İçeriğe Yönlendir

4lü cam açma düğmesi tamiri

Erhan Doruk

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
mehmet abi senin panel sokme işlemini biliyorum.

Bak.. şahit bile var Deli Mod.. :crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek
Bak.. şahit bile var Deli Mod.. :p

Valla abi deli dolu ama her foruma lazım bir Derimod :crazy:

Ha bu arada mehmet abi benim resim niye gözükmyor orda arabanın resmi çıkıyordu eskiden artık göremiyorum

Derimodun işi olmasın :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Bak.. şahit bile var Deli Mod.. :p

Neydi o Ceza'nın şarkısı? Hmm... Fark vaar! :) Açtın hemen sonra korkudan kapattın. :fotocek: Bıyıklı yönetici. :p

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Zühtü Kaya
Aracı aldığımdan beri , sürücü tarafındaki arka cam düğmeleri çalışmıyordu. ilgilenecek zamanım olmadığı için , Önce yenisini almak istedim. 150 liralık fiyatı görünce yönümü e-bay e çevirdim. bir düğme sipariş ettim ancak gelen düğme de benimki gibi sorunluydu. satıcıya e mail atıp paramı geri aldım. sonra ankaradaki elektronikçileri dolaşmaya başladım. 4Lü cam açma devresini gören herkes, bunun tamirinin olmayacağını, yenisini almam gerektiğini söyledi.

bu akşam planlarımı iptal edip ,evdeki uzun zamandır kullanmadığım alet edevatı çıkarıp , tamire koyuldum.uzun uğraşlar sonucu devreyi tamir etmeyi başardım. düğmeyi araca taktım sorunsuz çalışıyor. ebay den aldığım düğme de bendeydi. ona da 1,5-2 saatimi harcayarak onu da tamir ettim.

forumda bu sorunu yaşayan çok arkadaş olduğunu sanıyorum. sorunlu düğmelerinizi bana ulaştırırsanız tamirini yapabilirim. ayrıca tamir ettiğim 4 lü cam açma düğmesi de bende. onu da uygun fiyata verebilirim.

ilgilenenler özel mesajdan ulaşabilirler :good1:

erhan kardeş benimde ön camlar sorunsuz çalışıyor sol arka ne arkadan ne önden iş görmezken sağ arka önden sadece kapatırken açmıyor ama arkadan açıp kapatabiliyor.Sanırım sol arka cam motoru gitmiş yoksa yanılıyor muyum anahtardan olabilir mi oda?peki bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.yani anahtarı söksem nasıl sökeceğimi bilmiyorum basit bir şeyse gönder takip et zor olur gibi.en mantıklı nasıl çözülür acaba.sanayide elektirikçiler yapar mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...