Sedat Can 21 Şubat 2010 Yazar Paylaş 21 Şubat 2010 O küçük kutu ne işe yarıyor onu merak ediyorum. Aşağıdaki fotoğrafta 7 nolu kutu "Resonator (silencer)" olarak gösteriliyor, yani susturucu. Yorum bağlantısı
Tufan Yıldız 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Resimde 8 numara olarak görülen küçük kare içinde filtre var. Fakat benim araçta o filtreye aşağıdan herhangi bir boru filan bağlı değil. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Resimde 8 numara olarak görülen küçük kare içinde filtre var. Fakat benim araçta o filtreye aşağıdan herhangi bir boru filan bağlı değil. Oraya karter havalandırma hortumunun takılması gerekiyor,yerinden çıkmış olabilir. Yorum bağlantısı
Tufan Yıldız 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Karter havalandırma hotrumunun olmaması nasıl bir sıkıntı yaratır. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Karter havalandırma hotrumunun olmaması nasıl bir sıkıntı yaratır. Hortum yoksa havalandırma deliğinden kartere toz-pislik v.s girebilir. Yorum bağlantısı
Sertan Zengin 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Hortum yoksa havalandırma deliğinden kartere toz-pislik v.s girebilir. selam arkadaşlar dün bu kutuyu komple söktüm temizledim.Resimdeki 8 numaralı yerde filtre var demişsiniz benimkinde filtre yok orada bir sorun olurmu. Yorum bağlantısı
Sedat Can 21 Şubat 2010 Yazar Paylaş 21 Şubat 2010 (düzenlendi) Teknik incelemeler sonucunda sorunu hallettim. Ön kaput tarafından gelen havalandırma borusunun (şnorkelin) ucunda bir çıkıntı var, kutuyu tamamen yerinden sökünce zaten kendiliğinden yerine oturuyor. İşlem sonucunu aşağıdaki gibi fotoğrafladım. 1 ile gösterilen yer şnorkelin takılmış hali, şimdi sorun yok. Kendimce yürüttüğüm fikrim; 1-Şnorkel buraya takılı olmazsa araç hareket halinde iken soğuk hava direk havalandırma-filtre kutusuna girmez. 2-Yine şnorkel takılı olmazsa, Filtreye bu açık delikten, alttan toz-toprak hatta su girişi olacaktır. Sertan bey, yukardaki resimde 8 numaralı yerde sünger filtre olması gerek. Filtre ile beraber satılıyor zaten, bence en kısa zamanda temin edin. 21 Şubat 2010 tarihinde Sedat Can tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts