , Önce yenisini almak istedim. 150 liralık fiyatı görünce yönümü e-bay e çevirdim. bir düğme sipariş ettim ancak gelen düğme de benimki gibi sorunluydu. satıcıya e mail atıp paramı geri aldım. sonra ankaradaki elektronikçileri dolaşmaya başladım. 4Lü cam açma devresini gören herkes, bunun tamirinin olmayacağını, yenisini almam gerektiğini söyledi.bu akşam planlarımı iptal edip ,evdeki uzun zamandır kullanmadığım alet edevatı çıkarıp , tamire koyuldum.uzun uğraşlar sonucu devreyi tamir etmeyi başardım. düğmeyi araca taktım sorunsuz çalışıyor. ebay den aldığım düğme de bendeydi. ona da 1,5-2 saatimi harcayarak onu da tamir ettim. forumda bu sorunu yaşayan çok arkadaş olduğunu sanıyorum. sorunlu düğmelerinizi bana ulaştırırsanız tamirini yapabilirim. ayrıca tamir ettiğim 4 lü cam açma düğmesi de bende. onu da uygun fiyata verebilirim. ilgilenenler özel mesajdan ulaşabilirler Merhaba... Bende de sağ arka cam otomatiği sürücü düğmesinden çalışıyor, ancak; yolcu düğmesinden çalışmıyor. Fakat kapatmaya uzun süre basınca cam açılıyor. Yardımcı olacak bi arkadaş var mı? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 20 Şubat 2010 Yazar Paylaş 20 Şubat 2010 (düzenlendi) eklediğim resim tamirden önceki hali.gayet temiz ve sorunsuz görünüyor ama çalışmıyordu meret. üst tarafta düğmelere basılmasını sağlayan plastik parça olduğu için daha çok alt tarafta çalıştım. birkaç tel çektim. birkaç lehim ve tabiki korozyon temizliği. zaten adamlar bunu yanlış tasarlamışlar.açma kapama swichlerini düz yerleştireceklerine çapraz koymuşlar akıllılar. valla anlatılması çok çetrefilli, tamir edilmiş halinin resmini çekip koyarım buraya. ebayden gelenin resmini çekecektim de, bugün arkadaşa verdim gitti. 20 Şubat 2010 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 (düzenlendi) Bana bu kartı görmek iyi olmadı sanırım. bu kartın içindeki ledleride maviye çevirme iç güdüsü uyandı içimde.. artık duramam valla .. 20 Şubat 2010 tarihinde Murat Ay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Bana bu kartı görmek iyi olmadı sanırım. bu kartın içindeki ledleride maviye çevirme iç güdüsü uyandı içimde.. artık duramam valla .. biz tutmayalım sizi.. Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Bu arada arkadaşlar kaç zamandır paylaşmak istiyordum teybin üzerindeki bütün ledleri maviye çevirdim.. sonuç tek kelime ile harika ford firması bunu görse piyasadaki bütün focusları toplatır Resimleri ve yapılış şeklini en kısa sürede sizlerle paylaşacam... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Bu arada arkadaşlar kaç zamandır paylaşmak istiyordum teybin üzerindeki bütün ledleri maviye çevirdim.. sonuç tek kelime ile harika ford firması bunu görse piyasadaki bütün focusları toplatır Resimleri ve yapılış şeklini en kısa sürede sizlerle paylaşacam... Fotoğrafları bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Valla Ayhan şu an işdeyim yarın konya sokak kapalı napcam bilmiyorum SMD ledler başka yerde yok artık biraz fazla alıcam bu sefer .. Akşam eve gidiyim anında görüntü Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Valla Ayhan şu an işdeyim yarın konya sokak kapalı napcam bilmiyorum SMD ledler başka yerde yok artık biraz fazla alıcam bu sefer ..Akşam eve gidiyim anında görüntü Ben de çok merak ettim. Eminim güzel olmuştur. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Sen bu led konusunda iyisin anladığım kadarıyla..Benim açtığım bir konu var parklarda led kullansak nasıl oluyor?Philipsin bir ürünü var ona kafayı taktım Sanırım yeni çıkmış.. smd led falan diyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Bu arada arkadaşlar kaç zamandır paylaşmak istiyordum teybin üzerindeki bütün ledleri maviye çevirdim.. sonuç tek kelime ile harika ford firması bunu görse piyasadaki bütün focusları toplatır Resimleri ve yapılış şeklini en kısa sürede sizlerle paylaşacam... Adaşım, orayı maviye çevirmek yetmez, artık görüntü bozukluğu başlamıştır sende. Zaten kaşıntı var. Şimdi klima ve gösterge ışıklarını da mavileştirmen gerekiyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Şu siemens yazan zımbırtı dışında elle bile yapılır bu... O zımbırtıda röle ols gerek, basılı tutunca camı açıp kapayan... Ben olsam o düğmelerin altına çıt çıt switch koyar arabadan daha uzun yaşayacak bir parça ortaya çıkarırdım... Yorum bağlantısı
Engin Özarı 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Benimde 4 lü düğmelerde sağ cam düğmesi çalışmıyordu. Aralık ayında serviste değiştirdim. Benim çalıştığım işletme Fordun A grade yan sanayisi olduğu için, bakım onarım ve servis hizmetlerinde kolaylıklar sağlanıyor. 35 Tl ye değiştirmiştim. Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Arkadaşlar buyrun bir bakın iyi yada kötü ama benim çok hoşuma gidiyor ve inanın yapmadan önce çok düşündüm iyi olmaz diye ama sonuç çok güzel oldu ve görüntü kirliligi yapmıyor orjinal teybine bu renk çok yakıştı Saati maviye çevirmek paneli sokmekden daha kolay.. Ayhan acele etme istersen benim arabanın plaka lambasının resimlerine bir bak ona göre hareket edersin plakayı lede çevirmek basit Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Arkadaşlar buyrun bir bakın iyi yada kötü ama benim çok hoşuma gidiyor ve inanın yapmadan önce çok düşündüm iyi olmaz diye ama sonuç çok güzel oldu ve görüntü kirliligi yapmıyor orjinal teybine bu renk çok yakıştı Saati maviye çevirmek paneli sokmekden daha kolay..Ayhan acele etme istersen benim arabanın plaka lambasının resimlerine bir bak ona göre hareket edersin plakayı lede çevirmek basit Murat Bey 10 numara olmuş. Bu işlemi panelde de yapabilir misin? valla söylenecek söz yok. Ellerine sağlık. ben de istiyorum Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 (düzenlendi) zafer Allahını seversen dur damarıma basma panel işine girmeye girerim ama internetde bi kaç yerde ibrelerin yaglı falan oldugundan bahsetmişler ayrıca göstergelerin sokuldugu zaman depo hararet hız kalibrasyonun yeniden yapmak gerekiyormuş... biraz Problemli iş çünkü panel komple dagılacak.. ancak Panel aydınlatmasının ve Kilometre göstergesine kadar hepsinin mavi oldugu düşünüyorumda biranda heyecanllanıyorum.. http://www.sahibinden.com/indiglo_kadran_g...pXQQdisplayitem? 20 Şubat 2010 tarihinde Murat Ay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 (düzenlendi) Adaş valla dedigin gibi çok kaşıntı yapıyor ama yinedende şuan için düşünmüyorum.. Klima -kül tablası- çakmak- iç devirdaim lambası- rezistans lambası- işi kolay ama gosterge ışıklarını sökme işi biraz sıkıntılı ama soktukten sonra Total Km yi gosteren gosterge dahil hepsini maviye çeviririm.. 20 Şubat 2010 tarihinde Murat Ay tarafından düzenlendi Al?nt?lara biraz daha dikkat. Parantezler hassast?r. ;) Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Adaş valla dedigin gibi çok kaşıntı yapıyor ama yinedende şuan için düşünmüyorum..Klima -kül tablası- çakmak- iç devirdaim lambası- rezistans lambası- işi kolay ama gosterge ışıklarını sökme işi biraz sıkıntılı ama soktukten sonra Total Km yi gosteren gosterge dahil hepsini maviye çeviririm.. Alıntıların ayarıyla oynama kardeşim. Bunu düzelttim ama her zaman yakınlarda olmayabilirim. Övünmek gibi olmasın, ben sökmüş ve renk değişimi yapmıştım, benim konuların arasında olacak bir yerlerde, resimli anlatımlı falan. Daha MEhmet bile sökemedi orayı. Beceremez zaten. Ohahihohahaaaa... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Övünmek gibi olmasın, ben sökmüş ve renk değişimi yapmıştım, benim konuların arasında olacak bir yerlerde, resimli anlatımlı falan. Daha MEhmet bile sökemedi orayı. Beceremez zaten. Ohahihohahaaaa... Yapmadıysam, orjinal rengini sevdiğimdendir... Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Yapmadıysam, orjinal rengini sevdiğimdendir... mehmet abi senin panel sokme işlemini biliyorum. Alıntıların ayarıyla oynama kardeşim. Bunu düzelttim ama her zaman yakınlarda olmayabilirim. Övünmek gibi olmasın, ben sökmüş ve renk değişimi yapmıştım, benim konuların arasında olacak bir yerlerde, resimli anlatımlı falan. Daha MEhmet bile sökemedi orayı. Beceremez zaten. Ohahihohahaaaa... Adaş alıcıların ayarıyla falan oynamadık ama yanlışlıkla olduysada birileri düzeltecek oyle degilmi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts